Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Ajerų duona @ 2014 02 04, 19:19)

Mane tik stebina (neigiama prasme) toje mokamoje svetainėje įdėti atsiliepimai neva parašyti jiems, į ta psl. Tai kad jie nukopijuoti nuo SM forumo doh.gif  Svetainės nauda dėl to stipriai abejotina  unsure.gif  blush2.gif

jei jie nukopijuoti, tai yra neteisėta 4u.gif "Draudžiama be raštiško supermama.lt leidimo naudoti ir platinti interneto svetainėje www.supermama.lt esančią grafinę bei tekstinę informaciją žiniasklaidos priemonėse bei kitose interneto svetainėse."

nebent gavo raštišką sutikimą smile.gif
Atsakyti
Na vakar pagaliau įvyko ir mano konkurso pokalbis- po 2 mėnesių laukimo, nes konkursui užsiregistravau gruodžio 6 d.
Iš 6 kandidatų kažkodėl atėjau tik aš viena, surinkau 7,5 balo, vadinasi laimėjau. Bet ar dirbsiu nežinau, mat ten nepilnas darbo krūvis, aš turiu šiuo metu darbą pagal darbo sutartį, taigi man reikia leidimo dirbti kitą darbą. Man pasakė, kad jie aiškinsis ar aš galiu tą leidimą gauti.
Įtariu, kad negausiu. Nes šiuo metu toje vietoje, kurią aš laimėjau dirba žmogus, atseit pakaitinis. Bet labai jau keista situacija, kaip aš pasidomėjau. Žodžiu tas etatas įsteigtas 2012m. ir nuo tada priimta ta moteris be jokio konkurso kaip pakaitinė, konkursas paskelbtas pernai spalį, neatėjo nei vienas į pokalbį, tada pakartotinai skelbė gruodį, nuėjau aš. Gal aš kažko nesuprantu, bet pakaitinis priimamas paskelbus konkursą, arba jei laikinai negali dirbti valstybės tarnautojas iki jam grįžtant. O čia naujas etatas ir pakaitinė dirba sėkmingai beveik 2 metus.
Ta moteriškė matyt ten su užtarimu sėdi, ir man šviečiasi negavimas leidimo dirbti papildomą darbą. verysad.gif Tokiu atveju aš tikrai neisiu ten, nes neapsimoka čia pilno etato atsisakyt. Va taip ji ir liks toj vietoj sėkmingai toliau. Matyt tie kiti 5 kandidatai šitą sužinojo jau prieš pokalbį ir be reikalo nesivargino atvykt.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2014 02 05, 08:57)
Na vakar pagaliau įvyko ir mano konkurso pokalbis- po 2 mėnesių laukimo, nes konkursui užsiregistravau gruodžio 6 d.
Iš 6 kandidatų kažkodėl atėjau tik aš viena, surinkau 7,5 balo, vadinasi laimėjau. Bet ar dirbsiu nežinau, mat ten nepilnas darbo krūvis, aš turiu šiuo metu darbą pagal darbo sutartį, taigi man reikia leidimo dirbti kitą darbą. Man pasakė, kad jie aiškinsis ar aš galiu tą leidimą gauti.
Įtariu, kad negausiu. Nes šiuo metu toje vietoje, kurią aš laimėjau dirba žmogus, atseit pakaitinis. Bet labai jau keista situacija, kaip aš pasidomėjau. Žodžiu tas etatas įsteigtas 2012m. ir nuo tada priimta ta moteris be jokio konkurso kaip pakaitinė, konkursas paskelbtas pernai spalį, neatėjo nei vienas į pokalbį, tada pakartotinai skelbė gruodį, nuėjau aš. Gal aš kažko nesuprantu, bet pakaitinis priimamas paskelbus konkursą, arba jei laikinai negali dirbti valstybės tarnautojas iki jam grįžtant. O čia naujas etatas  ir pakaitinė dirba sėkmingai beveik 2 metus.
Ta moteriškė matyt ten su užtarimu sėdi, ir man šviečiasi negavimas leidimo dirbti papildomą darbą. verysad.gif  Tokiu atveju aš tikrai neisiu ten, nes neapsimoka čia pilno etato atsisakyt. Va taip ji ir liks toj vietoj sėkmingai toliau. Matyt tie kiti 5 kandidatai šitą sužinojo jau prieš pokalbį ir be reikalo nesivargino atvykt.

