Įkraunama...
Įkraunama...

IVF trobelė

QUOTE(Hopeful @ 2013 12 03, 10:03)

Vat kad folikulai tai nebuvo tušti, iš dešimties folikulų 9 kiaušialąstes išpunkavo. Bet pačios  kiaušialąstės be branduolių... Aš čia rašyti neseniai pradėjau, bet tylioji šiuos temos dalyvė jau geri keli mėnesiai ir tokio varianto kažkaip nemačiau. Net nežinojau, kad taip būna...  verysad.gif

Na jo, nelabai girdetas atvejis ir man g.gif Bet dabar dziaukis tuo kad 3 pupulius pilvelyje turi ir dek visas visltis i juos, tikekimes bent vienas is ju uzkibs ir nebereikes sukt galvos del tu tusciu kiausialasciu. Pasistenk dabar neeikvoti energijos neigiamom emocijom 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aivė @ 2013 12 03, 11:25)
Na va nors nusisauk  gun_bandana.gif
Man siandiena 21 c.d. (ciklas 26d.) kontraceptiku liko 3 tabletes. Gasins (ne mano gyd.telefonu liepe jau negert kontraceptiku). Taip gailiuosi kad pamirsau Trejso paklaust ka su jais daryti  doh.gif

Bet zinok vistiek geriau klausyt gyd negu cia musu patarimu, nes tikrai kiekvienai cia skirtingai su tais vaistais buna ir kitam nepatarsi kaip elgtis, o jei gyd. pasake taip daryti, nors ir ne tavo gyd. bet jis vistiek is pirsto nuorodos neislauz, juk dirba sioj srity tai mazdaug zino pagal situacija kaip elgtis.
4u.gif
Atsakyti
sveikos busimos mamytes, Turiu keleta vaistuku skirtu IVF Atiduociau uz simboline kaina smile.gif Luveris, Crinone 8%,Orgalutran,Estradot,Cetrotide,Decapeptil SR Jei kam reik rasykit sms tel 863569724
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 12 03, 12:55)

Tai vat butent NMC Ž mane ir isgasdino g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 12 03, 12:49)
Na jo, nelabai girdetas atvejis ir man  g.gif  Bet dabar dziaukis tuo kad 3 pupulius pilvelyje turi ir dek visas visltis i juos, tikekimes bent vienas is ju uzkibs ir nebereikes sukt galvos del tu tusciu kiausialasciu. Pasistenk dabar neeikvoti energijos neigiamom emocijom  4u.gif

O gal žinot kiek Lietuvoje embrionų sodina? Esu girdėjusi įvairių nuomonių: kad sodina ne daugiau 3, kad sodina kiek nori (jei yra pasirinkimas). O kaip yra iš tikrųjų? g.gif

Tarkim dabar Hopeful atveju, jai yra tikimybė trynukams ar aš kažką blogai suprantu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2013 12 03, 14:03)
Tai vat butent NMC Ž mane ir isgasdino  g.gif

man toki metoda taike BAK'e
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 12 03, 12:49)

Bet zinok vistiek geriau klausyt gyd negu cia musu patarimu, nes tikrai kiekvienai cia skirtingai su tais vaistais buna ir kitam nepatarsi kaip elgtis, o jei gyd. pasake taip daryti, nors ir ne tavo gyd. bet jis vistiek is pirsto nuorodos neislauz, juk dirba sioj srity tai mazdaug zino pagal situacija kaip elgtis.
4u.gif

drinks_cheers.gif Pritariu 100 proc.
Tik po vizito, atkėlė punkciją į ketvirtadienį blush2.gif Liko pora nepilnų dienelių, baisokoka blush2.gif
Įsiveržiau taip netikėtai, ar priimsit į savo ratą blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2013 12 03, 13:59)
drinks_cheers.gif  Pritariu 100 proc.
Tik po vizito, atkėlė punkciją į ketvirtadienį  blush2.gif  Liko pora nepilnų dienelių, baisokoka  blush2.gif
Įsiveržiau taip netikėtai, ar priimsit į savo ratą  blush2.gif  4u.gif

Cia tas ratas sukasi ir keiciasi taip kad prasom prasom. http://www.supermama...howtopic=946616 Sitam puslapy mes cia visos truputi apie save ir savo istorija kiekviena parasom, kaip ir susipazystam cia, tad prasom irgi pora eiluciu numest.

