Įkraunama...
Įkraunama...

Efektyvi 7 dienų dieta

QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 11 28, 20:23)
metam svori sveikai smile.gif rezultatai - apacioj smile.gif
ir skatinam kitas nesiimti krastutinumu (nebent zut but rekia po savaites i dydziu mazesne suknele tilpt, o kas toliau-dzin  biggrin.gif ), nes gi jau po keliu tokios mitybos dienu organizmas "taupymo rezima" jungs  unsure.gif

Tai netiesa. Nors ką gali žinoti- gal kam ir įsijungia tas "taupymo režimas".
7 dienų dieta, ypač tokia, kurios metu valgomas pakankamai įvairus maistas (tačiau jų nemaišant), nėra šokas organizmui.
esu bandžiusi ir 7 dienų mono dietą (grikių), rezultatai mane tenkino. Nupurtyti kg tikrai nesugrįžo baigus dietintis. Tiesa, praėjus metams po jos- pusė numestų kg vėl prisikviečiau- bet to priežastis mano pomėgis vakarais, prieš pat miegą sočiai valgyti.
Atsakyti
QUOTE(planuota @ 2013 11 28, 21:01)
Tai netiesa. Nors ką gali žinoti- gal kam ir įsijungia tas "taupymo režimas".
7 dienų dieta, ypač tokia, kurios metu valgomas pakankamai įvairus maistas (tačiau jų nemaišant), nėra šokas organizmui.
esu bandžiusi ir 7 dienų mono dietą (grikių), rezultatai mane tenkino. Nupurtyti kg tikrai nesugrįžo baigus dietintis. Tiesa, praėjus metams po jos- pusė numestų kg vėl prisikviečiau- bet to priežastis mano pomėgis vakarais, prieš pat miegą sočiai valgyti.

taupymas isijungia ne del vienodo maisto, o del kaloriju stygiaus. jeigu tom paciom darzovem surenkama, pvz, 1300 kcal per diena, tada, zinoma, niekas neisijungs. betgi kiek su suest reik, kad tiek pririnktum biggrin.gif
Atsakyti
KAstanka,kaip tau skysciu diena siandien praejo? as isdrysiu pasigirti kad nesugriesijau thumbup.gif: ryte puodas kavos su pienu,tada pamainom pasukos (per diena litras) arbata su pienu(kokie 4 puodai),apelsinu sulciu pora stikliniu ir dauuuug vandens tongue.gif aisku kas 20 min i wc laksciau,beeeet alkana nesijauciu tongue.gif seimynai kepiau avizinius blynus,paskui farso suktinuku su bulvytem,salotu su grietine,kol mb valge,ir as seile varvinau,bet tik isejo i darba ir nebereikejo ir nebenorejau smile.gif tik va deze mandarinu lidle papirkom,taip visa diena akis kliuvo uz ju,bet dzin,palauksiu vaisiu dienos biggrin.gif
Papildyta:
p.s. o darzoves reik zalias valgyt,ar galima virtas-keptas?
Atsakyti
darzoves zalia, salotas. as biski sugriesyjau. kol sausainius dekoravom kaledinei mugei su dukra, viena suvalgiau biggrin.gif

nu nemoka as 'svariai' laikytis
Atsakyti
eina sau,jau prisisvajojau kad issivirsiu kokiu zirneliu su morkytem,rope,pasibarstysiu prieskoniu...
ai dzin nusipirkom siandien daug cherry pomidoriuku,agurku,kaip nors gal tongue.gif dar nusiusiu b ryt i parduotuve kokio avokado kad pajamtu,ridikeliu ir zoleliu biggrin.gif

o vaisius?galima bus obuolius keptar virt? o be to turiu dziovintu obuoliu,galima?
Atsakyti
Reiktu uzdrausti tokias temas! Neegzistuoja nei 7 dienu, nei 14, nei jokios kitos dietos. Tiesiog... jei norite buti lieknos, turite maziau valgyti KASDIEN! Ir taip visa likusi gyvenima smile.gif Kito kelio, deja, nera...
Atsakyti
nu nesuprantu as jusu?? blink.gif
uzdrausti temas? tai uzdrauskim tada ir pardavineti maista storiems zmonems?
kiekvienas daro ka nori su savo kunu.o jau kad ateisit cia ir karksesit tai jums kas is to?
Papildyta:
p.s
Labas rytas.pusryciauju.bet per daug citrinos issispaudziau i salotikes,tai labai rugstu biggrin.gif
vakar vakare bandziau sugalvoti kaip si dieta veika,mano manymu kas antra diena skysciu -isvalo kuna,o kas antra diena sveiko maisto duoda ''little healthy kick'' organizmui,noreti ir geisti sveiku produktu.pvz vakar visa diena geriau skyscius,siandien is pat ryto laaaabai jau norejau kokiu vaisiu,salotu..iprasti sausainukai prie kavos visai nebetrauke.nuirnereikia tongue.gif
Atsakyti
merginos, nesipykim ka. man tai neidomu ka cia kitos ateina pasisakyti siuo klausimu. man tuoj 30 sueis. as nebe mergyte, kuri nezino, ka daro.
dietu skyrius yra svorio metimui. kas kaip nori, kaip gali, tas taip meta.

as nesuprantu, kokia esme atejimo i kita tema ir moralu skaitymo? paloti norisi? nu tai i sveikata. as perspeju, man jusu nuomone neidomi. tai galit kalbetis pacios su savim. aciu uz demesi wink.gif

----------------

siandien man vaisiu diena. pati lengviausia turbut. nes labai skanu ir lengva laikytis. pusryciam avietes, braskes ir melynes valgiau. pietums kelis obuolius ( kol studijose buvau). ir dabar grizus valgau pjaustytus ananasus, mangus, kivius, braskes, ir saujele mazyte vynuogiu ( nes kiek zinau vynuogese nemazai gliukozes). nu zodziu svente, o ne dieta smile.gif ir ko anksciau as nesidarydavau tokias lengvas iskrovos dienas? butinai darysiuos, baigusi dietas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštanka: 29 lapkričio 2013 - 18:38
Kaip sekasi dietintis?
Šiandien man daržovių diena- pomidorų salotos, kopūstų salotos, agurkų salotos, galiausiai - pomidorų- kopūstų- agurkų salotos. Visos su šlakeliu aliejaus, daržovių kiekis- daug.
Ir žinot, pasijaučiau persivalgiusi...
Nė viena neinformuojat apie svorio pokyčius- ar nesijaučiate lengvesnės? Aš šiandien ryte svėriau 1 kg mažiau negu vakar iš ryto, manau, kad kol kas tik organizmo valymosi dėka.
Atsakyti
Merginos koki rezultatai ?
Atsakyti
as pasisversiu jau gale. po pirmos dienos 1kg buvo nukrites, daugiau nesisveriau. nematau reikalo is tikro kasdien ant svarstykliu lipti.
Atsakyti
QUOTE(Kaštanka @ 2013 11 29, 19:54)
as pasisversiu jau gale. po pirmos dienos 1kg buvo nukrites, daugiau nesisveriau. nematau reikalo is tikro kasdien ant svarstykliu lipti.

Kuria dienuke sversies?
Kaip sekasi laikytis? Ar jautiesi gerai?
Atsakyti