QUOTE(vijasta @ 2006 08 04, 16:41)
Ar jo tik vaistinėse yra, ar ir parduotuvėse galima rasti? Laikas gelbėti svo likusią šukuoseną
Tik vaistinėse (kaina kažkur apie 50 Lt). Bet reikia kiekviena diena arba rytais,arba vakarais į galvos oda gerai įtrinti. Aš sunaudojau tik puse buteliuko ir jau buvo geresnis rezultatas, bet kirpėja sake, kad reikia visa buteliuka sunauduoti.
QUOTE(lavaza @ 2006 08 05, 18:04)
Man ir po pirmo, ir po antro vaiko plaukai pradėdavo slinkti po kokių 3 mėnesių po gimdymo. Kaip girdėjau, kad plaukų slinkimas gali būti, kaip reakcija į stresą. Tiesiog organizmas sureaguoja neiškart, o po kokių 3 mėnesių (kas beveik visom ir atsitinka - tie 3 mėnesiai po gimdymo ir nesvarbu maitini ar ne).
Ir po pirmo vaikelio, ir dabar po antro naudojau losjonus ir apmules plaukams stiprinti, šampunus nuo plaukų slinkimo, bet akivaizdaus poveikio nepastebiu

, o nieko nedaryti - negaliu
Po pirmo vaiko plaukai atsigavo ir atsinaujino, tai tikiuosi ir šį kartą taip bus
Man po pirmo vaiko irgi plaukai atsigavo, o po antro pradėjau plikti, tai jeigu ne tas vaistas, būtų šakės. Kirpeja sake, kad šiuo atveju nei kapsules, nei šampunai nuo slinkimo nepadetu.