Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew

QUOTE(Aireda @ 2013 12 09, 22:21)
Dideja, tu geriau Lyn paklausk ko ji dar neturi is jcrew. As tai jau apsiraminau ax.gif

Lyn turi 90 proc. darbinio garderobo is jcrew, ar ne tiesa, Lyn? As tik 80 proc. ax.gif  biggrin.gif

Lyn, klausiu Taves ko Tu dar neturi is j.crew ? biggrin.gif

Tai, kad ir pas mane pagrinde darbiniai rubai is j.crew, aisku tik, kad kiekis turbut mazesnis nei kaip pas kaikurias biggrin.gif
Bet galvoju kas gi cia man pasidare,kad per tuos BF nusipirkau dar RL golfa ir Bloomingdales kasmyra g.gif Gal sakau sveikstu jau nuo j.crew viruso g.gif tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2013 12 09, 22:25)
Puikus tas siuvinetas, laukiu, kol papigs.

Manai papigs g.gif
O kurios spalvos noretum?
Man tai ta sviesi graziausia, jos ir laukiu, bet dar nezinau kaip prie veido ziuresis, man ryskios spalvos geriau tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 09, 22:23)
O sito megztuko ar as tik viena laukiu, ar ir dar kazkuriai jis grazus pasirode?  smile.gif

Idomu ar ir realiai jis patiks man g.gif  smile.gif Dar reiktu primesti su kuo ji deveti  g.gif  smile.gif
Kazkodel galvoju grazu turetu buti su juodom piestuko formos klasikinem kelnem (kuriu as aisku neturiu biggrin.gif  doh.gif )

Dideja, labai grazus tas megztukas. as nusprendziau, kad man jis per grazus, neturesiu kur ji deveti lotuliukas.gif biggrin.gif
Tai uzsisakiau sita ax.gif
user posted image

P.S. kelnes juodas Jcrew galesiu paskolinti mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 09, 21:30)
Manai papigs g.gif
O kurios spalvos noretum?
Man tai ta sviesi graziausia, jos ir laukiu,  bet dar nezinau kaip prie veido ziuresis, man ryskios spalvos geriau tinka ax.gif

Viskas papinga. cool.gif Nezinau, visos geros spalvos, raudono gal...
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 12 09, 22:35)
Dideja, labai grazus tas megztukas. as nusprendziau, kad man jis per grazus, neturesiu kur ji deveti lotuliukas.gif  biggrin.gif
Tai uzsisakiau sita ax.gif
user posted image

P.S. kelnes juodas Jcrew galesiu paskolinti  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Tai gi va su tuo groziu biggrin.gif
To, kur idejai sita sviesia spalva ir emei? Grazus smile.gif
Man del tokio tamsaus labai kirbejo noras pirkt ax.gif

Del kelniu drinks_cheers.gif
Bet gi Tavo kelnes man jau per trumpos butu biggrin.gif
Atsakyti
Aš tris tipius turiu, galvojau gana blush2.gif Labai man jie patiko, jūsų prisiklausius pirksiu dar biggrin.gif Vieną turiu medvilninį - irgi fainas. O va Jackie nepatiko, visus kūno linkius rodo (ką tipiukai slepia)..
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 12 09, 22:21)
Dideja, tu geriau Lyn paklausk ko ji dar neturi is jcrew. As tai jau apsiraminau ax.gif

Lyn turi 90 proc. darbinio garderobo is jcrew, ar ne tiesa, Lyn? As tik 80 proc. ax.gif  biggrin.gif

QUOTE(Dideja @ 2013 12 09, 22:30)
Lyn, klausiu Taves ko Tu dar neturi is j.crew ?  biggrin.gif

lotuliukas.gif nu mano darbiniu kokiu 90 proc rubu jcrew tikrai lotuliukas.gif bet deja, dar daug ko neturiu sad.gif pvz svingo ir boyfriend oversized lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 09, 22:40)
Tai gi va su tuo groziu biggrin.gif
To, kur idejai sita sviesia spalva ir emei? Grazus smile.gif
Man del tokio tamsaus labai kirbejo noras pirkt ax.gif

Del kelniu  drinks_cheers.gif
Bet gi Tavo kelnes man jau per trumpos butu biggrin.gif

Dideja, pasiemiau ir tamsu ir sviesu, nes negalejau apsispresti doh.gif Visai isprotejau, bet gi su 40 proc. nuolaida doh.gif Daugiau niekuo nesusigundziau schmoll.gif

O kelnes tau butu kaip tik, jos ilgos, man tik aukstakulniais tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2013 12 09, 22:45)
bet deja, dar daug ko neturiu sad.gif pvz svingo ir boyfriend oversized lotuliukas.gif

na, situ ir as neturiu biggrin.gif nes jie kaip ir nelabai darbiniai jau g.gif biggrin.gif
dar is tu buvusiu masiniu pirkimu, tai atsilaikiau pries silkinius vistinius marskinukus, vat tongue.gif

QUOTE(Aireda @ 2013 12 09, 22:46)
Dideja, pasiemiau ir tamsu ir sviesu, nes negalejau apsispresti doh.gif Visai isprotejau, bet gi su 40 proc. nuolaida doh.gif Daugiau niekuo nesusigundziau  schmoll.gif

Nu neee thumbup.gif
Sedziu , juokiuosi ir galvoju, ale ot moteriska logika, kai nezinai kuri imti - imk visus, o po to bus matyt lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 09 gruodžio 2013 - 21:54
QUOTE(Dideja @ 2013 12 09, 22:52)
Sedziu , juokiuosi ir galvoju, ale ot moteriska logika, kai nezinai kuri imti - imk visus, o po to bus matyt lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tai tik juoskas mirksiukas.gif , o man galvos skausmas lotuliukas.gif biggrin.gif
Bet logika gelezine, ar ne ax.gif
Atsakyti
Skaitant jusu pasisakymus ir mane juokas sueme thumbup.gif joooooo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2013 12 09, 21:57)
Bet logika gelezine, ar ne ax.gif

lotuliukas.gif tikrai taip thumbup.gif mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 12 09, 22:52)
na, situ ir as neturiu biggrin.gif  nes jie kaip ir nelabai darbiniai jau  g.gif  biggrin.gif
dar is tu buvusiu  masiniu pirkimu, tai atsilaikiau pries silkinius vistinius marskinukus, vat tongue.gif

Situ irgi neturiu. Ir net cafe capri neturiu smile.gif
Atsakyti