Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Fortūnos pabučiuota @ 2013 12 06, 19:04)
unsure.gif rimtai? Matyt aš "frigidiška "vilnai hihihi.gif, o su apatiniais ar marškinukais taip pat kanda?  unsure.gif

Su marskinukais tai man jau buvo per ankstas, bet nekando smile.gif
O jei su maikele, tai vistiek kando kakla, rankas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-z @ 2013 12 06, 11:43)
Aš irgi turiu šitą sijoną. Super man jinai. Pirkau 0 dydį, bet man buvo didelis. per liemenį. Kadangi sijonas labai fainutis, nesinorėjo parduot. Nunešiau pas siuvėją, jinai įvėrė plačia gumą ir dabar super viskas  thumbup.gif

O koks ilgis šio sijonuko? Tai lieknoms jo reikia 00 d.?
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2013 12 06, 22:42)
Mergaites kas turite si sijona? Kaip modeliukas, kokybe?

user posted image

QUOTE(zanavyke @ 2013 12 07, 13:35)
O koks ilgis šio sijonuko? Tai lieknoms jo reikia 00 d.?

Turiu sita melyna. Medziaga traukia pukus. Bet labai fainas. As 00 turiu su 85 apacia.
Jei reikia, galesiu siek tiek veliau ismatuoti.
Mane dar raudonas masina.. Ir kaina kokia.. Bet reikia vis tiek 40 off
Atsakyti
[quote=orcheja,2013 11 30, 14:08]Gavau M dydi: visas ilgis 62cm; plotis tarp pazastukais 49.5; rankove nuo pazasties 45.5. Mano akimis dydis atitinka. Siek tiek "kandziojasi".

http://www.jcrew.com...p;bmUID=k8qBCTa

user posted image
6 dydis ilgis matuojant is sono 43cm; per liemeni 39.5cm; klubai apie 50cm. Man nesiojanciai eu 38 tiko, atrodo kaip ant foto is interneto. Klubai mano apie 94cm.

http://www.jcrew.com...isFromSale=true

user posted image

Papildyta:
As ir gavau toki sinjonuka emiau 2 dydi,tai puikiai tiko,tik reiks atsilenkt is ilgio nes yra uzlenkta nemazai:ismatavimai per liemeni 37 cm,per klubus 47 cm,ilgis 43 cm.
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynake28: 07 gruodžio 2013 - 14:49
QUOTE(Aleja.lt @ 2013 12 07, 15:35)
Turiu sita melyna. Medziaga traukia pukus. Bet labai fainas. As 00 turiu su 85 apacia.
Jei reikia, galesiu siek tiek veliau ismatuoti.
Mane dar raudonas masina.. Ir kaina kokia.. Bet reikia vis tiek 40 off

Aleja.lt, gal galit nuoroda,- niekaip nerandu jo.. doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2013 12 07, 11:34)
Aha, radau googlej, ir jums parnesu ax.gif

Siandien man jau ir originaliam poste rodo foto - as sita turiu, spalvos atitinka daugmaz. Radau dar viena gera FOTO - sakyciau cia ir tas jo kudumas matosi

QUOTE(Lyn @ 2013 12 07, 11:36)
Kai perskaiciau komentarus kad jis plonas, tai atsisakiau minties ji pirkti. Nes man patinka stori ir minksti. Bet foto jis neatrodo toks jau plonas g.gif

Siuo metu turiu 3 100% vilnos salikelius: si JCrew, Massimo Dutti ir Armani Exchange (na ir JCrew gyvatini sugadinta, tai su juo lygint negaliu, nes pasikeites). MD pats didziausias ir puriausias, drasiai viena karta apsukus galiu eit. AX ir JCrew zymiai plonesni, bet AX vistiek sotresnis ir svelnesnis, padejus ranka po apacia persimato seselis rankos, o JCrew net ismezgimas toks kaip marles (t.y. matosi skylutes tarp siulu) ir padejus ranka persisviecia daug labiau, odos spalva jau is po jo matosi. Jei apvyniot 1 karta (kaip mano ikeltoj foto), tai abu jie kudoki, nebent nera salta, o kai salta vynioju 2 kartus. Lyginant su gyvatiniu JCrew jo irgi viena karta uztekdavo.

Is tikruju, tai si pirkau del spalvu ir del to, kaip prie kai kuriu rubu jis man derinasi, bet jei ziurint is praktsikosios puses ir nebutu jis vienas is n salikeliu (o ir nepatiktu rastas taip), tai nepirkciau del plonumo.
Atsakyti
Imesiu mergaites kelias foto su sijonuku,bet nekokybiskos,nes su telefonu darytos,dabar galvoju gal net 4 dydzio reiktu g.gif
user posted image
user posted image
Ant greicio uzsimeciau,nieko nederinau aisku. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 12 07, 16:10)
Siandien man jau ir originaliam poste rodo foto - as sita turiu, spalvos atitinka daugmaz. Radau dar viena gera FOTO - sakyciau cia ir tas jo kudumas matosi
Siuo metu turiu 3 100% vilnos salikelius: si JCrew, Massimo Dutti ir Armani Exchange (

dekui, uz toki issaamu apibudinima, turbut man jis vis gi gyvai nelabai patiktu. nors spalvos labai grazios

Melynake 28, puikius sijonukas, bet jei galvojate apie mazesni dydi, tai mano nuomone, jokiu budu negalvokite 4u.gif (nesuprantu koki dydi demonstruojate). nebent apie didesni, ypac jei norite virsu nesioti susikisus i sijona, o tai ir reiktu daryti, manau, atsizvelgiant i sijona modeli (banta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 07 gruodžio 2013 - 15:27
QUOTE(Dideja @ 2013 12 07, 13:25)
Su marskinukais tai man jau buvo per ankstas, bet nekando smile.gif
O jei su  maikele, tai vistiek kando kakla, rankas... ax.gif

Aš, tai kai savo dydžio nusipirkau, tai mane neankšta smile.gif O maikes kelias turiu termo, tai tik rankoves panekiu, kad nekyšotų ir puikiai, nors vistik su marškinukais daugiau patinka rolleyes.gif
Atsakyti
2 dydis cia pas mane,gal 4 ir geriau butu,bet man buten patinka,kad nera jis i apacia platejantis,toks tiesus ir eina taip pagal kuna,tik va veswiu ryt mamai,kad graziai gal atlenktu kokia pora cm,nes yra rezervo g.gif
Merino golfukai tai puikiai telpa i vidu,o storesnio megztinio nekisiu,nes negrazu bus,nor su kriause ant virsaus tai graziai visai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynake28: 07 gruodžio 2013 - 15:32
Sijonukas
http://www.jcrew.com...isFromSale=true
Atsakyti
Man to sijono modeliukas dailus, bet labai darkantis figūrą ax.gif iš priekio dar dar, bet šonu mažai kam tinkantis blush2.gif
Atsakyti