Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(smalyze59 @ 2013 11 29, 11:18)
old navy galutines kainos  4u.gif

Tai koks cia black friday su 40proc. pigiau buvo. Kaip pvz tokia striukyte vaikiska kainavo 24 dol -40proc. 14,40 dabar black friday ir jos kaina net 20dol. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2013 11 29, 12:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kai kam yra 10 arba 15 proc., bet siai stirukei netaiko

man trauzam reikėjo , ne striukei lotuliukas.gif mirksiukas.gif tiek MB tenusipelnė mirksiukas.gif
o jei rimtai, maniškiai jau pripratę, aš mažiausiai po tris dovanas kiekv ienam perku,randa kūčių vakarą, ryte ir antrą kaledų dieną, išslapstau po visus kampus, o tie ryte auštant jau eina neršt visur lotuliukas.gif vo, MB išdalinsiu po vieną TH "kalsonus" tai gaus penkis kartus lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2013 11 29, 12:02)
man trauzam reikėjo , ne striukei  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif  tiek MB tenusipelnė  mirksiukas.gif
o jei rimtai, maniškiai jau pripratę, aš mažiausiai po tris dovanas kiekv ienam perku,randa kūčių vakarą, ryte ir antrą kaledų dieną, išslapstau po visus kampus, o tie ryte auštant jau eina neršt  visur lotuliukas.gif vo, MB išdalinsiu po vieną TH "kalsonus" tai gaus penkis kartus  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

kaip smagiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2013 11 29, 12:02)
man trauzam reikėjo , ne striukei  lotuliukas.gif   mirksiukas.gif  tiek MB tenusipelnė  mirksiukas.gif
o jei rimtai, maniškiai jau pripratę, aš mažiausiai po tris dovanas kiekv ienam perku,randa kūčių vakarą, ryte ir antrą kaledų dieną, išslapstau po visus kampus, o tie ryte auštant jau eina neršt  visur lotuliukas.gif vo, MB išdalinsiu po vieną TH "kalsonus" tai gaus penkis kartus  lotuliukas.gif   mirksiukas.gif

biggrin.gif
Ir man neaišku ar šiem "trauzam" taiko papildomą nuolaidą ar čia jau galutinė $21.99?
TH trauzai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Louhi: 29 lapkričio 2013 - 12:16
QUOTE(Louhi @ 2013 11 29, 12:16)
biggrin.gif
Ir man neaišku ar šiem "trauzam" taiko papildomą nuolaidą ar čia jau galutinė $21.99?
TH trauzai

ne
Atsakyti
QUOTE(Louhi @ 2013 11 29, 13:16)
biggrin.gif
TH trauzai

Rašė temoje, kad yra prie kiekvieno daikto prierašas ar taiko papildomai.
Manau šiems nebetaiko, nes kuris laikas jų kaina(iki vakar) buvo 29,99 ir buvo prierašas -20 proc. Dabar nebėra to užrašo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulite @ 2013 11 29, 12:56)
Tai koks cia black friday su 40proc. pigiau buvo. Kaip pvz tokia striukyte vaikiska kainavo 24 dol -40proc. 14,40 dabar black friday ir jos kaina net 20dol.  lotuliukas.gif

taigi g.gif as manau po black friday bus geresniu kainu,bent jau old navy...
gap irgi tikejausi kazkokiu geresniu kainu,nes tokiom kainom ,kaip dabar galima buvo jau nusipirkti
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2013 11 29, 11:49)
nu man ne labai mini kai į juos žiūri vienus pačius , o kai pridedi prie big Bellos tai tampa mini tada  lotuliukas.gif
tikrai ne miniatiūriniai, neliksi nepastebėta su jais tikrai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Turiu dvejas normalias, dabar gavau šias mažas ir iš karto įsimylėjau thumbup.gif .
Įdomu yra dar papildoma nuolaida g.gif
Ir dar klausimukas - o prie jų neturi būti serifikato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2013 11 29, 12:29)
Turiu dvejas normalias, dabar gavau šias mažas ir iš karto įsimylėjau  thumbup.gif .
Įdomu yra dar papildoma nuolaida  g.gif
Ir dar klausimukas - o prie jų neturi būti serifikato  g.gif

mane irgi domina, ar yra papildoma nuolaida... norėčiau mini smile.gif
Atsakyti
laukiu www.jcrew.com 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti