Tai koks cia black friday su 40proc. pigiau buvo. Kaip pvz tokia striukyte vaikiska kainavo 24 dol -40proc. 14,40 dabar black friday ir jos kaina net 20dol.
man trauzam reikėjo , ne striukei tiek MB tenusipelnė
o jei rimtai, maniškiai jau pripratę, aš mažiausiai po tris dovanas kiekv ienam perku,randa kūčių vakarą, ryte ir antrą kaledų dieną, išslapstau po visus kampus, o tie ryte auštant jau eina neršt visur vo, MB išdalinsiu po vieną TH "kalsonus" tai gaus penkis kartus
o jei rimtai, maniškiai jau pripratę, aš mažiausiai po tris dovanas kiekv ienam perku,randa kūčių vakarą, ryte ir antrą kaledų dieną, išslapstau po visus kampus, o tie ryte auštant jau eina neršt visur vo, MB išdalinsiu po vieną TH "kalsonus" tai gaus penkis kartus
Rašė temoje, kad yra prie kiekvieno daikto prierašas ar taiko papildomai.
Manau šiems nebetaiko, nes kuris laikas jų kaina(iki vakar) buvo 29,99 ir buvo prierašas -20 proc. Dabar nebėra to užrašo
Tai koks cia black friday su 40proc. pigiau buvo. Kaip pvz tokia striukyte vaikiska kainavo 24 dol -40proc. 14,40 dabar black friday ir jos kaina net 20dol.
taigi as manau po black friday bus geresniu kainu,bent jau old navy...
gap irgi tikejausi kazkokiu geresniu kainu,nes tokiom kainom ,kaip dabar galima buvo jau nusipirkti
nu man ne labai mini kai į juos žiūri vienus pačius , o kai pridedi prie big Bellos tai tampa mini tada
tikrai ne miniatiūriniai, neliksi nepastebėta su jais tikrai
Turiu dvejas normalias, dabar gavau šias mažas ir iš karto įsimylėjau .
Įdomu yra dar papildoma nuolaida
Ir dar klausimukas - o prie jų neturi būti serifikato
Turiu dvejas normalias, dabar gavau šias mažas ir iš karto įsimylėjau .
Įdomu yra dar papildoma nuolaida
Ir dar klausimukas - o prie jų neturi būti serifikato