Įkraunama...
Įkraunama...

Ar ne per daug tikitės iš lieknėjimo preparatų?

Na, aš jau daugiau nei dešimt metų turiu problemų dėl antsvorio. Kažkada buvau savo problemą aprašiusi čia

http://www.supermama...showtopic=87075

Ir net praėjus septyneriems metams po šio rašinėlio nuomonės dėl penktojo punkto nepakeičiau.

O dabar apie lieknėjimo preparatus. Skelsiu tiesiai šviesiai - TOKIŲ NĖRA. Niekur nenusipirksite maisto papildo, kuris, nepakenkęs jūsų sveikatai, padės numesti svorio. Pajuodinau sakinio dalį ne veltui, nes galite nusipirkti kenksmingų preparatų su kokiom kirminų lervom. Svoris tikrai kris. Bet kartu su galimybe sulaukti senatvės.

Pažiūrėkit reportažą
http://tv.lrytas.lt/...161701383646845

Šioje laidoje dalyvavo ir dietologė Laisvūnė Petkevičienė. Ji teigė, kad maisto papildai yra tik kompleksinė priemonė svoriui numesti - t.y., jei norite sulieknėti, vis tiek reikės laikytis dietos ir suaktyvinti fizinę veiklą.

Bet apvertus į kitą pusę, jei laikysitės dietos ir sportuosite, lieknėsite ir be papildų.

Todėl paaiškinkite man, kodėl juos ryjate?
Įtikinkite, kad jie padeda.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2013 11 26, 11:51)
Na, aš jau daugiau nei dešimt metų turiu problemų dėl antsvorio. Kažkada buvau savo problemą aprašiusi čia

http://www.supermama...showtopic=87075

Ir net praėjus septyneriems metams po šio rašinėlio nuomonės dėl penktojo punkto nepakeičiau.

O dabar apie lieknėjimo preparatus. Skelsiu tiesiai šviesiai - TOKIŲ NĖRA. Niekur nenusipirksite maisto papildo, kuris, nepakenkęs jūsų sveikatai, padės numesti svorio. Pajuodinau sakinio dalį ne veltui, nes galite nusipirkti kenksmingų preparatų su kokiom kirminų lervom. Svoris tikrai kris. Bet kartu su galimybe sulaukti senatvės.

Pažiūrėkit reportažą
http://tv.lrytas.lt/...161701383646845

Šioje laidoje dalyvavo ir dietologė Laisvūnė Petkevičienė. Ji teigė, kad maisto papildai yra tik kompleksinė priemonė svoriui numesti - t.y., jei norite sulieknėti, vis tiek reikės laikytis dietos ir suaktyvinti fizinę veiklą.

Bet apvertus į kitą pusę, jei laikysitės dietos ir sportuosite, lieknėsite ir be papildų.

Todėl paaiškinkite man, kodėl juos ryjate?
Įtikinkite, kad jie padeda.

Su maisto papildais numeciau 15 kilu. Oda nesuglebo, atrodau stulbinanciai. Darytas kraujas po papildu vartojimo, zenkliai sumazejo cholesterolio kiekis. esu sveika (tfu tfu tfu). Jokio sveikatos pablogejimo nejauciu. praejo 1m po vartojimo. Maitinuosi iprastai, kasdien valgau saldumynus, bo be ju negaliu biggrin.gif , nesportuoju. Per tuos metus nepriaugau nei gramo (tfu tfu tfu)
Atsakyti
kiek zmoniu tiek nuomoniu, naujos temos kazin ar reikejo sitam reikalui, nebent pasipykt. as uz papildus kai zmogui yra nutukimas, kai neimanoma susitvarkyt su savo kunu vien subalansavus maista ir sportuojant smile.gif pries kai 175 cm ugio 60 kg sverianti panele perka reduktili smile.gif
Sekmes visoms smile.gif
Atsakyti
Nutukimas yra liga, o jinai turi būti gydoma tik laikantis griežtų medikų rekomendacijų
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2014 01 07, 11:42)
Nutukimas yra liga, o jinai turi būti gydoma tik laikantis griežtų medikų rekomendacijų

