Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Klausimas - ar TAURE perka KOHLS.COM?
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 11 29, 12:40)
Labas rytas. Taurė, kaip suprantu, pelių nebijo?  ph34r.gif  unsure.gif
Tiek prisisvajojau apie kašmyriuką, o neperka.. unsure.gif  Ir kū daryt? Ir kodėl Macy's stabdo? unsure.gif

QUOTE(Kopka @ 2013 11 29, 13:08)
Va va, ir aš prašiau, kad prijungtų prie Macys jei pirks vakare, bet sakė kol kas nerinks. O jau buvau prisisvaigus apie žaaalią kašmyrą  sad.gif

nuu ir as zalia siunciau unsure.gif
Atsakyti
[quote=piene_66,2013 11 29, 11:32]
Jei tokia sauni nuolaidele - einu parinkt smile.gif
[/quot
ar taikys dar nukainuotiem zaislam?imeskit barbyciu fainu ar zaislu mergytems nuorodu is tel labai sunku suziuret. Faini barbiu namai ar apsimoka siustis as ne apie tuos didelius.
Gal kuri uzmatet bearpaw batuku nuolaida?buciau labai dekinga!
Atsakyti
Striukė Proksi. Kiek suprantu dar -40 proc nuo kainos
http://www.loehmanns...d-656604100.htm
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 11 29, 11:40)
Imkit 9 4u.gif
Jei jūs apie sniegbačius, tai anie vos mažinti lyg.. Mums irgi ketveri, o pėdos 16 ir 17 cm vyrukų, bet turim lyg ir 11.
Kerziukus 9,5 dydį pirkau, kai buvo pėdutės apie 15 cm, nepametė ir neatrodė per dideli..
Timberlandai dažnai taip įdomiai išformuoti ten viduj, kad galima milimetrą kitą ir didesnius avėti - bus patogu. O į per mažą galit ir neįkišt kojos gale žiemos  g.gif

Labas rytas. Taurė, kaip suprantu, pelių nebijo?  ph34r.gif  unsure.gif
Tiek prisisvajojau apie kašmyriuką, o neperka.. unsure.gif  Ir kū daryt? Ir kodėl Macy's stabdo? unsure.gif

taivat kad jau paemiau 8 Mes siltu kojine nesidedam kaip jau labai salta visai neinam As salcio bijau Na jai netiks teks pardavineti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 11 29, 12:29)

duokdie, duokdie... user posted image

Bet jei ji su telefonu vėl, tai gali ir nepamatyt unsure.gif aaaaaaaaaa ką daryt ką daryt user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 29 lapkričio 2013 - 12:37
QUOTE(Gafsa @ 2013 11 29, 12:35)

Bet jei ji su telefonu vėl, tai gali ir nepamatyt  unsure.gif aaaaaaaaaa ką daryt ką daryt user posted image

lotuliukas.gif
Nu net kikenti patyliukais prie kompo pradėjau. Nu ir veideliai superiniai lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=dendule,2013 11 29, 12:24]
[quote=piene_66,2013 11 29, 11:32]
Jei tokia sauni nuolaidele - einu parinkt smile.gif
[/quot
ar taikys dar nukainuotiem zaislam?imeskit barbyciu fainu ar zaislu mergytems nuorodu is tel labai sunku suziuret. Faini barbiu namai ar apsimoka siustis as ne apie tuos didelius.
Gal kuri uzmatet bearpaw batuku nuolaida?buciau labai dekinga!
[/quote]
Nuo norodytu kainu dar -30%. Esu pirkus tokia http://shop.mattel.c...rodFindSrc=cart, fainute, dabar turbut ne 30lt ji nesigaus. Ziurekit svori zaislo, nors manau, kad kai tokia kaina ir dar nuolaida - apsimoka bet kokiu atveju.

Dar norinciu atsirado, tai mano krepsiukas apie 34$ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 11 29, 12:29)

faina.. thumbup.gif o spalvai reikalavimu pas ja nera?

QUOTE(Gafsa @ 2013 11 29, 12:35)

Bet jei ji su telefonu vėl, tai gali ir nepamatyt  unsure.gif aaaaaaaaaa ką daryt ką daryt user posted image

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 11 29, 14:50)
faina..  thumbup.gif  o spalvai reikalavimu pas ja nera?
lotuliukas.gif

Spalvai nelabai reikalavimai lotuliukas.gif buvau jau kaip ir apsiprendusi link vakarykstes goose, o dabar sita dar CK uzrodet doh.gif zinant mano dvejones renkantis, kad sunku pasirinkti aplamai sakes lotuliukas.gif biggrin.gif

jo jo pries tai buvau su tel. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 29 lapkričio 2013 - 12:52
QUOTE(proksi @ 2013 11 29, 12:52)
Spalvai nelabai reikalavimai  lotuliukas.gif   buvau jau kaip ir apsiprendusi link vakarykstes goose, o dabar sita dar CK uzrodet  doh.gif  zinant mano dvejones renkantis, kad sunku pasirinkti aplamai sakes  lotuliukas.gif  biggrin.gif

jo jo pries tai buvau su tel. smile.gif

Aš ir pati apie šitą CK internete rausiuosi, ieškau atsiliepimų.
Kaina 77,99 gaunasi su kodu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 29 lapkričio 2013 - 12:57
O kaip timberlandu vyrisku batu dydis? Maniskis 46, tai imti 12?
Atsakyti