Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 25, 10:53)

labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 25, 11:53)
kiek  supratau nebuna  g.gif

ačiū Ingut
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 25, 10:55)
atsiusk man pastan ikelsiu wink.gif
nieka nereik ieini albuman ir kairej yra add photo, paskui add one at the time ar kazkaip panasiai

parasyk i az pastuka bigsmile.gif
Atsakyti
merginos pamenat tokie juodi blizgantys, slapio efekto dzinsai buvo, skiniukai, Ingai labai patiko, as niekaip ju nenusipirkau, dabar daboju, kad ju neber lyg, ar as ne ten ieskau???kokioj pardej jie buvo?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellllija @ 2013 11 25, 11:59)
merginos pamenat tokie juodi blizgantys, slapio efekto dzinsai buvo, skiniukai, Ingai labai patiko, as niekaip ju nenusipirkau, dabar daboju, kad ju neber lyg, ar as ne ten ieskau???kokioj pardej jie buvo?? blush2.gif

Gal sitie
Atsakyti
va si kokia grazi wub.gif
http://www.anntaylor...faultColor=7382
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 11 25, 11:55)
labai grazi wub.gif

as ja pirkciau i darba po apapcia koki juoda giolfuka uzsideciau. Nu bet nera Tall, o sitos visos man trumpos deja unsure.gif
Atsakyti
mergiukai, gal kur jau užmatėt gerom kainom ilgų pūkinių striukių?
Atsakyti
QUOTE(agise @ 2013 11 25, 13:02)

aha, sitie, Aciu agide:) o siem nuolaida kokia dar yra??nu as dar vis laukiu blush2.gif
Atsakyti
nu rozine grazu ta silkine nu ne man g.gif primetu kaip atrodyciau ryskiai melyna negalvociau griebciau doh.gif
Atsakyti
mergiukai, gal kur užmatėt jau gerom kainom ilgų pūkinių striukių?
Atsakyti
QUOTE(Ellllija @ 2013 11 25, 11:59)

aero te buvo
QUOTE(agise @ 2013 11 25, 12:02)

va sitie wub.gif

QUOTE(zeneta @ 2013 11 25, 12:02)

daili kremava labai wub.gif
Atsakyti