QUOTE(Lemyna @ 2009 05 08, 13:44)
Eina sau, tai negi mūsų mazdytės jau tokios visai slabakės

siaubas. Aš tai viena kartą vos po fūra napalindau, kelnių vos neprivariau ir prakaitras išpylė tikrąją to žodžio prasme. Važiuoju mieste iš paskos fūros, miestas tai ir distancija tarp mūsų minimali. Ji sustojo, aš ir. tada pastovėjus pradėjo stumtis atgal

o mano kapotas vos jau ne po ja. Mažute aš nesimatau jam per veidrodėlius muset. Ačiū Dievui nebuvo už manęs mašinų, tai atgal drebančiom rankom ir sukausi priekį į šona, kad mane tas vairuotojas pamatytų. Pamatė. Visadien tada kinkos drebėjo

būtų pervažiavęs ir nepajautęs
Nu jo fūros nemato kas tiesiai už subinės darosi užtai rekomenduojama laikytis gerokai atokiau, plius vengti ant žiedo besisukančios fūros, nes kartais jeigu smarkiai krauta t.y. vidutiniškai apie 25 tonas

tai yra rizika kad gali virst ant šono jeigu nepasirinks gerai išimt posūkio, trečia važiuojant prieš fūrą geriau staigiai nestabdyti ir aplami vengti staigių manevrų šalia fūros nes jos paprastai prikrautos ne po 3 kg o jas suvaldyt tai ne tas pats kas toną sveriančią lengvą mašiną

nu žodžiu mane mano darbuotojai fūristai prigrasinę atsargiai elgtis tai aš prie fūrų ir nesibušavoju
O kas liečia mazdas tai mūsų labai plonos skardos, praktiškai be skardos ir plonos plastamasės lyginant su kokia audi ar vw tai nieko daug ir nėra, taiva hondos ir mazdos šituo klausimu yra baisiai slabnos, aišku nežinau kaip ten dabar su tais naujais modeliais bet šitos senutės tai kaip alaus skarbonkės