Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Išbandžiau dovanų gautus Garnier Olia plaukų dažus, 4.15 spalva. Patiko, kad lengvai ir greitai susimaišė, nes abi dalys skystos. Lengvai tepėsi, nebuvo nemalonaus kvapo, dažyti pačiai nebuvo sunku, nors nežinau, ar tolygiai nusidažiau blush2.gif Išplovus dažus plaukai labai šiurkštūs buvo, bet pridėtinis kondicionierius juos labai suminkštino, sušvelnino, išdžiūvę plaukai paliko paslankūs, klusnūs, nesipūtė. Nepatiko tik prieš saulę matomas raudonas atspalvis kažkoks blink.gif
user posted image
Ir garnier wunder öl mėginukas. Visai neblogas pasirodė aliejus, neleido pūstis plaukui, neapsunkino ir nesuriebino, nors tepiau nemažai, gal būt ateityje įsigysiu ir pilną pakuotę
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amukas @ 2014 01 22, 10:49)
Nusivyliau, ant odos nemalonu,oda lieka lipni. Pirkt teks vel Biodermos. Niekaip nerandu pakaitalo jam.

Man su tuo lipnumu taip juokingai buvo: turėjau likutį Biodermos 500 ml butelyje ir naują rožinį L'oreal, vykau į svečius, tai įsimečiau L'oreal. Vakare nusivaliau makiažią, oda lipni liko, puolau plauti vandeniu, suinervinau, iškeikiau L'oreal. Grįžus namo kažkaip sugalvojau pažiūrėti kas ir kaip su ta Bioderma, nusivaliau juo veidą, oda lipni blink.gif Suteikiau antrą šansą L'oreal, po kurio laiko (+-5 min) lipnumas dingsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2014 01 23, 15:36)
Išbandžiau dovanų gautus Garnier Olia plaukų dažus, 4.15 spalva.

ačiū. aš turiu tokius, tik 6.35 spalvą. bijausi dažyt, nes priešataringų atsiliepimų esu skaičiusi

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2014 01 23, 22:13)
ačiū. aš turiu tokius, tik 6.35 spalvą. bijausi dažyt, nes priešataringų atsiliepimų esu skaičiusi

user posted image

Jei spalva panaši, tai manau neverta bijoti. Aš pati ketvertuku kirpykloj dažau, tai ir čia pasirinkau ketvertuką, tik su atspalviu. Aš skaičiau apie juos tik kad greitai nusiplauna, ka-kaip daugiau niekas neužkliuvo g.gif Beje, dar didelis pliusas, kad nenudažė galvos odos, nes taip tai visada juoda kakta ir juodais ausų galais vaikščiodavau, kai namie dažydavaus biggrin.gif
Atsakyti
man šie dažai labai nepatiko... dažiausi du kartus jais (antrą kartą per klaidą nusipirkau) biggrin.gif
spalva (juoda) greitai nusiplauna, plaukus man išdžiovina, negražūs tokie sausalai patampa, kaip paprastai po dažymo plaukai įgauna tą tokį wow kosmetinį efektą, po šių dažų būna kažkoks siaubas...
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2014 01 20, 10:01)
Ar nedirgina tusas akiu?Gal nesiojate lesius?
Labai gundausi pirkti, bet po 300calories kur sualergizavo mano akis, prisibijau kazkodel unsure.gif

Akys jautrios, lešius nešioju, nedirgina, bet man nei vienas MaxFactor tušas nedirgina smile.gif

QUOTE(Tikrė @ 2014 01 20, 10:09)
O gal galite rekomenduoti kokią labiau patikusią kompaktinę? Nes mano oda tokia pati, dabar naudojama L'oreal nepatinka, prieš tai esu kelias Clinique sunaudojus, bet vis norisi kažką kito išbandyti.

Sensai Total Finish (nors Sensai man visos labai patinka) ir Clarins Everlasting Compact Foundation smile.gif Man maskuoti nieko nereikia, reikia, kad tik sulygintų veido atspalvį ir oda būtų matinė. Skystas pudras naudoju labai retai, o šios kompaktinės dar labai gražiai natūraliai pamaskuoja, tepu su drėgna kempinėle
Atsakyti
QUOTE(delamorte @ 2014 01 24, 11:41)
Sensai Total Finish (nors Sensai man visos labai patinka) ir Clarins Everlasting Compact Foundation smile.gif

Ačiū, pasidomėsiu 4u.gif

Baigiau šito kremo-gelio mėginėlį, 4 ml užteko savaitei naudojant ryte ir vakare, labai skalsus, tiko mano mišriai odai, prie progos įsigyčiau pilną pakuotę.
user posted image
Atsakyti
user posted image
metamas lauk ... alergizuoja ir beria labai stipriai , konsistencija kosine , tepa rubus
Atsakyti
ESTEE LAUDER Revitalizing Supreme Global Anti-Aging Eye Balm turėjau mini pakuotę (5 ml), užteko maždaug trims mėnesiams. Kažkokio super efekto nepajutau, nors aprašyme žadame nemažai. Raukšlelių paakių zonoj nesumažino, nors jų ten ir beveik nėra. Dėl tamsių ratilų nieko negaliu pakomentuot, nes jų neturiu. Stangrumo didesnio nepajutau, švytėjimo taip pat. Na gal tik maitinimas ir drėkinimas neblogas, oda paakiuose švelni ir glotni, neišsausėjus. Tokių pinigų mano nuomone nevertas. Vietoj šio laukia L'occitane šlamučių balzamas pabandymui.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Juxt @ 2014 01 24, 10:36)
man šie dažai labai nepatiko... dažiausi du kartus jais (antrą kartą per klaidą nusipirkau) biggrin.gif
spalva (juoda) greitai nusiplauna, plaukus man išdžiovina, negražūs tokie sausalai patampa, kaip paprastai po dažymo plaukai įgauna tą tokį wow kosmetinį efektą, po šių dažų būna kažkoks siaubas...

Na dėl pasausinimo galiu pritarti, jaučias, kad plaukai sausesni pasidarė, bet man tuo pačiu ir glotnesni tapo, tai kažkaip užskaitau kaip pliusą. O dėl spalvos laikymo kolkas negaliu nieko pasakyti smile.gif Tik faktas tas, kad aš jų nepirksiu pati, nes dažaus dažniausiai kirpykloj, o jei namuose tada vistiek renkuosi profesionalius dažus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(No_Angel* @ 2014 01 23, 22:53)
Aš skaičiau apie juos tik kad greitai nusiplauna

QUOTE(Juxt @ 2014 01 24, 09:36)
spalva (juoda) greitai nusiplauna,

jei sakot, kad greit nusiplauna, tai reiks naudot tada bigsmile.gif
kad būtų į temą, jau senokai baigiau, sužavėjo mane šis šampūnas
user posted image
plaukai blizga, skaniai kvepia, sveikai atrodo. tikrai bus kartotinas, bet ateityje
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2014 01 24, 20:44)
kad būtų į temą, jau senokai baigiau, sužavėjo mane šis šampūnas

O as baigineju si (gelsvas, is kaires puses), liko vienam - dviem plovimam. Sampunas labai patiko, plaukai nesiriebaluoja greitai, kazkiek pakelia nuo saknu ir labai minksti. Po sio sampuno net nenaudoju jokio balzamo, tik isplovus plauku galiukus patepu aliejuku.
user posted image
Atsakyti
Eveline Colour Instant nr. 678 - gražiai dengiasi, labai greitai nudžiūsta, apie laikymąsi daug negaliu pasakyti, nes man bet kuris išlieka ~3-4 dienas.

user posted image
Atsakyti