Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(ritinelis1 @ 2014 01 27, 20:19)
geras, net nezinojau kad buna tokiu kaip dalyku  bigsmile.gif  blush2.gif

As irgi nezinojau kol negavau ju. Bet vonios tuos burbulus suprantu - na juk guli vonioje, tai kazkiek kazka gali odai padaryt gero. O cia duse, tai stovint kiek ten ka padarys - apart kvapo nieko ir ne, o ir kvapas nebuvo labai stiprus... Nors as duse maudantis pirma truputi isileidziu vandens ant dugno, kad silciau stovet, tai galvoju bent pedoms spa buvo biggrin.gif

QUOTE(Zydre @ 2014 01 27, 20:56)
Ms.Blonde o Tarte pudra reikia daug padirbėti, kad pvz raudonumą paslėpti? Daugiau matinė buvo ar ...?  Ilgai ant veiduko laikėsi?  Milijonas klausimų smile.gif

Ziurint koks tas raudonumas - pas mane kartais kokie skruostai ar nosies sonais rausteli, bet as su Tarte daziausi taip, kaip ir kitomis pudromis: nei ilgiau/trumpaiu, nei kazkaip ypatingiau. Nera visiskai matine, bet svytejimo irgi labai neduoda - sveikai oda atrodo, bet jokiu blizgumu nesimato. O laikesi ilgai, bet cia jau man visos pudros islieka visa diena - aisku jei pvz kokia sloga ir nosiniu simta sunaudoji, tai apsitrina nosis ir pan, bet nuo ryto iki vakaro ji man islaikydavo.
Atsakyti
Veido prausiklis, maloni tekstrura, gerai pasalina nesvarumas, su vitaminu c, todel manau prisidejo prie veido paskaistejimo, i vieta toks pats
user posted image

Micelinis vanduo, su pries tai naudotu lancome nera, ka lyginti, oda nuvalo vidutiniskai, net nezinau, tikriausiai i vieta paprastas makiazo valiklis
user posted image
Atsakyti
Mary Kay blakstienų serumas, efektas tikrai matėsi, bet padauginus labai dirgindavo akis.
user posted image
Atsakyti
Uriage terminis vanduo
user posted image
Toks beprasmiškas daiktas. Patiko naudoti vasarą, prie jūros. Tam kartui gerai atgaivindavo. Dabar sunaudojau prieš sportą, bet labiau iš reikalo. Daugiau nebandysiu iš vis tokių purškalų. ax.gif
Loreal lūpdažis, Fairest nude
user posted image
Turi senoviško kvapo, bet man netrukdo. Kreminis, lūpų nesausina. Spalva labiau tinka įdegus arba tamsesnio gymio merginoms. Taigi vasarą labai jis tiko man, bet dabar žiemą nubalus pastebėjau, kad "išmuša" iš veido ax.gif
Atsakyti
user posted image
Patiko, ilgą laiką naudojau tik Rexona, šitą pabandžiau po drauges rekomendacijų: tikrai gerai apsaugo nuo prakaito kvapo, nedirgina odos, ilgam užtenka ir be problemų išsinaudoja (Rexona likus nedideliam kiekiui man lyg nustodavo saugoti nuo nemalaus kvapo, skaičiau šioje temoje, mintį, kad nuo susikaupusių bakterijų, gal ir tiesa, bet va Garnier šito dalyko nepastebėjau). Į jo vietą Garnier, bet šiek tiek kitoks ax.gif
Atsakyti
Jozi Organic Ivory dezodorantas (dešinėje)
user posted image
Patiko man šis, gan skalsiai susinaudojo, patepus greit susigerdavo, nepalikdavo žymių ant rūbų. Kvapas labai malonus, tarsi vanilė su trupučiu pipirmėtės. Prakaitavimą sulaikydavo visai, nebent itin karštomis vasaros dienomis, tačiau bet kokiu atveju kvapo nemalonaus nebelikdavo. Kartočiau, bet Sveiki Produktai nebeveža jų, o gamintojas iš PAR, tai sunkoka gauti būtų, gaila.

Crazy Rumors French Vanilla lūpų balzamas
user posted image
Labai patiko! Pigus, turtingesnės sudėties nei dalis kitų balzamų, tobulo kvapo. Labai pagelbėdavo lūpoms tiek šiltu, tiek šaltu oru. O vasarą ir netirpdavo. Dėl malonaus kvapo norėjosi vis tepti ir tepti biggrin.gif O atsižvelgiant į kvapų/skonių įvairovę, tikrai bus kartojamas.

