Sveika Sriubyte

Nors aš čia naujokė ir nieko nepažystu,noriu išreikšti užuojautą... Puikiai suprantu ką reiškia prarasti savo mylimą augintinį,su kuriuo pragiveni ilgą laiką ir jau atrodo,jog neįsivaizduoji gyvenimo be jo,bet staiga reikia su juo atsisveikinti visam laikui...
Prieš geris šešis metus pati atsisveikinau su savo pačia nuostabiausia drauge,rotveilerių veislės kalyte,su kuria pragyvenau puikiausius 11 metelių...Iki šiol negaliu jos pamiršti... Sulaukus beveik 11 metų prasidėjo visi vargai - šuo negalėjo atsistoti,pilve atsirado gal kokie 5 piktybiniai augliai,po kurio laiko šuns pilvas pradėjo tiesiog pūti iš vidaus...visus reikalus darė po savim... Kai nuvežėm pas veterinarą pasakė - 90% ,kad šuo neištvers operacijos (nes buvo per sena ir silpna) ir tiesiog po narkozės daugiau nebeatsikels...Tuos žodžius prisiminsiu visą likusį savo gyvenimą... Nekankinom jos...kitą dieną pasikvietėm veterinarijos gydytojus,kad namie užmigdytų... Ji jau nujautė tai,kol laukėm veterinarų glaudėsi prie manęs,žiūrėjo liūdnom akytėm lyg sakydama - "mylėsiu tave net tada,kai mano širdis bus nustojus plakti"... Visą tą laiką ją raminau,šnekėjau su ja,stengiaus tvardytis,bet nepajėgiau...mano mažylė ramiai užmerkė akis... Visą mėnesį praverkiau kaip mažas vaikas,naktim nemiegojau...Net dabar pravirkau...Bet ką,susitaikiau su netektim ir gyvenu toliau,turiu dabar vėl rotveilerį (patinėlį) iš prieglaudos ir neseniai vėl iš jos pasiemiau borderkolio veislės mišrūnę su visais jos septyniais šuniukais permirkusiais nuo lietaus (prieglaudoj nebebuvo vietos,tai susisiekiau ir man atvežė). Mažiukai jau namučius turi,o mamytė pasiliko pas mane.