Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Pabaigiau John Master Organics Scalp Spearmint and Meadowsweet sampuna ir Rosemary and Peppermint kondicionieriu. Lyg ir maziau kazkiek plaukai slenka, bet vis tiek kazkiek isslenka. Antra diena plaukai riebaluoti. doh.gif Tikejausi, kad bus geresnes priemones. blush2.gif
http://en.colette.fr...33_img_6275.jpg
user posted image
I ju vieta andalou naturals sampunas ir kondicionierius for thining hair.
Pasibaige dr.Organic kuno losjonas su granatais. patiko, gerai drekina, skaniai kvepia tik gal kiek stiprokai, bet man netrukdo. Kartociau. I jo vieta turiu sios firmos kokosu alieju, bet vis pamirstu pasisildyt pries naudojant po duso, tai taip ir nesinaudoja. doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 17 vasario 2014 - 11:58
user posted image
į jo vietą traukiu iš sandėliuko tokį patį, man šio balzamo ir šampūno duetas veikia kuo puikiausiai, kaina su akcijos labai maža, poveikis - blizgantys, sodrūs (?) biggrin.gif pamaitinti plaukai wub.gif
vieninteliai minusai - tai kvapas (abiejų) ir konsistencija (šampūno), bet rezultatas atperka viską thumbup.gif

user posted image
normalus dušgelis, nieko aš iš dušo gelio nereikalauju, tik kad praustų, putotų ir žiauriai nesausintų, būtų pakenčiamas kvapas. putojo gerai, ganėtinai skalsus, nesausino, nžn ar kartosiu, yra dar daug kitų, į jo vietą užbaiginėju margaritos vaisių uogų
Atsakyti
Body farm alyvuogių kaukė sausiems plaukams. Patiko, tokia gana lengva, plauką švelninanti, mikštinanti, neapsunkinanti kaukė, malonaus aromato. Manau dar maximoje pasigriebsiu, nes kaip suprantu turbūt jau likučius išparduoda.

user posted image
Atsakyti
Weleda One step valomasis pienelis ir tonikas - labai skystas kaip vandenukas.Uzlasindavau ant sudrekinto vandeniu vatos diskelio ir valydavau veida. Patiko kaip vale makiaza,nesausino.Nepatiko truputi per intensyvus kvapas,nors negaleciau pasakyti,kad man jis buvo nemalonus ir pasirode neskalsus,nes baigesi daug greiciau negu kiti tureti valikliai.
user posted image

Weleda Iris drekinamasis veido losjonas - dar liko kokiai savaitei.Labai patiko,gana lengvas,bet drekinimo uzteko net ir saltuoju metu (na ten kur gyvenu salciu nebuvo siemet),tiko pries makiaza,neturiu jam jokiu priekaistu. Nebent tik tai,kad neturi spf,bet vis tiek naudoju pudra su apsauga tai nebaisu.
user posted image

Burt's Bees mango&orange kuno sviestas - kvapas wub.gif Is tikruju visam kunui naudoju tik aliejus arba savaiminio idegio priemones,o sveistus megstu tureti ant naktinio stalelio ir pasitepti rankas,alkunes ir kulnus pries miega. Sis labai patiko tiek kvapu,tiek poveikiu thumbup.gif
user posted image

Organix olive oil salt kuno sveitiklis - pagal sudeti tai lygiai toki pati kazkada namie gaminausi, jei yra reikiami ingridientai,pirkti tikrai nera reikalo biggrin.gif
Labai patiko,gerai sveite,naturaliai kvepejo,palikdavo oda labai svelnia ir pamaitinta,tik kiekis galetu buti didesnis.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kitty*: 17 vasario 2014 - 19:35
QUOTE(*Kitty* @ 2014 02 17, 20:31)
Weleda One step valomasis pienelis ir tonikas - labai skystas kaip vandenukas.Uzlasindavau ant sudrekinto vandeniu vatos diskelio ir valydavau veida. Patiko kaip vale makiaza,nesausino.Nepatiko truputi per intensyvus kvapas,nors negaleciau pasakyti,kad man jis buvo nemalonus ir pasirode neskalsus,nes baigesi daug greiciau negu kiti tureti valikliai.

Weleda Iris drekinamasis veido losjonas - dar liko kokiai savaitei.Labai patiko,gana lengvas,bet drekinimo uzteko net ir saltuoju metu (na ten kur gyvenu salciu nebuvo siemet),tiko pries makiaza,neturiu jam jokiu priekaistu. Nebent tik tai,kad neturi spf,bet vis tiek naudoju pudra su apsauga tai nebaisu.