Nebuvau nutukusi kai jau reikia mediku schmoll.gif turejau antsvorio rolleyes.gif

kodel jusu zinutese tiek negatyvo ir uzsispyrimo? rolleyes.gif bent man taip pasijaute

papildu tikrai yra, as gi suleknejau thumbup.gif
o jei bijot be mediku tai gerkit ir lankykites pas juos, kas draudzia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musik: 07 sausio 2014 - 20:14
Mano žinutėse nėra jokio negatyvo, tik atsakymo į klausimus paieška. Jei patys medikai sako, kad vien papildai nėra priemonė svoriui numesti, man natūraliai kyla klausimas, kam tada juos apskritai vartoti. Didinti farmacininkų pelną? Kodėl?

Musik, ar jūs norite pasakyti, kad tik papildai be jokių mitybos reguliavimo ir papildomo judesiuko jums padėjo numesti svorį? Tik papildai ir nieko kito, išskyrus papildus? Gal tada galite atskleisti, kas tai per preparatas?

Nuo informacijos pertekliaus žmogui smegenys gali susisukti, todėl ir užvedžiau šią temą
Atsakyti
Aš galvoju, jei kimši viską iš eilės, nepadės joks papildas schmoll.gif. Net ne tai, kad galvoju, aš tiesiog žinau, nes šitoj srity turiu irgi didelę patirtį biggrin.gif
Bet va žinau, kas pastoviai t.y. laikas nuo laiko vis pavalgo uždraustų tabletikių ir labai puikiai liekną kūną išlaiko. Tik va, nežinau kas tos moteriškės laukia senatvėj. Bet kita vertus nežinom niekas, gali būti, kad ir nevartodami nieko, senatvės nesulauksime
Atsakyti
Manau svarbiausia norint numesti svori - subalansuota mityba ir daugiau fizinio aktyvumo smile.gif . Aisku reikia valios atsilaikyti pries visas pagundas. As pries visus lieknejimo preparatus, bet cia jau mano tokia nuomone.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2014 01 08, 15:41)
Mano žinutėse nėra jokio negatyvo, tik atsakymo į klausimus paieška. Jei patys medikai sako, kad vien papildai nėra priemonė svoriui numesti, man natūraliai kyla klausimas, kam tada juos apskritai vartoti. Didinti farmacininkų pelną? Kodėl?

Musik, ar jūs norite pasakyti, kad tik papildai be jokių mitybos reguliavimo ir papildomo judesiuko jums padėjo numesti svorį? Tik papildai ir nieko kito, išskyrus papildus? Gal tada galite atskleisti, kas tai per preparatas?

Nuo informacijos pertekliaus žmogui smegenys gali susisukti, todėl ir užvedžiau šią temą

nu gal pasirode smile.gif ne esme

Tai buvo 2 28 dienu kursai, kuriu metu geriau tuos papildus ir laikiausi spec sukurtos baltymu dietos. Nesportavau. Jau aplenkiant noriu pasakyt, kad bandziau laikytis dietos tos be papildu, ir svoris nekrito. Su papildais netekdavau kilo per 2 dienas rolleyes.gif
Praejo jau metai. Seniai grizau prie iprastos mitybos, nesportuoju. Nepriaugau nei gramo (tfu tfu tfu).

Savo pavyzdziu drasiai galiu konstatuot fakta kad papildu svorio metimui yra! Manau kuriuos as vartojau nera vieninteliai.
Abejoju kad tokiu yra vaistinese, nes vis tik pakankamai brangus produktas, nera skirtas pardavinet, nieks jo is ten uz tokia kaina nepirktu.
Atsakyti
O koks tai papildas?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2014 01 10, 15:28)
O koks tai papildas?

FitLine CellRecet
Atsakyti