Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(Sriubytė @ 2014 01 23, 20:08)
Ačiū, kad išklausėt.

Jetau kaip uzjauciu! verysad.gif Stiprybes console.gif Visad sakiau, kad Maksis man buvo krites i sirdi dar kai jo foto gyvunu globos puslapyje pamaciau... Nemeluosiu, paskutines akimirkos niekad nepasimirsta, bet su laiku buna geriau. Ypac kai pradedi suprasti, kad taip tikrai geriau. Tu padarei viska ka galejai.
Atsakyti
Sveika Sriubyte mirksiukas.gif Nors aš čia naujokė ir nieko nepažystu,noriu išreikšti užuojautą... Puikiai suprantu ką reiškia prarasti savo mylimą augintinį,su kuriuo pragiveni ilgą laiką ir jau atrodo,jog neįsivaizduoji gyvenimo be jo,bet staiga reikia su juo atsisveikinti visam laikui...
Prieš geris šešis metus pati atsisveikinau su savo pačia nuostabiausia drauge,rotveilerių veislės kalyte,su kuria pragyvenau puikiausius 11 metelių...Iki šiol negaliu jos pamiršti... Sulaukus beveik 11 metų prasidėjo visi vargai - šuo negalėjo atsistoti,pilve atsirado gal kokie 5 piktybiniai augliai,po kurio laiko šuns pilvas pradėjo tiesiog pūti iš vidaus...visus reikalus darė po savim... Kai nuvežėm pas veterinarą pasakė - 90% ,kad šuo neištvers operacijos (nes buvo per sena ir silpna) ir tiesiog po narkozės daugiau nebeatsikels...Tuos žodžius prisiminsiu visą likusį savo gyvenimą... Nekankinom jos...kitą dieną pasikvietėm veterinarijos gydytojus,kad namie užmigdytų... Ji jau nujautė tai,kol laukėm veterinarų glaudėsi prie manęs,žiūrėjo liūdnom akytėm lyg sakydama - "mylėsiu tave net tada,kai mano širdis bus nustojus plakti"... Visą tą laiką ją raminau,šnekėjau su ja,stengiaus tvardytis,bet nepajėgiau...mano mažylė ramiai užmerkė akis... Visą mėnesį praverkiau kaip mažas vaikas,naktim nemiegojau...Net dabar pravirkau...Bet ką,susitaikiau su netektim ir gyvenu toliau,turiu dabar vėl rotveilerį (patinėlį) iš prieglaudos ir neseniai vėl iš jos pasiemiau borderkolio veislės mišrūnę su visais jos septyniais šuniukais permirkusiais nuo lietaus (prieglaudoj nebebuvo vietos,tai susisiekiau ir man atvežė). Mažiukai jau namučius turi,o mamytė pasiliko pas mane. smile.gif user posted image
Atsakyti
Sriubytė, Dar kartą užjaučiu... verysad.gif

Wolfsgang,Labas 4u.gif Graži ta mamytė. Kuo ji vardu?
Atsakyti
QUOTE(Sriubytė @ 2014 01 23, 23:08)

nuoširdi užuojauta, laikykis console.gif Maksis buvo ypatingas šuo ir jam pasisekė, kad gyveno pas jus ir pažino tikrą gyvenimą...
Atsakyti
QUOTE(Sriubytė @ 2014 01 23, 22:08)
Sveikos merginos  4u.gif
Čia *Passion*. Pamenat galbūt dar kai kurios mane?
Ateinu su liūdnom žiniom, vakar vaivorykštėn iškaliavo mūsų didžiausias draugas, šuo kurį mylėjom visa dūšia - MAKSIS (niufo mišrūnas aklas).

Puikiai atsimenu, didziule uzuojauta, ir dziaugiuosi, kad sunelis nugyveno grazu gyvenima mylimas.
Atsakyti
Sriubyte, užjaučiu dėl Maksio. Toks jis geruolis man visad atrodė verysad.gif

Tika vartos nuo ryto iki vakaro lovoj tai abi pasibaram, apsistumdom ir toliau apsikabinę gulim. Lauke nebūna visai schmoll.gif . Pasysioja ir neša šikną prie laiptinės
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 01 24, 00:52)
Sriubytė, Dar kartą užjaučiu...  verysad.gif

Wolfsgang,Labas  4u.gif Graži ta mamytė. Kuo ji vardu?

Mamytės vardas Reina mirksiukas.gif
Atsakyti
labai uzjauciu del maxio verysad.gif
reina nedaug truko kad butu pas mus bent tusciam voljere isikurus laikinai. bet kol su pasisukavimais derejaus, tai grizus prie kompo pamaciau kad jau paimta, labai del jos dziaugiuosi smile.gif MB, esu tikra, irgi labai nuosirdziai linkejo jai greiciau namus rast biggrin.gif
Atsakyti
mūsų neklaužada biggrin.gif
user posted image
user posted image
user posted image
wub.gif
Atsakyti
Užuojauta dėl Maksio, bent jau sužinojo, kas yra tikras gyvenimas.
Wolfsgang, nuostabaus grožio jūsų šunytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nylli @ 2014 01 24, 12:59)
labai uzjauciu del maxio  verysad.gif
reina nedaug truko kad butu pas mus bent tusciam voljere isikurus laikinai. bet kol su pasisukavimais derejaus, tai grizus prie kompo pamaciau kad jau paimta, labai del jos dziaugiuosi smile.gif MB, esu tikra, irgi labai nuosirdziai linkejo jai greiciau namus rast biggrin.gif

Na va,aš spėjau pirma tuos mažiukus prigriebt ! rolleyes.gif Su mažiukais rūpestėlio oi kie buvo...viskas sugraužta,gėlės išraustos,laidai nukramtyti,visur prisisiota ir didesnių "dovanėlių" palikta,per visus aukštus laksto - visur jų pilna būdavo... doh.gif Bet kaip sunku buvo atiduot,galvojau visus pasiliksiu... ax.gif O mamytė išviso nuostabaus charakterio,begalo prieraiši ir meili - tobula man. smile.gif

Justemur - jeckau koks kleckas ! gražuoliukas smile.gif

Aimma - Dėkojam!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wolfsgang: 24 sausio 2014 - 18:05
QUOTE(Wolfsgang @ 2014 01 24, 19:03)
Na va,aš spėjau pirma tuos mažiukus prigriebt !  rolleyes.gif  Su mažiukais rūpestėlio oi kie buvo...viskas sugraužta,gėlės išraustos,laidai nukramtyti,visur prisisiota ir didesnių "dovanėlių" palikta,per visus aukštus laksto - visur jų pilna būdavo...  doh.gif  Bet kaip sunku buvo atiduot,galvojau visus pasiliksiu...  ax.gif  O mamytė išviso nuostabaus charakterio,begalo prieraiši ir meili - tobula man. smile.gif
Justemur - jeckau koks kleckas ! gražuoliukas  smile.gif

gražuoliukė ax.gif takso ir haskės mišrūnė doh.gif biggrin.gif lotuliukas.gif tai juokiamės su vyru, kad namie dabar turim pusantro takso, tai bet kuriuo atveju iki dviejų taksų dar trūksta doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o šiaip charakteris tai tikrai grynai tėvo(takso) biggrin.gif iš mamos tik ūgis jaučiu bus ir akys wub.gif wub.gif
bendrauju ir su kitų jos sesučių ir brolio šeimininkais, tai pas visus panaši situacija biggrin.gif viena tik gal kiek ramesnė g.gif
Atsakyti