ankščiau pakaitiniams lygtai nebūdavo konkurso
Atsakyti
Tai aš ne dėl konkurso nebuvimo stebiuosi, bet dėl pačio fakto kad pakaitinė dirba 2 metus.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2014 02 05, 09:13)
Tai aš ne dėl konkurso nebuvimo stebiuosi, bet dėl pačio fakto kad pakaitinė dirba 2 metus.

o kodėl keista? o jei valstybės tarnautojas vaiko priežiūros atostogose iki vaikui sueis 3 metai g.gif
"...iki šio Įstatymo nustatyta tvarka į jas bus priimtas karjeros valstybės tarnautojas, bet ne ilgesniam negu 3 mėnesių laikotarpiui, taip pat į laikinai negalinčio eiti karjeros arba politinio (asmeninio) pasitikėjimo valstybės tarnautojo pareigas, iki sugrįžta arba atleidžiamas negalėjęs eiti pareigų karjeros arba politinio (asmeninio) pasitikėjimo valstybės tarnautojas."
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2014 02 05, 10:36)
o kodėl keista? o jei valstybės tarnautojas vaiko priežiūros atostogose iki vaikui sueis 3 metai  g.gif
"...iki šio Įstatymo nustatyta tvarka į jas bus priimtas karjeros valstybės tarnautojas, bet ne ilgesniam negu 3 mėnesių laikotarpiui, taip pat į laikinai negalinčio eiti karjeros arba politinio (asmeninio) pasitikėjimo valstybės tarnautojo pareigas, iki sugrįžta arba atleidžiamas negalėjęs eiti pareigų karjeros arba politinio (asmeninio) pasitikėjimo valstybės tarnautojas."

To etato iki 2012 m. vasaros išvis nebuvo, ta moteris atėjo į naują darbo vietą, o ne kažką pakeisdama, ir iki dabar dirba. Konkursas paskelbtas tik pernai gale metų. Kaip suprantu jei aš negausiu leidimo dirbt papildomą darbą ir neisiu ten, tai ji ir toliau sėkmingai dirbs.
Man ir kyla tokia mintis, kad ją ten laiko gal per pažintis, ir nenori, kad kas ateitų kaip karjeros tarnautojas.
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2014 02 05, 09:47)
To etato iki 2012 m. vasaros išvis nebuvo, ta moteris atėjo į naują darbo vietą, o ne kažką pakeisdama, ir iki dabar dirba. Konkursas paskelbtas tik pernai gale metų. Kaip suprantu jei aš negausiu leidimo dirbt papildomą darbą ir neisiu ten, tai ji ir toliau sėkmingai dirbs.
Man ir kyla tokia mintis, kad ją ten laiko gal per pažintis, ir nenori, kad kas ateitų kaip karjeros tarnautojas.

Kodėl manęs tai nebestebina. Tik keista, kad ta moteris pati nedalyvauja tam konkurse, kad iš pakaitinės pereitų į nuolatinę vietą smile.gif Nebent, gebėjimai neleidžia to daryti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egleegle3002 @ 2014 02 05, 09:47)

bet pakaitine negali dirbti daugiau kaip 3 metus.
Atsakyti
QUOTE(alyvine:D @ 2014 01 31, 19:43)
Dirbu daugiau nei metus,  ivertino labai gerai.
Isimciu buna ax.gif

Po pusmečio vertinimo?

Atsakyti
QUOTE(Ajerų duona @ 2014 02 05, 10:43)
Po pusmečio vertinimo?

Mes per 15-20 metu darbo nesulaukem tokio vertinimo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Libra: 05 vasario 2014 - 11:04
Necituokit be reikalo komentarų 4u.gif

Kaip suprasti per 15-20 m. nesulaukėte vertinimo? Vertinimo apskritai, ar įvertinimo labai gerai?

Atsakyti
QUOTE(Ajerų duona @ 2014 02 05, 11:13)
Necituokit be reikalo komentarų  4u.gif
Kaip suprasti per 15-20 m. nesulaukėte vertinimo? Vertinimo apskritai, ar įvertinimo labai gerai?

Juk rašo ,,tokio,, įvertinimo.
Pagal VTĮ, po įvertinimo ,,labai gerai,, ir ,,nepatenkinamai,, vertinimas vyksta dar kartą, tik vertina jau kita komisija g.gif Teisingai?

Atsakyti