Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(analat @ 2013 11 25, 12:23)
A kur Jus matote ir kada bus? smile.gif  4u.gif

Jau yra. Carters.com. Tik ten jau raudonos kainos su -50. Ir sakyčiau užlankstytos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 25, 12:13)
nugis taip,viskam
va  kokia grazi tik brangoka dar
http://www.6pm.com/p...37839/color/158

ir kodel PES blink.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
kainos carteriuko buna uzkeltos visuomet kai ikeliama "menama" didele akcija
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 25, 12:29)
zinai tam kad rengtis ekstravagantiskai reikia drasoos. as baile  biggrin.gif

Kur gi baile, tokius pitonus nukovei ax.gif Beje, dar nematem mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux @ 2013 11 25, 13:31)
ir kodel PES  blink.gif  doh.gif  verysad.gif

o kas tai yra? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 11 25, 13:32)
Kur gi baile, tokius pitonus nukovei ax.gif Beje, dar nematem mirksiukas.gif  wub.gif

vat cia mano issukis biggrin.gif pamatysit tikrai, bet noriu kad vuiskas deretu ir butu kaip priklauso
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 11 25, 13:29)
zinai tam kad rengtis ekstravagantiskai reikia drasoos. as baile  biggrin.gif

cia primeni mane pries koki desietka metu.rengiesi ir mastai, a vdrug kam nepatiksiu, o vdrug nesupras , o jei kas ka pagalvos doh.gif milijonas klausimu sau ir buni kaip visi..o va kai ijungiau fantazija ir gavau komplimentus tai nebesinorejo ir tos minios ...visada norisi nors tam tikrom detalem isiskirt...ir zinai komplimentai visada duoda toki dalyka kaip pasitikejima savim-o cia geris -ir suklyst nebaisu blush2.gif
Atsakyti
Ingute nelauk mane su anataylor palauksiu penktad da laiko truputy turiu gal ka iseis pagaut. buna pamatai ir zinai ji mano jamu:)) bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 11 25, 12:33)
o kas tai yra? blush2.gif

poliesteris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 11 25, 13:36)
cia primeni mane pries koki desietka metu.rengiesi ir mastai, a vdrug kam nepatiksiu, o vdrug nesupras , o jei kas ka pagalvos  doh.gif  milijonas klausimu sau ir buni kaip visi..o va kai ijungiau fantazija ir gavau komplimentus tai nebesinorejo ir tos minios ...visada norisi nors tam tikrom detalem isiskirt...ir zinai komplimentai visada duoda toki dalyka kaip pasitikejima savim-o cia geris -ir suklyst nebaisu  blush2.gif

zeneta, tu visais tais komplimentais tiki? As ne. nes ne syki teo isitikinti jog jie is naudos.
Atsakyti
QUOTE(analat @ 2013 11 25, 09:23)
A kur Jus matote ir kada bus? smile.gif  4u.gif

http://www.carters.com/

uzrasas per visa ekrana biggrin.gif biggrin.gif

raso kad jau dabar, bet BF 29 diena - penktadienis mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu bet ir plepejimo greiciai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
JMD dekui uz citrinu uogienes recepta 4u.gif mamai buvau nusiuntus, tai siandien jau gavau stiklainiuka thumbup.gif
Del BF, tai man reikia Juicy romperio wub.gif wub.gif bet jokiuose tinklapiuose nerandu info, kokios ten bus nuolaidos g.gif vis tikiuosi, kad daugiau kaip -30% biggrin.gif
Atsakyti