L'Occitane taukmedžio rankų kremas 150ml
user posted image
Tobulas wub.gif Nepakartojamo kvapo ir puikiai padrėkina/pamaitina rankų odą, ypač tinkamas žiemai. Brangokas, tačiau tas 150ml labai ilgai naudojasi (bent man), tai gal visai apsimoka pirkti. Nėra visiškai natūralus, tai kai pagalvoji, už tokią kainą, galėtų ir dar daugiau natūralesnių ingredientų įdėti, nors, kiek pamenu, nieko pernelyg siaubingo sudėty nėra. Didžiausias minusas - pakuotė, nors ir labai graži, tačiau naudojant kremą sutrūkinėja aštrūs kampukai, spaudžiant kremą jis pradeda trykšti pro tas skylutes, o kartais bespaudžiant ir į ranką galima įsidurti biggrin.gif Kartočiau ateity žiemai atėjus, dabar panaudosiu Madre Labs kremą kol kas.

L'Occitane veido šveitiklis
user posted image
Nepatiko schmoll.gif Nors ir pirkau su nuolaida, bet kažkaip į balą išmesti pinigai. Labai ilgai ir nuobodžiai naudojosi, buvau jau šį nustūmus į šalį ir pradėjus naudot Laveros šveitiklį, tačiau šiam pasibaigus teko vėl grįžti prie šio. Kvapas malonus, tačiau tik tiek. Tos "šveičiančios" dalelės pernelyg švelnios, tarsi miniatiūriniai guminiai burbuliukai, neatliekantys jokio poveikio. Vietoj prausiklio irgi nelabai panaudosi. Nepirkčiau dar kartą, tikrai. Toks nei šioks, nei anoks produktas.
Atsakyti
Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks

user posted image

Visų pirma akį labiausiai patraukia pakuotė – auksinės spalvos su juodomis gipiūro detalėmis. Detalės tikros – medžiaga priklijuota ant tušo pakuotės. Pats tušas labai nenustebino, iš jo tikėjausi daugiau. Iš pradžių labai nepatiko kaip dažė, nes darė „voro kojeles“, bet vėliau kiek apdžiuvo ir dažė gražiau. Visumoje tušui gal skirčiau 7/10, nes tikrai tikėjausi geresnio rezultato. Už pilną kainą turbūt jo daugiau nepirkčiau. Sąlyginai brangus atsižvelgiant į kokybę, yra gražiau dažančių ir mažiau kainuojančių.
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2014 01 27, 19:28)
Čia ne paveikslėlių tema, palikit ir komentarus apie pabaigtus produktus  rolleyes.gif

Ačiū, už pastabą smile.gif

Maybelline BB kremas visumoje patiko, sunaudojau net du vnt. Dabar nusipirkau tokį pat, skirtą riebiai odai, pastarasis ne taip patinka.
Truputį pamaskuoja, sulygina veido odą, išsilaiko vidutiniškai, nekimšo porų. Kvapas man patiko, tik konsistencija ne. Spalva (medium) irgi tiko ir patiko. Žodžiu kartotinas reikalas, nors su BB kremais neturiu daug patirties. Neabejoju, kad yra ir geresnių, bet šio kokybė ir kaina mane tenkina.

NYX kreminiai skaistalai labai patiko, graži spalva, gerai dengiasi ir sklaidosi. Būčiau mielai ir toliau naudojusi, bet pasibaigė galiojimo laikas, iškart atsirado negeras kvapas.

Bourjois Queen Attitude blakstienų tušas Kaip ir kiti bandyti Bourjois tušai šis nenuvylė. Gražiai dažė, atskyrė blakstienas, tik šepetėlis kiek per kietas, nes guminis, kartais 'skaudžiai' dažydavo. Bet svarbiausia, kad gražiai dažė, gerai laikėsi, gana lengvai nusivalydavo ir negreit uždžiuvo. Didelis pliusas šiam tušui.

Dior Diorshow New Look tušo miniukas ne kažkas vau (Bourjois gal net fainesnis tušas), bet neblogas. Gražiai dažė, labai gerai laikėsi, netrupėjo.

Atsakyti
Bandžiau mėginėlius benefit odos priežiūros linijos
user posted image

Viskas jau pabaigta, išskyrus paakių kremą.

Tai pirmiausia apie total moisture kremą. Patiko, drėkinimas geras, porų lyg ir nekimšo. Ar pirkčiau pilną produktą, tai nežinau, nes šiuo metu noriu pereiti prie organinės kosmetikos.

