Įkraunama...
Įkraunama...

***Šilutės Mamutės***

Mum su gydomaisiais visiskai negijo ausys ziauriai puliavo skaudejo ir pan, paskui pirkom sidabrinius akutes tai irgi kazkaip sunkiai gijo ypac kur kitoj pusej tas galiukas uzsispaudzia tai paskui isiverem sidabrinius rinkiukus ir uzgijo graziai, bet dabar tik sidabrinius veriames nuo kitokiu tuoj ziuriu raust pradeda. g.gif
Atsakyti
mano radvilei irgi negyja, nuo liepos menesio įverta. ir valom ir plaunam ir nieko gero, jau ir aš nebeišmanau ka daryt
Atsakyti
sveikos

kiek pamenu Juratės Mantei irgi ausytės neseniai pūliavo.. kas čia visoms princesėms daros g.gif Man su paprasta adata tetulytė namie pradūrė ir nieko..gyvenime nėra pūliavusios,tik va "paprastų" auskariukų irgi nemėgsta schmoll.gif
Atsakyti
Išsiėmė manoji auskarus. Sake po 5 vel dursis.bet mane neramina kad yra susidare tokie gumbiukai kitoje puseje. Kaip suprantu ten puliukai susikaupe ir neina ju isspaust jai skauda. Ir mes juk plovem dezinfekavom,auskarus visokius isbandem ir niekaip. Ispanijoj upeliais puliai bego nuo suraus vandens. Jau galvojau isivalys, gryzom ir nieko. Tetis liepe nesikankint, ji klauso jo ne manes. O man pyktis ima kad eina lengviausiu keliu. Problema tai neisnyko.Ai..tiek to...
Atsakyti
o su kuo dezinfekuojate ,valote ... musėt su peroksidu g.gif
Atsakyti
QUOTE(daliuk @ 2013 12 02, 14:47)
o su kuo dezinfekuojate ,valote ... musėt su peroksidu  g.gif

as su peroksidu arba spiritu, o ka? negerai?

dar kart merginos klausiu, gal žinote kas norėtų išsinuomoti 2 kamb butą Jaunimo kvartale?
Atsakyti
QUOTE(jolituxs @ 2013 12 03, 12:10)
as su peroksidu  arba spiritu, o ka? negerai?

dar kart merginos klausiu, gal žinote kas norėtų išsinuomoti 2 kamb butą Jaunimo kvartale?

gerai... peroksidas labai gerai viskam... man buvo ausu uždegimas tai vatike vis pamirkindavau ir i ausi ir praėjo greit...tai jeigu net peroksidas nepadeda net nežinau ka bedaryt ausytėm kad nepuliuotu... g.gif
Atsakyti
Ku kūū lens.gif na ir nekalbumas jūsų biggrin.gif Kad ir nei gyvos dvasios ,bet įmesiu savo pirmą blyną pasirodyti,su defektais,kreivokas, bet valgomas ir dar skanus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Liwita** @ 2013 12 09, 19:37)
Ku kūū  lens.gif na ir nekalbumas jūsų  biggrin.gif Kad ir  nei gyvos dvasios ,bet įmesiu savo pirmą blyną pasirodyti,su defektais,kreivokas, bet valgomas ir dar skanus  biggrin.gif

user posted image

Laba! nu ir grazumelis!!!! saunuole, labai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetus_laike @ 2013 12 09, 19:55)
Laba! nu ir grazumelis!!!! saunuole, labai grazus smile.gif

aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Laba
Liwita, kad nematau tų defektų. Puikiai atrodo.
Aha, kur visos, kalėdoms ruošiatės? Mes eilinį kart sergame, tai nėra ko ir pasakoti.
Atsakyti
Nu čia dabar...kas per ligos prieš šventes? Bet gal geriau dabar nei visai per šventes...Livita nu gražus namukas.As tingiu visokiom dekoracijom užsiimti.Prisižadejau simutei eglute iš makaronų padaryti,dabar galvoju kad be reikalo, jau nebenoriu. biggrin.gif ...simute ausis uzsigyde.tipo peroksidas blogai ausim, bet mums nepadejo nei jis nei spiritukas, nei kazkos dezinfekuojsntis skystis is ligonines,niekas.
Atsakyti