Įkraunama...
Įkraunama...

IVF trobelė

injouz, cestrella, kas tas DHEA? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermiona88 @ 2014 01 02, 20:15)
injouz, cestrella, kas tas DHEA?  blush2.gif

Hermiona,
DHEA (dehydroepiandrosterone) maisto papildas. As ji veziausi is JAV, gine man sake, kad yra ir lenkuose bei Rusijoje. Man ji liepe gert 3 men, kad pagerint kiausidziu rezerva. Amerikonai del jo isproteje, nes jis ala saugo imunine sistema, suteikia energijos ir atstato hormonus atsakingus uz jaunystes issaugojima ir mol tiesiogiai padeda rezervui...velnias zino, kiek jame ten is tikro stebuklo, bet as geriau 3 men, tuo paciu geriau inofolic, akupunktura ir va ejau trecio IVF. Kolkas tyliai laikau stebukla.
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2014 01 02, 23:04)
Hermiona,
DHEA (dehydroepiandrosterone) maisto papildas. As ji veziausi is JAV, gine man sake, kad yra ir lenkuose bei Rusijoje. Man ji liepe gert 3 men, kad pagerint kiausidziu rezerva. Amerikonai del jo isproteje, nes jis ala saugo imunine sistema, suteikia energijos ir atstato hormonus atsakingus uz jaunystes issaugojima ir mol tiesiogiai padeda rezervui...velnias zino, kiek jame ten is tikro stebuklo, bet as geriau 3 men, tuo paciu geriau inofolic, akupunktura ir va ejau trecio IVF. Kolkas tyliai laikau stebukla.

nežinau, kiek tame tiesos, mes daug ko vartojame, ko medikai nerekomenduoja, bet.. aš buvau nusipirkus DHEA, bet taip ir nepradėjau gerti, nes endokrinologas nuo tos minties tiesiog paklaiko, nes tai yra hormonas, testosterono rūšis, t. y. vyriškas hormonas, ir mane labai prigąsdino, kad gali duoti priešingą efektą.. Bet nežinau, gal ir be reikalo tie gąsdinimai. Kiti sako, kad pirma reikėtų išsitirti jo kiekį organizme. Nes pvz jei yra PKS, tai savaime androgenai pakilę, tai DHEA gali ir pakenkti.
Bet žinau, kad JAV beveik visos geria..
Atsakyti
Burgunt, kumščiai suspausti.
Atsakyti
QUOTE(Glamour @ 2014 01 03, 00:47)
Burgunt, kumščiai suspausti.

Tai kad stogas jau vaziuoja verysad.gif pirma kart is 8niu kiauselasciu apsivaisino tik 2, kol atejo sodinimo diena ir ju neliko. Dabar daktaras mate isvis tik du folikulus vienoje puseje o kitoje isvis nieko doh.gif vaistu doze padidinta o efektas du kart prastesnis unsure.gif net nezinau nei ka gert nei ka daryt. AMH mano 5 sake normalus.

nesuprantu kodel si karta tik du folikulai vienoje puseje o pamaudze pilva abi puses g.gif ir dar nuo 2ju folikulu gali maudent pilva? unsure.gif nes praita kart kai turejau 8 tai tikrai stipriau neskaudejo, gal.....
Atsakyti
Burgunt, laikykis. Aš neišmanau, kodėl gali vos keli folikulai atsirasti sad.gif bet gal jie bus sėkmingi? Beje, kokios jūsu bėdos? O jum pakeitė schema po pirmo karto?
Beje, kur gydotės?
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2014 01 02, 18:44)
Axina, laikysiu kumscius, kad rytoj butu ka sodint.

Lilita,
As geriau DHEA, nezinau tai padejo, bet organizmas sustiprejo. Plius esu isitikinus, kad ir akupunktura savo padare. Si karta darant IVF man gydytoja dare kazkoki idreskima gimdoje (su sepeteliu 8 kartus ,,bruzino".Skausmas nerealus, bet gydytoja sake, kad dabar taikoma si procedura, kad lengviau prisikabintu mazuliai). Nezinau ar tai padejo, ar begalines maldos Dievuliui man tureti stebuklinga IVF.
Siandien kartojau hcg 1568. Isodinimas buvo gruodzio 13. Cia geri skaiciukai ar dar mazoki? blush2.gif nesigaudau as su tais hcg kilimais...o pas gydytoja tik ateinanti treciadieni ax.gif

