Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(RamuM @ 2013 11 24, 16:09)
Aciu,tuoj atsiusiu uzsakyma 4u.gif

drinks_cheers.gif gapa nupirkau einu vaikus i kiema suruosiu ir sesiu ON imti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 24, 16:05)
mamakubu, viskam    taikoma - 40% dzinsam jusu irgi taikoma - 40%  drinks_cheers.gif
netaiko  prekem kurios eina su prierasu everyday steal

INGA 4u.gif Man sian tormozas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 24, 16:05)
ar galit prekes koduka parasyt as noriu bet man nzn kas su narsykle  bet jei mobilaus nuoroda neatidarau

Prasom 4u.gif 6471550621402

Inga, tu kelis Rockstar skinny dzinsiukus turi a ne? Ar spalvotus ta pati dydi imt?
Atsakyti
Šianakt sapnavau, kad temoj apie 11 val. kažkuri mergaitė įdėjo, kad siūlo perimt Amouage Honour skaičiukus. Ir leeekiuiu per visas parašytas žinutes žiūrėt ar dar niekas neužsiprašė biggrin.gif ir kaip džiaugiaus spėjus, nors jau apie 13 val. buvo, galvoju vsio bus nučiupta lotuliukas.gif

Jau sapnuojas pliam doh.gif lotuliukas.gif

variau net mergaitėm laiškutį rašyt, mažu per stebuklą yr laisvų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musiukass: 24 lapkričio 2013 - 15:24
QUOTE(Wika 111 @ 2013 11 24, 16:16)
Prasom  4u.gif  6471550621402

Inga, tu kelis Rockstar skinny dzinsiukus turi a ne? Ar spalvotus ta pati dydi imt?

aciu... ner dydziu regular sad.gif 14 bus dideli labai man
as turiu stone blue jis man 10 geras 8 jauciu isireztu labai, juodi 8 didoki net tai juodi tikrai didinti o rinse 10 geri...

zodziu jauciu nuo spalvu dar dydis priklauso nes 6 juodu sese gavo ilendu 6 juodu toks pats kaip rinse 10 jei sudejus doh.gif

mamakubu svarbu issisainimome, nuo jusu dzinsu kainos - 40% drinks_cheers.gif papildoma nuolaida.
begu vaikus aprengti nes jau rekauja kad greiciau .. ir grizus imsiu ON 4u.gif apmokesiu po +-40min

taip pat laukiu
http://www.sigmabeauty.com/ imsiu 16.30 4u.gif
Atsakyti
I gyvatine tema :
http://oldnavy.gap.c...p;pid=649400202
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 11 24, 16:23)

man labai grazu kur i kluba einant tokia zvynine wub.gif
Atsakyti
As mssina nusiploviau rubu kiema pridzioviau p jus vis dar on ir gap siAubiat biggrin.gif. Geriausia pas man kieme roze prazydo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 24, 16:49)
As mssina nusiploviau rubu kiema pridzioviau p jus vis dar on ir gap siAubiat  biggrin.gif. Geriausia pas man kieme roze prazydo  wub.gif

geeeras kvietkas prazydo wub.gif pas man abi orchidejos iskeltos is kambario i virtuve jau pumpurus krauna vel wub.gif

saunuole del masinos mano irgi neplauta reik plaut o ner kam lotuliukas.gif
Atsakyti
Na negaliu doh.gif Taip ilgai aiskinausi ON nuolaida ir daba raso, kad dzinsu jau nera mano dydzio. Tikrai kaip sako ''ne sudba'' man sia spalva paimti su nuolaida. Gal trecias kartas nemeluos, nes jau du kartai buvo biggrin.gif
Atsakyti
gal kas galit išsakyt savo nuomonę dėl T Tahari paltukų?
Kaip jie nešiojasi? nelenda pūkai? Ir kaip dydžiai, tarkim va šitas?
Aš buvau vieną nusipirkus M dydžio ir man pasirodė trumpokos rankovės, tai pardaviau g.gif
Neapsisprendžiu ties pirmu ir šitais doh.gif :
antras paltas
ir trečias paltas
Patarkit prašau 4u.gif Taip noriu palto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2013 11 24, 15:16)
Prasom  4u.gif  6471550621402

Atsargiai su tais skiniukais, loterija ten, gavau mėlynus violetinius ir žalius, tai mėlyni labai tamprūs, puikūs, 8 super, o spalvoti mažiau tamprūs tai 10 per pilvą ir užpakalį ok, bet klešnės jau platokos su plonom kojytėm. Violetiniai su pataisomu broku, saga įsiūta taip, kad viskas laikosi ant užtrauktuko blink.gif, o žali su 3 brokais (siūlė viena su išlindusiom kiplom, prie kišenės skylė ir dar truputį sukasi viena klešnė doh.gif ) teks iš jų matyt šortus darytis, juolab kad per žioplumą savo short užsisakiau, beje man su 1,69 m ilgio regular vos vos užtenka mirksiukas.gif
Atsakyti