Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(j.ole @ 2014 01 31, 16:55)
Kodel nieks nenori? Ir as, ir mano pazistamos, jei tik atitinkame reikalavimus, einame ir i pakaitiniu konkursus. O jums, kaip suprantu, per prasta? Ar neteisingai perskaiciau?

Yra buvę kai į nuolatinės vietos konkursą ateina 100 kandidatų, kai į tas pačias pakaitines vietas tik 15 smile.gif Tai aš bendrai ir klausiu- kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2014 01 31, 16:59)
Yra buvę kai į nuolatinės vietos konkursą ateina 100 kandidatų, kai į tas pačias pakaitines vietas tik 15  smile.gif Tai aš bendrai ir klausiu- kodėl?

Atsakau - nezinau biggrin.gif
Atsakyti
Tai matyt todėl, kad gaunasi laikinas darbas - metams, dviems. Sakyčiau čia pagrindinė priežastis.

Be to pas mus tai tokia politika, kad pakaitinių negali per metinį vertinimą įvertinti labai gerai, nemoka priedų, niekaip kitaip neskatina, nesiunčia į jokius mokymus etc. Tai čia irgi didelis minusas. Bet gal ne visur taip.
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2014 01 31, 18:30)
Tai matyt todėl, kad gaunasi laikinas darbas - metams, dviems. Sakyčiau čia pagrindinė priežastis.

Be to pas mus tai tokia politika, kad pakaitinių negali per metinį vertinimą įvertinti labai gerai, nemoka priedų, niekaip kitaip neskatina, nesiunčia į jokius mokymus etc. Tai čia irgi didelis minusas. Bet gal ne visur taip.

Bet gi koks pliusas yra būti visa galva aukštesniu už kandidatus iš gatvės biggrin.gif
O apie pirmų metų įvertinimą ,,labai gerai,, tai net ir svajoti nereikia lotuliukas.gif
Apskritai karjera valstybės tarnyboje daroma labai lėtai. Tai manau pakaitinė vieta 3m (daugiausiai) yra gera pradžia smile.gif Jeigu žinoma tenkina atlyginimas.
Atsakyti
Tai aš irgi manau, kad gera pradžia. Pati šiuo metu ir esu pakaitinė, man eina jau treti metai. Tik visa galva nesu aukščiau už pretendentus "iš gatvės", na apie tai jau rašiau puslapis atgal.
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2014 01 31, 18:42)
Tik visa galva nesu aukščiau už pretendentus "iš gatvės", na apie tai jau rašiau puslapis atgal.

Na taip galvoja tie ,,iš gatvės,, biggrin.gif
Atsakyti
Taip, bet būna ir iš anksto sutartų žmonių, kuriuos yra nurodyta priimti, nes jie kažkur kažką pažįsta, kažkieno vaikui/draugui reikia darbo, partija savo žmogų stumia etc.

Vat čia tas didysis blogis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2014 01 31, 19:38)
Bet gi koks pliusas yra būti visa galva aukštesniu už kandidatus iš gatvės  biggrin.gif
O apie pirmų metų įvertinimą ,,labai gerai,, tai net ir svajoti nereikia  lotuliukas.gif
Apskritai karjera valstybės tarnyboje daroma labai lėtai. Tai manau pakaitinė vieta 3m (daugiausiai) yra gera pradžia  smile.gif  Jeigu žinoma tenkina atlyginimas.

Dirbu daugiau nei metus, ivertino labai gerai.
Isimciu buna ax.gif
Atsakyti
Na ka, siandien po BGT smile.gif Puikiai sekesi, nors kaip kazkas jau sioj temelej minejo, antroje dalyje su tomis situacijomis tai zymi, bet pats savim abejoji ar gerai doh.gif Be to tesies aktus manau skaityti tikrai verta, nes bent jau man 6 klausimai is 20 antroje dalyje buvo is ju...
Atsakyti
kažkas kažkur minėjo, kad antrai daliai būtų gerai uždavinukus su procentais pasispręsti ir pan, bet kur tokių rasti? ar kitos nesiruošėt nieko antrai daliai, tik įstatymus perskaitėt? smile.gif turiu dvi dienas, tai galvoju dar skaičių sekas pasispręst ir įstatymus pasiskaityt..
Atsakyti
QUOTE(Ingiuxe @ 2014 02 01, 12:25)
kažkas kažkur minėjo, kad antrai daliai būtų gerai uždavinukus su procentais pasispręsti ir pan, bet kur tokių rasti? ar kitos nesiruošėt nieko antrai daliai, tik įstatymus perskaitėt? smile.gif turiu dvi dienas, tai galvoju dar skaičių sekas pasispręst ir įstatymus pasiskaityt..

beje kaip antroje dalyje žinoti, kaip turėtum atsakyti? skaičiausi tuos pavyzdinius klausimus, na gerai, žinau, kad reikia atsakyti ne taip kaip galvoji, o taip kaip būtų teisinga. bet kaip žinot, kaip reikia tinkamai atsakyti..
Atsakyti
ir nuėjus į valstybės tarnybos tą puslapiuką, kur už pinigus galima spręstis, kiek žiūriu tai tik mėnesiui pasiimti galima, o mažiau neina? blink.gif
Atsakyti