Man po pirmo gimdimo kiek pradejo slinkti plaukai. Nagai silpnesni pasidare ir dar po metu lekiau i stomotologini pora dantu aptvarkiau (plomba nauja ir sena sutvarke).
Tai po gimdimo kelis menesius pageriau kalciju (ten berods toks papildas 3 viename: kalcijus, cinkas ir gal magnis?). Atsistate ir net sustiprejo plaukai.
O po antro gimdimo tai is karto pradejau gerti kalciju, tai po metu tik 1/4 kruminio danties luzo

Stomotologai aisku greit sutvarke. Tai tik tokie "nuostoliai" ir buvo. Plaukai jau nebeslinko.
(Abu vaikus maitinau iki puses metu, bet po pirmo gimdimo nenormaliai daug pieno turejai. Buvo toks perteklius, kad vaikas nesuvartodavo, tai tekdavo i kriaukle per para sumoje 700- 1000 mililitu ispilti

)
Is viso po gimdimo susilpneja organizamas. Pora metu reikia labai saugotis lygu, persalimo ir pan. Jei plaukai silpni, tai geriau kuriam laikui atsisakyti plauku dazymo, arba dazyti tik sruogomis (o ne visus).
As tai jaunysteje turejau super grazius plaukus. Tai po dazymu ir 2 gimdimu jau buvo nekokie...

Tai nustojau dazyti, sustiprinau kiek prieziura ir va po 2 metu (po paskutinio gimdimo) atsistate plaukai

.
Po 2 vaiko gimimo nustojau dazyt ir atauginau naturalius. Tai pirma, kas krito i akis, tai patamsejo plaukai kokiais 2-3 tonais.

Buvau ryski blondine, o pasidariau vos ne briunete.

Bet per 2 metus atauginau ir atsistate mano blondiniska spalva.
Aisku, jau neturiu tos jaunatviskos "seveliuros", bet rezultatas zymiai geresnis, nei tikejausi.