injouz, cestrella, kas tas DHEA?

QUOTE(Hermiona88 @ 2014 01 02, 20:15)
Hermiona,
DHEA (dehydroepiandrosterone) maisto papildas. As ji veziausi is JAV, gine man sake, kad yra ir lenkuose bei Rusijoje. Man ji liepe gert 3 men, kad pagerint kiausidziu rezerva. Amerikonai del jo isproteje, nes jis ala saugo imunine sistema, suteikia energijos ir atstato hormonus atsakingus uz jaunystes issaugojima ir mol tiesiogiai padeda rezervui...velnias zino, kiek jame ten is tikro stebuklo, bet as geriau 3 men, tuo paciu geriau inofolic, akupunktura ir va ejau trecio IVF. Kolkas tyliai laikau stebukla.
QUOTE(injuoz @ 2014 01 02, 23:04)
Hermiona,
DHEA (dehydroepiandrosterone) maisto papildas. As ji veziausi is JAV, gine man sake, kad yra ir lenkuose bei Rusijoje. Man ji liepe gert 3 men, kad pagerint kiausidziu rezerva. Amerikonai del jo isproteje, nes jis ala saugo imunine sistema, suteikia energijos ir atstato hormonus atsakingus uz jaunystes issaugojima ir mol tiesiogiai padeda rezervui...velnias zino, kiek jame ten is tikro stebuklo, bet as geriau 3 men, tuo paciu geriau inofolic, akupunktura ir va ejau trecio IVF. Kolkas tyliai laikau stebukla.
nežinau, kiek tame tiesos, mes daug ko vartojame, ko medikai nerekomenduoja, bet.. aš buvau nusipirkus DHEA, bet taip ir nepradėjau gerti, nes endokrinologas nuo tos minties tiesiog paklaiko, nes tai yra hormonas, testosterono rūšis, t. y. vyriškas hormonas, ir mane labai prigąsdino, kad gali duoti priešingą efektą.. Bet nežinau, gal ir be reikalo tie gąsdinimai. Kiti sako, kad pirma reikėtų išsitirti jo kiekį organizme. Nes pvz jei yra PKS, tai savaime androgenai pakilę, tai DHEA gali ir pakenkti.
Bet žinau, kad JAV beveik visos geria..
Burgunt, kumščiai suspausti.
QUOTE(Glamour @ 2014 01 03, 00:47)
Burgunt, kumščiai suspausti.
Tai kad stogas jau vaziuoja

nesuprantu kodel si karta tik du folikulai vienoje puseje o pamaudze pilva abi puses

Burgunt, laikykis. Aš neišmanau, kodėl gali vos keli folikulai atsirasti
bet gal jie bus sėkmingi? Beje, kokios jūsu bėdos? O jum pakeitė schema po pirmo karto?
Beje, kur gydotės?

Beje, kur gydotės?
QUOTE(injuoz @ 2014 01 02, 18:44)
Axina, laikysiu kumscius, kad rytoj butu ka sodint.
Lilita,
As geriau DHEA, nezinau tai padejo, bet organizmas sustiprejo. Plius esu isitikinus, kad ir akupunktura savo padare. Si karta darant IVF man gydytoja dare kazkoki idreskima gimdoje (su sepeteliu 8 kartus ,,bruzino".Skausmas nerealus, bet gydytoja sake, kad dabar taikoma si procedura, kad lengviau prisikabintu mazuliai). Nezinau ar tai padejo, ar begalines maldos Dievuliui man tureti stebuklinga IVF.
Siandien kartojau hcg 1568. Isodinimas buvo gruodzio 13. Cia geri skaiciukai ar dar mazoki?
nesigaudau as su tais hcg kilimais...o pas gydytoja tik ateinanti treciadieni 
Lilita,
As geriau DHEA, nezinau tai padejo, bet organizmas sustiprejo. Plius esu isitikinus, kad ir akupunktura savo padare. Si karta darant IVF man gydytoja dare kazkoki idreskima gimdoje (su sepeteliu 8 kartus ,,bruzino".Skausmas nerealus, bet gydytoja sake, kad dabar taikoma si procedura, kad lengviau prisikabintu mazuliai). Nezinau ar tai padejo, ar begalines maldos Dievuliui man tureti stebuklinga IVF.
Siandien kartojau hcg 1568. Isodinimas buvo gruodzio 13. Cia geri skaiciukai ar dar mazoki?