Kas man iš šito rinkinuko patiko labiausiai, tai priemonė "Moisture prep" buteliuke. Reikėtų tepti prieš tepant drėkinamąjį kremą, tai iš tikrųjų po šito dalyko oda labai atsigaudavo iškart, tarsi iš tikrųjų būtų pasiruošusi sugerti visą kremą. Tiesa, rudenį tai man kartais ir vieno šito dalyko užtekdavo (mano oda ne sausa).

Po to tokiam pačiam buteliuke dar kažkokia priemonė drėkinamoji berods buvo, bet jeigu gerai neįsiminė, tai, matyt, nieko gero.

Šveitiklis tūbelėje. Labai neblogas, malonus, nesausina, neerzina odos. Ar labai nušveičia odą, tai klausimas (tarkim soda-druska tikrai nušveičia, bet ir šiek tiek suerzina odą). Šitas gi dalykas švelnesnis.

Kitoje tūbelėje prausiklis. Nelabai patiko, makiažą valė neblogai, bet kiek pamenu graužė akis ir sausindavo odą.

Paakių kremas (jau nedaug liko) - geras. Tokios geros, riebios tekstūros, labai neblogai paminkština paakių odą. Tokiu oru, koks dabar lauke, tai dalykas labai super. Paakių šviesinimo iš kremų nesitikiu, o drėkinimo funkciją atlieka puikiai.

Summa summarum - gerai nusipirkti tokį rinkinuką pabandyti, pažiūrėti, kas tinka, kas ne, nes akivaizdu, kad visokių nuomonių gali būti. Kiekių užtenka pamatyti, ar tinka, ar ne. Iš viso rinkinuko į viršų kelčiau Moisture prep ir paakių kremuką. Visa kita nėra labai blogai, bet ir ne wow.
Atsakyti
user posted image
L'angelica šampūnas su dilgėlių ir gudobelių ekstraktais nuo pleiskanų (kairėje). Malonus žolelių kvapas, plaukus išplaudavo gerai, bet nuo pleiskanų neapsaugojo, vienu metu man jų net padaugėjo, tai teko naudoti rimtesnes priemones nuo pleiskanų. Sakyčiau eilinis šampūnas, nekartosiu ax.gif
Atsakyti
Avon duškė. Stiprus, saldus, visai malonus kvapas. Kaip ir dauguma Avon duškių-puikiai putojo, kvepėjo, nesusino odos. Nekartočiau, nes kvapas įkyri naudojant nuolatos.
user posted image

Rankų kremas-puikus drėkinimas, greitai įsigerdavo į odą. Tačiau man sulūžo uždarymas, ir visas kremukas nuolat buvo atidarytas, todėl dalis jo išbėgo unsure.gif
user posted image

Tuoj baigsis ir mesiu lauk:
Geras tušas, nors nieko ypatingo apie jį ir nepasakyčiau, svarbiausias niunsas man, kad nealergizavo akių (nešioju lęšius). Ar ilgino, didino apimtį, negaliu pasakyti, nes mano blakstienos ir taip didelės, jas tik ryškinu.
user posted image

Iš pradžių laaabai patiko, puikiai tepėsi, nenusivalė dienos bėgyje, netrupėjo, buvo labai ryškus. Bet jau antra savaitė eina ir jis pradėjo sausėti, vienai akiai užtenka, o kitai tai vos vos doh.gif . Dar ryt naudosiu ir žiūrėsiu ar jau mest, ar dar bandyti kažką iš jo "išspaust"...
Bet jei bus akcija, tai jamsiu, nes man patiko, nors ir neilgai tarnavo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2014 01 29, 16:10)

Iš pradžių laaabai patiko, puikiai tepėsi, nenusivalė dienos bėgyje, netrupėjo, buvo labai ryškus. Bet jau antra savaitė eina ir jis pradėjo sausėti, vienai akiai užtenka, o kitai tai vos vos  doh.gif . Dar ryt naudosiu ir žiūrėsiu ar jau mest, ar dar bandyti kažką iš jo "išspaust"...
Bet jei bus akcija, tai jamsiu, nes man patiko, nors ir neilgai tarnavo

Tik kelias savaites atitarnavo? Trumpokai...aš tokį iš oriflame turiu, nesidažau juo kasdien, retsykiais, bet aš jį turbūt pusantrų metų turiu, jei ne ilgiau, niekaip nesibaigia ir neuždžiūva 4u.gif
Atsakyti