QUOTE(ramka @ 2013 12 07, 11:34)
Aha, radau googlej, ir jums parnesu
Siandien man jau ir originaliam poste rodo foto - as sita turiu, spalvos atitinka daugmaz. Radau dar viena gera
FOTO - sakyciau cia ir tas jo kudumas matosi
QUOTE(Lyn @ 2013 12 07, 11:36)
Kai perskaiciau komentarus kad jis plonas, tai atsisakiau minties ji pirkti. Nes man patinka stori ir minksti. Bet foto jis neatrodo toks jau plonas
Siuo metu turiu 3 100% vilnos salikelius: si JCrew, Massimo Dutti ir Armani Exchange (na ir JCrew gyvatini sugadinta, tai su juo lygint negaliu, nes pasikeites). MD pats didziausias ir puriausias, drasiai viena karta apsukus galiu eit. AX ir JCrew zymiai plonesni, bet AX vistiek sotresnis ir svelnesnis, padejus ranka po apacia persimato seselis rankos, o JCrew net ismezgimas toks kaip marles (t.y. matosi skylutes tarp siulu) ir padejus ranka persisviecia daug labiau, odos spalva jau is po jo matosi. Jei apvyniot 1 karta (kaip mano ikeltoj foto), tai abu jie kudoki, nebent nera salta, o kai salta vynioju 2 kartus. Lyginant su gyvatiniu JCrew jo irgi viena karta uztekdavo.
Is tikruju, tai si pirkau del spalvu ir del to, kaip prie kai kuriu rubu jis man derinasi, bet jei ziurint is praktsikosios puses ir nebutu jis vienas is n salikeliu (o ir nepatiktu rastas taip), tai nepirkciau del plonumo.