Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(madmuazele @ 2013 11 24, 13:54)
Labas rytas smile.gif

Vedziau as savo pirmaji i Skraidenta pas Mazeikiene... Nesusitare jie schmoll.gif O ir man ji nelabai patiko, nors visi ja labai giria. Kainos zveriskos. Ir tepiau ta pasta vaikui burna-visa buvo isberta nuo jos doh.gif Braskine, jei gerai pamenu g.gif

O del siuntinuku... As jau menesio laiko senumo apmokejimo laukiu  blush2.gif H&M ir Gymbo ax.gif

as meliono visada perku, kitu nebandziau. niekada nebere, vaikams labai patinka, tik as prasau, kad isspjautu pertekliu, kad nerytu floro. gal jum netiko sudetis g.gif del kainu sutinku drinks_cheers.gif , bet kiek bandziau kitur, visai neissiziojo, tai kokius keturis kartus bele uz konsultacijas sumokejus, be jokios naudos. maniau reikes sedacija daryti, tai ir uzrasiau pas Mazeikiene, bet ji ir taip susitare thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 24, 13:12)
kaireje yra parasyta -60% off

Ačiū labai - daėjo bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
o kaip jum tokia terba?

http://www.gap.com/b...p;pid=604186172

ir dar man sitos kelnes patinka

http://www.gap.com/b...p;pid=767950002
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 24 lapkričio 2013 - 13:27
QUOTE(Lila @ 2013 11 24, 13:57)
Ingute, pakartosiu, tikriausiai zinot blush2.gif  4u.gif  4u.gif

merinukai as imu vyrui kaip ir TH S
sakyciau kad pusinis jis s didesni atitinka mazesni M

QUOTE(proksi @ 2013 11 24, 13:57)
na negaliu as peciu susiaurinti, man jeigu visur kitus gerai, per pecius spaudzia ir rankoves ant ribos  lotuliukas.gif  kaip buratinas as tada, todel tenka manevruoti smile.gif  paltukas 10 dydzio, man spaudziau, negaliu pakelti ranku smile.gif talbots man M geras per pecius ir rankas, bet teko siaurinti sonuose  lotuliukas.gif  sakau as nestandartine  doh.gif  aj ir dar kojos ilgos  lotuliukas.gif  kad regular ilgis man netinka  tongue.gif

nu jau lieknute visa esi meluoji del peciu, mano akim pas tave viska slabai gerai sudeta wub.gif

QUOTE(JMD @ 2013 11 24, 14:25)

grazi ypac ta geltona wub.gif
Atsakyti
Inga o ON dzinsam kur siunciau yra tik 40% nuolaida nuo kainos be jokio papildomo koduko? Nors apie ji ir nezinojau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamakubu: 24 lapkričio 2013 - 13:31
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 24, 12:51)
manau bus laisva ji jum
proksi  bet  tu nesioji labai placius rubus virsuje, as sakykim  tokiu niekad nesideciau blush-anim-cl.gif

Jauciu ir apie mane taip galvojat lotuliukas.gif ka ji ten veikia su M -kom , ane? lotuliukas.gif bigsmile.gif
Na, tiesiog megstu laisviau ax.gif nemegstu v aptesku... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 24 lapkričio 2013 - 13:38
QUOTE(Semilga @ 2013 11 24, 14:35)
Jauciu ir apie mane taip galvojat lotuliukas.gif ka ji ten veikia su M -kom , ane? lotuliukas.gif  bigsmile.gif

nu as galvoju kad tu m devi blush2.gif biggrin.gif o proksius man irgi ant m atrodo. juk gyva pries save sedincia maciau. Jinai cia daugiau sneka nei taip yra. Viskas ten pas ja proporcinga ir normalu. Prisigalvojus nesamoniu.
Atsakyti
sveikos merginos

ziuriu prekinates. noriu dzinsu bet nusibodo nepataikyti su rubu dydziais tai bijau...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 11 24, 14:40)
sveikos merginos

ziuriu prekinates. noriu dzinsu bet nusibodo nepataikyti su rubu dydziais tai bijau...

a kokia pas tau dupce. manau net is RL kur yra Woman linija puikii yra nuostabiu rubu Putlioms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 24 lapkričio 2013 - 13:41
QUOTE(JMD @ 2013 11 24, 14:25)

kelnes fainos, terba nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 24, 13:41)
a kokia pas tau dupce. manau net is RL kur yra Woman linija puikii yra nuostabiu rubu Putlioms!

kur placiausia koks 130 doh.gif
Papildyta:
Buvau siandien urmo miesteli, tai pardaveja sako veidelis kaip modelio, bet klubai tai....
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 11 24, 14:43)
kelnes fainos, terba nelabai  schmoll.gif

Man irgi kelnykes liuks, siltos matyt smile.gif
Atsakyti