wub.gif wub.gif wub.gif kaip smagu tokius skaičiukus matyti smile.gif

Pas kokį gydytoją ir kur lankotės? (Jei ne paslaptis)
Atsakyti
QUOTE(injuoz @ 2014 01 02, 18:44)
Lilita,
As geriau DHEA, nezinau tai padejo, bet organizmas sustiprejo. Plius esu isitikinus, kad ir akupunktura savo padare. Si karta darant IVF man gydytoja dare kazkoki idreskima gimdoje (su sepeteliu 8 kartus ,,bruzino".Skausmas nerealus, bet gydytoja sake, kad dabar taikoma si procedura, kad lengviau prisikabintu mazuliai). Nezinau ar tai padejo, ar begalines maldos Dievuliui man tureti stebuklinga IVF.
Siandien kartojau hcg 1568. Isodinimas buvo gruodzio 13. Cia geri skaiciukai ar dar mazoki? blush2.gif nesigaudau as su tais hcg kilimais...o pas gydytoja tik ateinanti treciadieni ax.gif

kaip dziaugiuosi uz tave, injuoz, labai labai wub.gif zinau, kad viskas trapu, bet laikau kumscius, kad tik viskas butu kuo geriausia 4u.gif

vat pas mane PKS butent, tai klausimas del DHEA g.gif
na, siaip tai planuoju keisti savo gyd ir klinika, tai manau, artimiausiu metu pradesiu lankytis NMC tai gal pasiklausinesiu (nors man planuotis II IVF tikriausiai dar anksti, reiktu bent 3 men palaukti, nes prisiskaiciau apie stimuliaciju pasalinius poveikius, tai kraupu pasidare doh.gif )

o va del tos abrazijos as ir klausiau, nes cia kazkur siame skyrelyje berods ir skaiciau, kad uzsienyje taiko tokia procedura, pas mus dar negirdejau apie tai g.gif
Atsakyti
Lillita, jei eisi į NMC, tau irgi manau ta darys, nes injuoz darė. Man prieš 2 ivf sakė irgi darys.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2014 01 03, 09:47)
Lillita, jei eisi į NMC, tau irgi manau ta darys, nes injuoz darė. Man prieš 2 ivf sakė irgi darys.

tikriausiai VK atsilike dar blush2.gif arba, kas labiau tiketina, jiems dzin ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hermiona88 @ 2014 01 02, 21:15)
injouz, cestrella, kas tas DHEA?  blush2.gif

As geriau DHEA, nes mano prastos kokybes kiausialastes ir labai zemas testosteronas doh.gif Anot, mano daktaro, turejo labai pagerinti kiausialasciu kokybe, taciau rezultatas nebuvo toks kokio tikejomes, sukilo tik testosteronas... Manasis daktaras teige, jog vartojant DHEA tampi energingesne, zvalesne, atsparesne stresui, taciau as pati asmeniskai to nepajauciau ax.gif
Merginos, pasidalinkite savo patirtimi, kaip pasiekti geresne kiausialasciu kokybe 4u.gif
Atsakyti
pasakysiu ka galvoju:
del DHEA. maniskis visai ant virsutines ribos, turiu AMH padidejusi, kiausialastes nekokybiskos, taciau manau mano atveju jo nereiketu naudoti, nes DHEA pakiles, tai jei jo pavartociau papildomai, tai dar gali uzkilti g.gif skaiciau uzsienio puslapiuose, kad jis buna aukstas jauname amziuje, o su metais mazeja. Taciau man 33m, nesu gi jaunute lotuliukas.gif
Tad siulau pirma issiirti ji, o tik paskui kazka spresti. Aisku, butu geriausia pasitarti su gydytoju 4u.gif

del kiausialasciu kokybes gerinimo: po nepasisekusio 8IVF Stambule suzinojau, kad mano kiausialastes nekokybiskos, o tai ir embrionai nekokie...Jie man siulo pries IVF pagerti letrozoli (femara) - jie si vaista naudoja kiausialasciu kokybei gerinti. Vienai merginai iskart po mano IVF dare su tuo letrozoliu, nes anksciau buvo bloga embrionu kokybe. Matyt itakojo, nes dabar ji nestuke.gif tad jos atvejis man ikvepia daug vilties kitam kartui wub.gif
Zinoma, tai labai rimtas vaistas, pacios "nepasiskirsite", nes raso, kad gydo kruties vezi. Siaip kiek googlinau, tai JAV juos labai daznai skiria pries IVF toms, kuriu kiausialastes prastos 4u.gif LT kazin ar turi patirties/praktikos jais gydant IVF metu g.gif
Atsakyti