Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

panos, ypac tos kurios jau turi, kuri dydi rinktis megztuko su kupranugariu jei per krutine 93cm. ir noreciau nesioti ant marskiniu? Kazkuri rase jog su 89cm. krutine visai noretu S dydzio, tai gal man reiktu M ? g.gif
O gal kuri turite M dydi ir zinote krutines ploti, kazi kiek skiriasi jei S dydis 45cm. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijone: 26 lapkričio 2013 - 11:10
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 11 26, 11:39)
Batukai is sios nuorodos.
http://factory.jcrew...09141/09141.jsp
Dydi atitinka jcrew'iska. USA7/EU37/24cm

Ačiū, taip ir maniau, kad šie. Tik jau senokai nemačiau mėlynų unsure.gif kaip jų kokybė? praeitą savaitę labai ilgai įsimetus krepšy dvejojau, nors kaina gera buvo su visom nuolaidom..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 26 lapkričio 2013 - 11:35
pasiskundziau ir gavau skaiciukus uz tunika smile.gif
Atsakyti
Aleja.lt, man labai grazus pirmas derinys. O kelnes kaip suprantu ne jcrew? g.gif
Atsakyti
Paslėptas šalikėlis:
http://www.jcrew.com...p;bmUID=k6WhSCm
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 11 26, 11:54)
Driu, visai gerai tas kupranugaris ir prie suknios  4u.gif as tai turbut prie paprastu dzinsu nesiosiu, dar gal prie bordo vaskuotu ir dar gal prie cafe capri raudonu  ax.gif

Aleja.lt pirmoj nuotraukoj viskas labai graziai  thumbup.gif

Soffyyy, irgi graziai. O Jus ne tamsiaplauke anksciau buvot?   ax.gif Nes man tik nuotrauka pamacius susirode, kad cia Lyn rodosi ir dar iskart uzkliuvo ismatavimai ~ 90-70-92  bigsmile.gif galvojau oho kaip Lyn cia taip sugebejo  bigsmile.gif ir as noriu  lotuliukas.gif

Ir as iskart atkreipiau dem, kad Soffy ne tamsiaplauke... blink.gif Dar pasitixlinau ar tikrai ji raso... lotuliukas.gif
O as siand su kupranugariu prie juodo trumpo vilnos sijonuko darbuojuosi. Sd su didesne krutine gali kupranugaris siuvinetas negraziai deformuotis... geriau imciau M g.gif
Man su 89 - Sd lb smagus. XS tirkai nenoreciau. 4u.gif

Aleja, man grazus abu derinukai.Ir megstulis lb fainas, nu bet rankoviu plotis... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 26 lapkričio 2013 - 13:12
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 11 26, 10:18)

----

Mano gautieji:

Aleja.lt, grazu 4u.gif Tas pirmas derinukas toks paprastas, bet labai mielas wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Soffyyy @ 2013 11 26, 10:33)
Mano šiandienos darbinis variantas :

Dailu 4u.gif Bet man taip jau saaaalta butu biggrin.gif

Papildyta:
driu, graziai ziurisi ant Taves megztukas su kupranugariu smile.gif ir ilgio atrodo netruksta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lauryna50 @ 2013 11 26, 14:08)
Ir as iskart atkreipiau dem, kad Soffy ne tamsiaplauke...  blink.gif  Dar pasitixlinau ar tikrai ji raso...  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
ir as pasitikrinau biggrin.gif
Atsakyti
Alėja, pirmas derinukas thumbup.gif
Atsakyti
Kiek groziu prideta thumbup.gif

QUOTE(driu @ 2013 11 26, 10:25)
tik klausimas prie ko derinti  g.gif

Perkant taip negalvojau, bet dabar kupranugari man ziauriai lengva derint - prie visko jis tinka. Nesioju prie tamsiu dzinsu, prie juodu gyvatiniu dzinsu (kazkas panasaus i si rasta, galvojau sitas variantas visai netiks, bet man labai grazu), prie juodu kelniu. Su sijonuku ar ant suknutes dar nesidejau, bet atrodo tinka praktiskai vos ne prie visu turimu.

QUOTE(Vijone @ 2013 11 26, 12:09)
panos, ypac tos kurios jau turi, kuri dydi rinktis megztuko su kupranugariu jei per krutine 93cm. ir noreciau nesioti ant marskiniu? Kazkuri rase jog su 89cm. krutine visai noretu S dydzio, tai gal man reiktu M ? g.gif

As uz S - per krutine S megztinuko 46cm. As su 96cm krutine matavausi ir S, ir M ant marskinuku - M per laisvas, rankoves per placios ir negraziai krenta net ant marskinuku. Del dydzio ir su konsultantu tariausi, tai ir jis uz S buvo.
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2013 11 26, 11:34)
Ačiū, taip ir maniau, kad šie. Tik jau senokai nemačiau mėlynų unsure.gif  kaip jų kokybė? praeitą savaitę labai ilgai įsimetus krepšy dvejojau, nors kaina gera buvo su visom nuolaidom..

Nenesiojau dar. Man irgi nebloga kaina gavosi. Todel ir emiau. Odiniai, bent jau raso biggrin.gif
Siaip crew minkstesni, bet ir sie minkstuciai. Zodziu, bus aiskiau pavasari kai panesiosiu...
Arba rasiu darba ir panesiosiu.. biggrin.gif

QUOTE(Parachutes @ 2013 11 26, 12:39)
Aleja.lt, man labai grazus pirmas derinys. O kelnes kaip suprantu ne jcrew? g.gif

Kelnes ne, ne crew..
Atsakyti
Nuotraukos ne kokios, bet gal iziuresit smile.gif

Metro paltukas dark camel 2Tall, tiko thumbup.gif

Tiesa, jo rankoves labai siauros, tai jauciasi jei ant storesnio megztuko kazkas ties pazastukais, su plonesniais rubais viskas ok smile.gif

user posted image

user posted image

driu, aciu uz ismatavimus 4u.gif

Silkine bliuskyte, apie kuria jau buvo kalbeta, bet foto taip niekas ir neidejo biggrin.gif

Dydis - 2, kaip ir visu kitu mano silkinukiu.

Labai faina, spalvos tokios sodrios, foto to neperteikia smile.gif Patiko thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 26 lapkričio 2013 - 16:27
Dideja super rubeliai atrodo thumbup.gif
Atsakyti