O del punkcijos tikrai nebijok, juk paskui pats smagumas prasideda biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 12 03, 15:24)
Cia tas ratas sukasi ir keiciasi taip kad prasom prasom. http://www.supermama...howtopic=946616  Sitam puslapy mes cia visos truputi apie save ir savo istorija kiekviena parasom, kaip ir susipazystam cia, tad prasom irgi pora eiluciu numest.

O del punkcijos tikrai nebijok, juk paskui pats smagumas prasideda  biggrin.gif  4u.gif

Trumpai brūkštelėjau blush2.gif
Tikrai, kad visa ,,smaguma" priešakyje, bet niekur nedingsi, teks pereit per nervinį išbandymą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Allivo @ 2013 12 03, 14:45)
man toki metoda taike BAK'e

ir po kiek dienu atejo mmm? ar anksciau nei paprastai? g.gif
svarstau, gal jei ateitu man anksciau, stimuliuotis galima pradeti kad ir veliau, nes blokuojantys veikia visa menesi.
Kazkaip man atrodo siuo klausimu turi buti labai aiskus atsakymas.
Gal dar atsilieps merginos kurios gydosi Embrionse wub.gif
Iki vakaro dar turiu kelias valandas, bet zadu klausyti daktaro nurodymu, kad ir pavaduojancio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 03 gruodžio 2013 - 16:31
na va, issimiegojau po narkozes ax.gif kaip keista, kai stimuliavo, sake, auga po 13-15 abiejose pusese, o ispunktavo tik 12 g.gif pas MB viskas gerai, lauksim rytoj rezultatu, ketvirtadieni jau turesiu 3 pupulius pilvukyje blush2.gif kazkaip idomiai isodina, is pradziu 2, paskui 1 blastute g.gif sekmes visoms mergaitems 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Hopeful @ 2013 12 03, 10:03)
Ačiū ačiū. Tikrai stengsiuos.

sekmes tau didziausios, pailsek ir pasaugok save 4u.gif mes panasiai susisodinsim ax.gif tikiuosi, abiem bus pacios geriausios Kaledines dovaneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillita @ 2013 12 03, 18:20)
na va, issimiegojau po narkozes  ax.gif  kaip keista, kai stimuliavo, sake, auga po 13-15 abiejose pusese, o ispunktavo tik 12  g.gif  pas MB viskas gerai, lauksim rytoj rezultatu, ketvirtadieni jau turesiu 3 pupulius pilvukyje  blush2.gif  kazkaip idomiai isodina, is pradziu 2, paskui 1 blastute  g.gif  sekmes visoms mergaitems  4u.gif
Papildyta:

sekmes tau didziausios, pailsek ir pasaugok save  4u.gif  mes panasiai susisodinsim  ax.gif  tikiuosi, abiem bus pacios geriausios Kaledines dovaneles  4u.gif

Tai gal turejo omeny apie 13-15 per abi puses? tai butu realistiskesnis skaicius, nes po 15 kiekvienoj pusej retai kada buna ir tai dazniausiai kai policistines kiausides buna, o tai reiskia kad tas didelis kiekis retai kada pasirodo geros kokybes, tad 12 yra tikrai geras skaicius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 12 03, 18:39)
Tai gal turejo omeny apie 13-15 per abi puses? tai butu realistiskesnis skaicius, nes po 15 kiekvienoj pusej retai kada buna ir tai dazniausiai kai policistines kiausides buna, o tai reiskia kad tas didelis kiekis retai kada pasirodo geros kokybes, tad 12 yra tikrai geras skaicius  4u.gif

taip, pas mane policistines ax.gif na, gal as ka ne taip supratusi buvau smile.gif tikekimes, kad is tu 12 bus laimingu 4u.gif
Atsakyti