Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (222 tema)!

Begalinis ačiū Kate25 už turbo greičiu užsakymą, daiktelių atsiuntimą ir palaukimą blush2.gif zuika23 ir jos vyrui už greitą atsakymą bei siuntinuko perdavimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sėdžiu visa apsipatenkinusi, bananų pyragas kepa, glostau pilvą per neapsakomo dydžio aeropostale rūbus (aš negalvojau, kad visgi jau toks didelis tas pilvas pas mane - kai traukiau maikes su kelnėm tai žagsėt pradėjau, jog persistengiau su dydžio užsakymu - o pasirodo visai ne, iki gimdymo pats tas bus lotuliukas.gif ) Vienu žodžiu šilta, gera ir malonu. Ir visai nesvarbu, kad XL dydžiai nuo nešiotų S-M lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila1988: 27 lapkričio 2013 - 20:49
Ačiū Jūsų visai šauniajai kompanijai už siuntinuką ir kvepiančią dovanėlę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zvirbliukas @ 2013 11 27, 20:49)
Ačiū Jūsų  visai šauniajai kompanijai už siuntinuką ir kvepiančią dovanėlę  4u.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kilkut ir tau ačiū blush2.gif Kažkokia prasiblaškius pasidariau blush2.gif
Atsakyti
Kuku g.gif A gal uzmatet bernams pizamu seila? g.gif

Nu ir aciu dideliausias uz praeitos savaites siuntini (urte83, kadangi MD mane atveze, tai pamates visa ta kruva- vos infarkto negavo, bet as sakiau, cia beveik nieko mano, viskas drauges lotuliukas.gif lotuliukas.gif). Nu i aisku, aciu uz siurpriziuka, Katuli wub.gif
Atsakyti
Gal kas galit rekomenduoti geras timberland pirstines kad tiktu su vaiku ant kalniuko eiti butu siltos patogios ir neperslaptu, duomina ir vyriskos ir moteriskos, kol timberlad leidzia nauduoti dviguba nuolaida -30proc. nuo sumos ir dar -30proc. kodukas, galioja pirstinem kepurem ir striukem
Atsakyti
Tai o kokie tie kodukai? Vienas automatiskas o antras koks?!as api timberland
Atsakyti
Kate,o kur galima butu nusipirkti sampuna ir kondicionieriu kuriuos ne taip seniai dovanu buvote idejusi,''platinum'' ar kaip ten vadinasi smile.gif
Atsakyti
aciu jums visoms, mielosios!

QUOTE(Macarena @ 2013 11 27, 21:23)
Kuku g.gif  A gal uzmatet bernams pizamu seila? g.gif

Nu ir aciu dideliausias uz praeitos savaites siuntini (urte83, kadangi MD mane atveze, tai pamates visa ta kruva- vos infarkto negavo, bet as sakiau, cia beveik nieko mano, viskas drauges lotuliukas.gif  lotuliukas.gif). Nu i aisku, aciu uz siurpriziuka, Katuli wub.gif

polo wub.gif
arba tada on, gap, gymbo...

QUOTE(milencik @ 2013 11 27, 21:44)

turkey13

QUOTE(dasta @ 2013 11 27, 21:49)
Kate,o kur galima butu nusipirkti sampuna ir kondicionieriu  kuriuos ne taip seniai dovanu buvote idejusi,''platinum'' ar kaip ten vadinasi smile.gif

amazone turetu but
Atsakyti
QUOTE(milencik @ 2013 11 27, 22:44)

Aha, tikrai, greit sakot, kas cia ir kaip!!! bigsmile.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Reik bernam striukiu!!!
Atsakyti
O šitoj parduotuvėj laikrodžiams taxai yra?
ewatches.com
Atsakyti
Panos, negi niekam nereik? Sitaip gaudem ir ne visoms pagavom:

Gal kuri noretumet - pirkta su 40% off - Jcrew Merino swing sweater, heather acorn spalva, dydis XS, kaina - 139Lt

user posted image

nuoroda, tik ne ta spalva cia

lastcall - 40% off viskam

user posted image

nuoroda

QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 11 27, 22:04)
O šitoj parduotuvėj laikrodžiams taxai yra?
ewatches.com

nebus
Atsakyti