QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 03, 22:42)
Kas turit kupranugarius, kaip nesiojasi jie?

As gal 5-6 saviski uzsidejus, isvis paprastai 1-2 valandoms, gal tik karta ilgeliau. Na ir siandien issitraukiau apsivilkt, tai ziuriu, kad pasivele sonai, apacia - rimciau neapziurejau, nes neturejau laiko, bet man tai nepatinka taip....
Arba JCrew nukopino nuo kazko, o gal cia koks bendras rastas (kaip houndstooth)

Tikrai esu macius ir kitu firmu rubeliu su jom, bet sunku pasakyt kas pirmas padare.
Tokios sudeties kaip kupranugaris visi megztiniai apsivelia. Mano megztinis, kuri daznai devejau is senesnes kolekcijos, bet tokios pat sudeties, labai apsiveldavo. Ir ne tik sonai, bet ir priekis. Po kokiu metu visai prarado isvaizda.
Tas
houndstooth, arba zasies kojeliu, ar kaip jis dar vadinamas, rastas yra klasika. Jis turi senas saknis, senovinis, berods senoves skotu.
Tai gal ir tas jcrew vistos atvaizdas turi senesnes saknis, todel ir kiti ji naudoja

Nors lyg kazkus skaiciau, kad jcrew dizaineriu sukurtas, bet gal ir klystu.
Papildyta:
QUOTE(enura @ 2013 12 03, 23:18)
ta prancuziska vista - french hen - tai tikrai ne crew isradimas. Bet jie jau pernai tokias vistas naudojo, o pas kitus veliau atsirado, o iki LT tik dabar atkeliavo

tai sakyciau kad Jcrew jeigu ne pirmi tai vieni pirmuju buvo panaudodami ar atgaivindami si motyva
Na, va, jeigu ne jcrew autorinis darbas, tai ir kiti gali naudoti