Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(evelinute333 @ 2014 02 17, 01:01)
Va čia http://darbo.lt/darb....php?theme=1001

Tik ilgai man pagal nuorodą svetainę krauna.

Arba jeigu neleidžia ieiti, tai į google iveskite DARBORINKA (tokia žalia svetainė) tada apačioje dešinėje pusėje yra testai į valstybės tarnybą pagal datas, nemokami.

Tikiuosi padės thumbup.gif

o is situ testu dar buna klausimu naujame variante? g.gif blush2.gif

cia testiniu pvz testai pabandymui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VELI: 17 vasario 2014 - 08:26
QUOTE(VELI @ 2014 02 17, 09:25)
o is situ testu dar buna klausimu naujame variante?  g.gif  blush2.gif

cia testiniu pvz testai pabandymui

Man teste pasitaike konstitucijos ir valstybes tarnybos kiek pamenu.
Atsakyti
Sveiki, dalyvauju konkurse VMI ir Sodroje, gal kam teko dalyvauti? Noriu po truputį jau ruoštis, nežinau nuo ko pradėti, skaičiau apie testus darborinka.lt, bet ten metai 2011?
Atsakyti
Laba diena,
ruosiuosi eiti i kinkursa i finansu ministerija, gal kas dalyvavo? pasidalinkite patirtimi smile.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Ar buvo vakar Kaune laikiusiu ir neislaikiusiu? Ar as cia viena tokia vista blush2.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas esate dalyvavę konkurse į NŽT ir galėtumėt pasidalint patirtim, kaip vyko pokalbis, kokie daugmaž klausimai buvo pateikti ir panašiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda01 @ 2014 02 19, 13:15)
Laba diena 4u.gif

Ar buvo vakar Kaune laikiusiu ir neislaikiusiu? Ar as cia viena tokia vista  blush2.gif  g.gif
nuo keliu val laikete?smile.gif as vakar laikiau 11.45
mane tai domina del ko antroje dalyje vos pradejus testa vienos paprase iseiti:)))
cekava as:DDD
Atsakyti
QUOTE(Meda01 @ 2014 02 19, 13:15)
Laba diena 4u.gif

Ar buvo vakar Kaune laikiusiu ir neislaikiusiu? Ar as cia viena tokia vista  blush2.gif  g.gif

Nelaikiau Kaune, bet laikiau Vilniuje pirmadieni. Tikrai saves taip nenuvertinciau, nes testas nelengvas ir reikejo stipriai paprakaituoti smile.gif Musu laike 22, i antra dali susirinko 14, vadinasi pirmos dalies nemazai neislaike.
Manau tam testui reikia ir nemazai ziniu ir stipraus susitvarkymo su stresu, nes kitaip kapec doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astiti @ 2014 02 19, 18:32)
Nelaikiau Kaune, bet laikiau Vilniuje pirmadieni. Tikrai saves taip nenuvertinciau, nes testas nelengvas ir reikejo stipriai paprakaituoti smile.gif Musu laike 22, i antra dali susirinko 14, vadinasi pirmos dalies nemazai neislaike.
Manau tam testui reikia ir nemazai ziniu ir stipraus susitvarkymo su stresu, nes kitaip kapec  doh.gif

na mano nuomone, testas sudetingesnis humanitarams. kas su logika labiau bendrauja paprasciau.

nors kas sako nesiruosus visai eina tai kazin kazin. istatymus tai tikrai bent karta reikia paskaityt, tam , kad atsakyti i 6 istatymu klausimus ir i situacijas. nes man situacijos buvo tokios, kad jas lengvai pritempiau zinodama istatymus. tai antros dalies 2/3 testo galima sakyti butent is ju.

o nusimint nera ko, bent aiskiau kur pasitemti:)

beje vakar kaune i antra dali labai daug grizo mano laikymu.

vieintelis dalykas kuris labai erzino testo metu, tai salia sedinti moteris, kuri viska pasnibzdomis skaiciavo. paciam sakyti nesinori nes gali palaikyti, kad klasineji kazko, skusti irgi nei sis nei tas. jei kas turit tokia mada, tai taip nedarykit:)))
Atsakyti
Sveiki, dalyvauju konkurse VMI ir Sodroje, gal kam teko dalyvauti? Noriu po truputį jau ruoštis, nežinau nuo ko pradėti, skaičiau apie testus darborinka.lt, bet ten metai 2011?
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2014 02 19, 19:31)
nuo keliu val laikete?smile.gif as vakar laikiau 11.45
mane tai domina del ko antroje dalyje vos pradejus testa vienos paprase iseiti:)))
cekava as:DDD

tai gal pirmos dalies neislaike?

beje, kaip darbas nma?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 02 20, 09:17)
tai gal pirmos dalies neislaike?

beje, kaip darbas nma?

na gal...

puikiai:) butu dar puikiau, jei butu vieta nuolatine ir vt biggrin.gif

o jus dalyvavot dar kokiam konkurse?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 20 vasario 2014 - 09:49