Pas kokį gydytoją ir kur lankotės? (Jei ne paslaptis)
QUOTE(injuoz @ 2014 01 02, 18:44)
Lilita,
nesigaudau as su tais hcg kilimais...o pas gydytoja tik ateinanti treciadieni 

kaip dziaugiuosi uz tave, injuoz, labai labai

vat pas mane PKS butent, tai klausimas del DHEA

na, siaip tai planuoju keisti savo gyd ir klinika, tai manau, artimiausiu metu pradesiu lankytis NMC tai gal pasiklausinesiu (nors man planuotis II IVF tikriausiai dar anksti, reiktu bent 3 men palaukti, nes prisiskaiciau apie stimuliaciju pasalinius poveikius, tai kraupu pasidare

o va del tos abrazijos as ir klausiau, nes cia kazkur siame skyrelyje berods ir skaiciau, kad uzsienyje taiko tokia procedura, pas mus dar negirdejau apie tai

Lillita, jei eisi į NMC, tau irgi manau ta darys, nes injuoz darė. Man prieš 2 ivf sakė irgi darys.
QUOTE(Lock @ 2014 01 03, 09:47)
Lillita, jei eisi į NMC, tau irgi manau ta darys, nes injuoz darė. Man prieš 2 ivf sakė irgi darys.
tikriausiai VK atsilike dar

QUOTE(Hermiona88 @ 2014 01 02, 21:15)
As geriau DHEA, nes mano prastos kokybes kiausialastes ir labai zemas testosteronas

Merginos, pasidalinkite savo patirtimi, kaip pasiekti geresne kiausialasciu kokybe

pasakysiu ka galvoju:
del DHEA. maniskis visai ant virsutines ribos, turiu AMH padidejusi, kiausialastes nekokybiskos, taciau manau mano atveju jo nereiketu naudoti, nes DHEA pakiles, tai jei jo pavartociau papildomai, tai dar gali uzkilti
skaiciau uzsienio puslapiuose, kad jis buna aukstas jauname amziuje, o su metais mazeja. Taciau man 33m, nesu gi jaunute
Tad siulau pirma issiirti ji, o tik paskui kazka spresti. Aisku, butu geriausia pasitarti su gydytoju
del kiausialasciu kokybes gerinimo: po nepasisekusio 8IVF Stambule suzinojau, kad mano kiausialastes nekokybiskos, o tai ir embrionai nekokie...Jie man siulo pries IVF pagerti letrozoli (femara) - jie si vaista naudoja kiausialasciu kokybei gerinti. Vienai merginai iskart po mano IVF dare su tuo letrozoliu, nes anksciau buvo bloga embrionu kokybe. Matyt itakojo, nes dabar ji
tad jos atvejis man ikvepia daug vilties kitam kartui
Zinoma, tai labai rimtas vaistas, pacios "nepasiskirsite", nes raso, kad gydo kruties vezi. Siaip kiek googlinau, tai JAV juos labai daznai skiria pries IVF toms, kuriu kiausialastes prastos
LT kazin ar turi patirties/praktikos jais gydant IVF metu
del DHEA. maniskis visai ant virsutines ribos, turiu AMH padidejusi, kiausialastes nekokybiskos, taciau manau mano atveju jo nereiketu naudoti, nes DHEA pakiles, tai jei jo pavartociau papildomai, tai dar gali uzkilti

Tad siulau pirma issiirti ji, o tik paskui kazka spresti. Aisku, butu geriausia pasitarti su gydytoju

del kiausialasciu kokybes gerinimo: po nepasisekusio 8IVF Stambule suzinojau, kad mano kiausialastes nekokybiskos, o tai ir embrionai nekokie...Jie man siulo pries IVF pagerti letrozoli (femara) - jie si vaista naudoja kiausialasciu kokybei gerinti. Vienai merginai iskart po mano IVF dare su tuo letrozoliu, nes anksciau buvo bloga embrionu kokybe. Matyt itakojo, nes dabar ji

Zinoma, tai labai rimtas vaistas, pacios "nepasiskirsite", nes raso, kad gydo kruties vezi. Siaip kiek googlinau, tai JAV juos labai daznai skiria pries IVF toms, kuriu kiausialastes prastos