QUOTE(jurmarta @ 2013 11 27, 12:57)
nėštumo niekaip negali būt,nes penktadieni buvau pas ZZ tai sake dar tik ovuliacija bus po keturiu dienu,taigi vakar ji turėjo būt...na kaip užkniso šitie velnio išperos NT..dar niekad nesijauciau tokia isdurta!
O tai dar vieno nebandei pasidaryti? Negirdejau, kad nestumo testai rodytu klaidingai, kai dvi juosteles...
O as atėjau pasidalinti dar labai tyliu, bet dviem ryškiom juostelėm švieciančiu džiaugsmu...
Viskas nerealu. Paskutinį mėnesį aš kažkaip nurimau, sutikau eiti į naują darbą, pradėjau lankyti savanorių į vaikų liniją kursus, ėmiau intensyviai kurti dirbinėlius internetinei parduotuvei ir su vyru nutarėm, kad pirmiausiai įsitvirtinsiu naujame darbe, o tada žiūrėsim ar dar bandysim IVF ar įsivaikinsim. Pradėjau sportuot, vėl gerti kavą, folio rūgštį nukišau giliai į spintelę. Su vyru kelis kartus nuėjom išgerti alaus, pasidžiaugėm, nutarėm dažniau tą daryti.
Viskas taip keista. Vyras nesidžiaugia. Matyt, bijo. Mano pirma reakcija buvo žiauriai audringa, maniau, užsikauksiu. Jis ramus kaip belgas. O aš prabundu ir vis galvoju, kad susapnavau tą testą...
Požymių nebuvo jokių. Visiškai. Tik buvo ženklas. Vyro sesuo padovanojo paveikslą - miegantį angeliuką. Man kažkas taip tvinktelėjo, pagalvojau, kad mano angelas jau visai arti ir užliejo tokia neapsakoma laimė...
Dabar melsiuos, kad jis/ji pasiliktų pas mane ir pakviestų savo draugus ateiti pas visas šios temos mamytes