Įkraunama...
Įkraunama...

Taro konsultacijos nemokamai

sveika. susitaikem su draugu po triju menesiu nebuvimo kartu(draugavom 2 metus). nutarem kurti seima, gyventi kartu. kaip mums seksis? gal kortos duoda kokiu patarimu? aciu isanksto! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2014 01 07, 19:12)
Laba,
vyras E ar cia tik laikina, zaidimas ar kazkas megsis toliau,
(ka jis man jaucia ka apie mane galvoja, kokie jo planai)

Sveika

Vyrukas jaučia,kad esama padėtis jo netenkina ir ieško kažko,kas suteiktų pilnatvę ir nusiraminimą,padėtų rasti pačiam savo vietą gyvenime.Galvoja,kad esate vienas iš pasirinkimų variantų.Gal jis turi pulką gerbėjų,o gal tik taip mano?Kol kas kokių konkrečių planų jūsų atžvilgiu neturi,dėmesį sutelkęs išskirtinai į savo vidines problemas.Kažkoks jis pasiklydęs savyje.Gal labai depresuotas,o gal pavartoja kokių svaigalų.Dėl viso pikto pasidomėkite.
Patarimo korta kalba apie pagundą ir vėl užsimena apie priklausomybę.Ar tik tai ne įspėjimas,kad bendraudama su tuo vaikinu savanoriškai užsikrausite svetimas problemas
Žodžiu-slidus reikalas.Pasisaugokite,kad pačios kažkur neįtrauktų.

Sėkmės smile.gif
Atsakyti
Sveika,DA Imperatore,

esu labai pasimetusi savo jausmuose.Meile susipyne su pykciu ir abejonemis.Kaip toliau elgtis?Kokie JO ketinimai mano atzvilgiu? verysad.gif
Atsakyti
sveiki, domina ar dar verta tiketis kazko is vyriskio, bendraujam 6 men, bet tai skambina tai vel dingsta..aciu smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Domina/neramina vieno asmens jausmai mano atžvilgiu. Intuicija gana tvirtai sako viena, logika - kita. Kaip jis jaučiasi, ką mąsto?
Atsakyti
QUOTE(DA Imperatore @ 2014 01 09, 11:07)
Sveika

Vyrukas jaučia,kad esama padėtis jo netenkina ir ieško kažko,kas suteiktų pilnatvę ir nusiraminimą,padėtų rasti pačiam savo vietą gyvenime.Galvoja,kad esate vienas iš pasirinkimų variantų.Gal jis turi pulką gerbėjų,o gal tik taip mano?Kol kas kokių konkrečių planų jūsų atžvilgiu neturi,dėmesį sutelkęs išskirtinai į savo vidines problemas.Kažkoks jis pasiklydęs savyje.Gal labai depresuotas,o gal pavartoja kokių svaigalų.Dėl viso pikto pasidomėkite.
Patarimo korta kalba apie pagundą ir vėl užsimena apie priklausomybę.Ar tik tai ne įspėjimas,kad bendraudama su tuo vaikinu savanoriškai užsikrausite svetimas problemas

Sėkmės smile.gif

Aciu
Atsakyti
QUOTE(DA Imperatore @ 2014 01 09, 11:07)
Sveika

Sėkmės smile.gif

Aciu uz atsakyma.
Yra apie ka pagalvot, i ka atkreipti demesi. Del gerbej, nezinau bet manau... na neturetu kaip ir bet kuriam vyrui Lietuvoje ju trukti, nes moteru aplamai daug daugiau negu vyru, o dar jei vyras vienisas, su visuomeniniu ir socialiniu statusu tai kartais ne tik kad baisu ziureti bet ir geda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DA Imperatore @ 2014 01 09, 10:51)
Sveika

Atrodo,kad neužtikrintumo dėl darbo daug,bet rimtos grėsmės virš jūsų galvos nematau.Sakyčiau,kad atleidimo išvengti pavyks.
Patarimas-tiesiog dirbkite paremdama ir padėdama kitiems.

Sėkmės smile.gif

laaaaabai aciu.
Atsakyti
Ar pavyks man siais metais sutikti savo antra puse.
Atsakyti
QUOTE(etcetera @ 2014 01 02, 19:16)
Klausimas vis dar tebėra aktualus..

Papildyta:
QUOTE(etcetera @ 2013 11 29, 17:43)
Labą vakarą,
Pusmetį bendrauju su širdžiai artimu vaikinu, atrodo, jis patikimas, lyg ir būtų rimtai susidomėjęs, aš taip pat jam neabejinga. Visgi trikdo jo užimtumas - studijuoja ir dirba, abi veiklos įtemptos (tą tikrai žinau) ir reikalaujančios daug laiko/jėgų, be to - yra iš kito miesto, tad man jo laiko ir dėmesio kaip ir nebelieka, matomės retokai, bendraujame taip pat. Iš kitos pusės - tą, laiką, kurį kartu praleidžiame, labai branginu, jo laukiu ir jis būna nuostabus. rolleyes.gif Norėčiau jį matyti savo širdies draugu, vis dėlto pati situacija šiek tiek daugiaprasmiška ir neramina: ar artimiausiu metu kas nors keisis (atras man daugiau laiko?) ir kaip toliau klostysis mudviejų santykiai? Ačiū.  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Daugeliui čia klausimų ne Taro kortų reikia, bet psichologo arba didelės gyvenimiškos patirties žmogaus patarimo.
Atsakyti
ar kada nors mano gyvenime atsiras vyras su kuriuo mylesime vienas kita ir busime kartu?

aciu 4u.gif
Atsakyti