Na vakar pagaliau įvyko ir mano konkurso pokalbis- po 2 mėnesių laukimo, nes konkursui užsiregistravau gruodžio 6 d.
Iš 6 kandidatų kažkodėl atėjau tik aš viena, surinkau 7,5 balo, vadinasi laimėjau. Bet ar dirbsiu nežinau, mat ten nepilnas darbo krūvis, aš turiu šiuo metu darbą pagal darbo sutartį, taigi man reikia leidimo dirbti kitą darbą. Man pasakė, kad jie aiškinsis ar aš galiu tą leidimą gauti.
Įtariu, kad negausiu. Nes šiuo metu toje vietoje, kurią aš laimėjau dirba žmogus, atseit pakaitinis. Bet labai jau keista situacija, kaip aš pasidomėjau. Žodžiu tas etatas įsteigtas 2012m. ir nuo tada priimta ta moteris be jokio konkurso kaip pakaitinė, konkursas paskelbtas pernai spalį, neatėjo nei vienas į pokalbį, tada pakartotinai skelbė gruodį, nuėjau aš. Gal aš kažko nesuprantu, bet pakaitinis priimamas paskelbus konkursą, arba jei laikinai negali dirbti valstybės tarnautojas iki jam grįžtant. O čia naujas etatas ir pakaitinė dirba sėkmingai beveik 2 metus.
Ta moteriškė matyt ten su užtarimu sėdi, ir man šviečiasi negavimas leidimo dirbti papildomą darbą.

Tokiu atveju aš tikrai neisiu ten, nes neapsimoka čia pilno etato atsisakyt. Va taip ji ir liks toj vietoj sėkmingai toliau. Matyt tie kiti 5 kandidatai šitą sužinojo jau prieš pokalbį ir be reikalo nesivargino atvykt.