QUOTE(Germinė @ 2013 12 02, 19:03)
QUOTE(Nata* @ 2013 12 02, 16:36)
kas čia pasidarė , kad pilna naujų vardų, o kas, iš kur nieko nežinom, ir kur vaišės???
ai, nesigilinsiu... savų bėdų ir rūpesčių pakanka
vaikai liko, pažįstami, savi jau, tai kad čia mūsiškė, žiemai persivadino ai, nesigilinsiu... savų bėdų ir rūpesčių pakanka
kas atsitiko?
QUOTE(mentas @ 2013 12 02, 09:29)
Esu buvus abiejose pozicijose vienu metu. Liga labai sunki, zmogus ant patalo, bet nuo jos nemirstama. O numire absoliuciai netiketomis aplinkybemis 3 dienu laikotarpyje.
Is egoistines puses ziurint, staigi mirtis blogiau
O kai serga ilgai, ligonis kankinasi budamas ne visai igalus, nors ir gyvent labai labai nori, todel jei mums taip pratintis prie isejimo gal ir geriau, numatant pagrabo detales, bet ligoniui tai kazi
Pas mus seimoj visi mire labai staigiai, tai galvoju, gal ir as taip noreciau
Papildyta:
QUOTE(audryta @ 2013 12 02, 12:04)
aga. man su visais nestumais itarinejo diabeta(diedukas turi) ir butinai liepe issitirti del vezio, nes mama nuo jo mire ir diedukas su veziuku kovoja
Na, tai linke genetiskai persiduot ligos, ir tikrai geriau anksti jas pastebet
QUOTE(Kuzia @ 2013 12 02, 19:15)
aga, juolab zaizdele turiu...
QUOTE(Germinė @ 2013 12 02, 19:03)
tikra daugiavaikė
QUOTE(audryta @ 2013 12 02, 21:29)
nu tai pats laikas tvarkytis. mieste gyveni, vaikai išparkuoti-ir leki sveikatos žiūrėt.
aš šiandien be fazės. pusę kauno aplaksčiau tų parašų rinkdama. net 4 litus troliams sukišau į gerkles. visą dieną užtrukau.... ale vistiek tų parašų trūksta. nors imk ir pati susidėk tuos parašus...
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 12 02, 21:29)
nu tai pats laikas tvarkytis. mieste gyveni, vaikai išparkuoti-ir leki sveikatos žiūrėt.
sake zaizdele gali but man nuo tu besikartojanciu uzdegimu(pries kelis metus du iseiles turejau). bet aisku geriau pasitikrint
rasiu tave ryt namie?
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2013 12 02, 22:20)
parasysiu, nes saskaitos skambint ner
as irgi turiu ta zaizdele ( jei apie tai kalba),vienu momentu buvo ''ant ribos'',bet kazkaip dzin....
Kuzia o as asciau kad as esu labai savanaudiska,nes nenoreciau kad ano artimeji ant patalo guletu,nes nepatempsiu as....
mano dvyniai jau atbuvo kaledini ''pasirodyma'' darzelyje.... nustebau pati,ir visas personalas,labai graziai issedejo,net bande dainuoti,na pasaka.... bet sian gavau laiska,kad us isbrauke s saraso gaut logopeda
Kuzia o as asciau kad as esu labai savanaudiska,nes nenoreciau kad ano artimeji ant patalo guletu,nes nepatempsiu as....
mano dvyniai jau atbuvo kaledini ''pasirodyma'' darzelyje.... nustebau pati,ir visas personalas,labai graziai issedejo,net bande dainuoti,na pasaka.... bet sian gavau laiska,kad us isbrauke s saraso gaut logopeda
QUOTE(mentas @ 2013 12 02, 21:35)
Matai, tu dabar taip galvoji. Nes veikia protas. O kai yra beda, isijungia emocijos nepavaldzios protui. Taip, tikrai yra vargas namie turet neigalu zmogu. Bet tikrai tikrai neatsikvepi lengviau jam isejus. Skauda ne maziau. Nebent jei tai butu pagyvenes zmogus, nezinau. Pas mus giminej dominuoja trumpaamziai
Papildyta:
Saunuoliai
Kaip cia taip kaledos taip anksti
Kuzia net neisivaizduoju kodel taip anksti