Burt's Bees mango&orange kuno sviestas - kvapas  wub.gif Is tikruju visam kunui naudoju tik aliejus arba savaiminio idegio priemones,o sveistus megstu tureti ant naktinio stalelio ir pasitepti rankas,alkunes ir kulnus pries miega. Sis labai patiko tiek kvapu,tiek poveikiu  thumbup.gif

Paantrinsiu as tau apie siuos, nes teke naudot.

Weleda valiklis-tonikas man nepatiko kai megineli bandziau, uztai vyras naudoja kaip prausikli. Kaip suprantu, jam tinka ir patinka.

Weleda 'iris' kremas manes nesuzavejo - 'almond' man labiau patinka. Uztai vyrui velgi tiko 'iris' - anadien sale'as buvo parduotuvej, tai parsinese 2 pakuotes ir taip tyliai ramiai vonioj uz visokiu dezuciu pasidejo. lotuliukas.gif

O Burt's Bees sviestas tik pradzioj skaniai kvepejo, paskui igriso ir sunku buvo prisiverst naudot. Bandziau sutept kulnam ir tt, bet irgi nepavyko isnaudot, tai teko mest lauk. Man rodos 'pomegranate' kvapo esu pries tai naudoju, tai irgi sviestas nelabai. Nekartotinas man visai. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 02 16, 21:54)
tai nieko gero, kad glicerino daug, jis sausina odą, daro meškos paslaugą kitais žodžiais tariant  unsure.gif

Žinau, bet man nebūna taip. Aš kaip tik pastebėjau, kad naudojant kremą su glicerinu labai sušvelnėja oda. Tai nežinau, kaip ten jis sausina, bet mano rankų oda niekada nebūna sausa ax.gif

Rexona Crystal clear antiperspirantas
user posted image
Geras, gerai sulaikė kvapą ir prakaitavimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 02 17, 20:09)
Paantrinsiu as tau apie siuos, nes teke naudot.

Turbut mano oda kaip TB biggrin.gif
As kai nenaudoju visam kunui to BB sviesto tai kvapas visai nenusibodo,dabar kaip tik nupirkau cranberry&pomegranate tai kvepia ne taip skaniai kaip mango,bet poveikis toks pat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kitty* @ 2014 02 18, 16:45)
Turbut mano oda kaip TB  biggrin.gif
As kai nenaudoju visam kunui to BB sviesto tai kvapas visai nenusibodo,dabar kaip tik nupirkau cranberry&pomegranate tai kvepia ne taip skaniai kaip mango,bet poveikis toks pat  rolleyes.gif

Maniskio turbut misri i sausuma, o mano normali i sausuma, gal net labiau sausa. Kazkodel isivaizdavau, kad tavo irgi sausa oda. g.gif
O tas BB sviestukas tai man nepatiko poveikiu, nebuvo gero drekinimo. Tie tikrieji sviestai, ty ne kreminiai, visai kitaip padrekina. Bet aisku visiems skirtingai.
Atsakyti
Šiaip ne taip pabaigiau vakar šampūną Himalaya normaliems plaukams. Lyg ir gerai būdavo, kad plaukams suteikdavo apimties, bet jie likdavo kaip šiaudai. Visgi, nekartosiu.
user posted image
Eucerin vazelinas. Į jo vietą toks pats ir dar, kad jau akcija buvo, prie to pačio nusipirkau skystą Eucerin vazeliną.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieter: 18 vasario 2014 - 16:24
Uzbaigiau Bioderma deo, nu visai ispudzio nepaliko, lyg ir nieko, bet pvz Garnier man zymiai geriau buvo.
user posted image

Klorane sampunas su chininu nuo plauku slinkimo - galiu pasakyti, kad kvapas manes neisgasdino, toks siek tiek vyriskas, poveikis tikrai buvo, sustabde slinkima, bet kazkaip sunkiai jis man naudojosi, iki galo jo taip ir nedamusiau, palikau vyrui, lai jis uzbaigia.

user posted image

Dar sitas NARS grazuolis Deep Throat dezutej sutrupejo- patiko produktas, spalva visikai neutrali ir naturali, graziai pasiskirsto, bet jau nekartosiu butent sios spalvos.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamis2: 18 vasario 2014 - 18:39
John Frieda Frizz ease serumas, kaip ir dauguma JF gaminių, man tiko ir patiko, plaukus paglotnino, nepastebėjau, kad labai riebintų.
user posted image
Atsakyti
Sensai Eye Contour Cream - mano paakių oda jautri, nuo daugelio anti-aging kremų atsikeliu patinusiais vokais, bet Sensai kremas labai patiko, didelių problemų neturių, bet oda akivaizdžiai lygesnė ir gražesnė. Labai gerai drėkina, maloni tekstūra, užtenka labai nedidelio kiekio, greitai ir gerai įsigeria.

user posted image
Atsakyti