Su praėjusiom šventėm visas
QUOTE(Nata* @ 2013 12 27, 12:45)
Su šventėm, mielosios

. Tikiuosi, gražiai jas sutikote, ir džiaugiatės šilta žiema
Negražu, bet ateinu su klausimu
Čia nemažai alergiškų vaikučių, tai gal galėsit patarti, kas čia mano jaunuoliui nutiko.
Naktį atėjo su bordinėm rankom ir keliais - iškilo spuogučiai ir žiauriai niežėjo, na ir tas raudonumas - grynai užsidegė
O pas mus kaip ir nėr jokių alergijų , tai ir vaistų neturim, bet toks sutapimas, kad kaip tik tuo metu atvažiavo pas kaimynus greitukė, tai atlėkė ir pas mus, suleido tavegilį, ir gana greitai praėjo.
Tai va ir klausiu mamyčių su patirtimi - ar gali pasireikšti alergija tokiu būdu, kad beria tik visas rankas ir kelius?.. Iš maisto įtariam tik tetrapakines sultis
Taip, galėjo. Ypač ties linkimais. Mano Dovydui grynos žaizdos buvo, atrodydavo kaip nuplikyta, kartais iš niekur užsiplieksdavo. Jums atopinio dermatito niekad nebuvo?
Visų pirma aš tokių sulčių labai vengiu. Griežtai draudžiu gerti tas elmenhorster multi sultis, ten birzgalas. Būna kad perku, bet visad žiūriu kad nebūtų sulčių gėrimas, geriau už paką sumoku daugiau
Galėjo ir nebūtinai sultys uždegti, gal pasikeitė muilas, duškė, gal nupirkai naują drabužį, galbūt skalbimo milteliai, minkštikliai pasikeitė? Gal ką nors naujo suvalgė? Gal atsirado gyvūnas ar buvo pas draugą kuris turi gyvūną? Galbūt pats kažko nevalgė, bet kvapas suerzino?
QUOTE(brasta @ 2013 12 27, 15:07)
Čia aš jums Kalėdoms saulės ir šilumos parvežiau
QUOTE(*Gina @ 2013 12 27, 19:51)
Mano maziausiaji isbere vejaraupiais

Tikiuos irgi lengvai praeis kaip ir sesem..
Sveikatos Jums