QUOTE(drugelisxxx @ 2008 06 06, 14:59)
man taip pat labai smuko plaukai, net buvau issigandusi... kadangi mazai maitinau savo mazyli, tai nusipirkau vitaminu plaukams. ir labai padejo....
QUOTE(Lina M @ 2008 06 22, 08:44)
man taip pat labai smuko plaukai, net buvau issigandusi... kadangi mazai maitinau savo mazyli, tai nusipirkau vitaminu plaukams. ir labai padejo.... 
Man irgi buvo lygiai, tas pats tik kai nuejau i vaistine , jokiu vitaminu maitinanciai mamytei nepasiule
as irgi labai "plinku" , slenka labai plaukai,
nors ir vitaminus geriu
dabar is vaistines sampuna nupirkau FITOVAL PLIUS , ziuresiu gal pades
idomu, kiek laiko reikia laukti kol apstos taip stipriai slinkti plaukai... Po gimdymo kai pradejo slinkti, tai jau menuo kaip slenka... ;(
QUOTE(daisy123 @ 2008 08 04, 12:46)
idomu, kiek laiko reikia laukti kol apstos taip stipriai slinkti plaukai... Po gimdymo kai pradejo slinkti, tai jau menuo kaip slenka... ;(
o man jau 4 menesiai kaip slenka
Slenka beprotiškai ir man
Net butą dėl to dažniau šluot pradėjau... Visos pakampės pilnos. Nusikirpau, kad trumpesni būtų - mažesnės krūvos kampuos
Žinau tik tiek, kad ateis laikas ir baigsis tas beprotiškas slinkimas, užžels nauji
Patikrinta
QUOTE(Aušrinė @ 2008 08 04, 23:51)
Slenka beprotiškai ir man
Net butą dėl to dažniau šluot pradėjau... Visos pakampės pilnos. Nusikirpau, kad trumpesni būtų - mažesnės krūvos kampuos
Žinau tik tiek, kad ateis laikas ir baigsis tas beprotiškas slinkimas, užžels nauji
Patikrinta 
as irgi pasitryumpinau savo plaukus, nors labai gaila buvo...
o tau po pirmo gimdymo irgi slinko? kiek laiko?
Labukas
Na, man zinokit tai PANTOGAR vitaminai stebukla padare, ne tik, kad slinkti nustojo, bet ir sveikesni, zvilgantys tokie pasidare
Na, man zinokit tai PANTOGAR vitaminai stebukla padare, ne tik, kad slinkti nustojo, bet ir sveikesni, zvilgantys tokie pasidare
QUOTE(Vigita @ 2008 08 05, 16:35)
Labukas

o po kiek laiko tau Pantogar vitaminai padare poveiki?
QUOTE(daisy123 @ 2008 08 05, 17:04)
o po kiek laiko tau Pantogar vitaminai padare poveiki?
Jau po pirmo menesio as pastebejau rezultatus, priekyje (link ausu), buvo taip isslinke plaukai, kad turejau nesioti palaidus plaukus, nes kai risdavau sviesdavo galvos oda
QUOTE(Vigita @ 2008 08 05, 19:42)
Jau po pirmo menesio as pastebejau rezultatus, priekyje (link ausu), buvo taip isslinke plaukai, kad turejau nesioti palaidus plaukus, nes kai risdavau sviesdavo galvos oda
, tai po menesio (bet reikia tikrai saziningai gerti, neuzmirsti, nesugerti is karto visu 3 kapsuliu, ), pasimate toks kaip eziukas isauge mazi plaukeliai.
Tikrai rekomenduoju, nes kiek zinau savo draugiu, kurios vartoja siuos vitaminus, tikrai patenkintos. O rezultatai tikrai akivaizdus (galiu lyginti pagal nuotraukas, kurios padarytos praejus po gimdymo keliems menesiams ir po to kai pradejau gerti vitaminus)
O žindyvėms kaip ar tinka??? Man kiek gydytoja sakė, kad apart Mamavito ir žuvies taukų nieko negaliu gerti, o ir ampulės nerekomenduojamos- vat tada jau bėda. Taip pat sakė, kad nesvarbu žindai ar nea, plaukai slenka ir nežindančioms mamoms, tiesiog nėštumo metu mirę plaukai vistiek iškris kad ir ką bedarytum.