Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(akimirkax @ 2013 11 29, 13:14)
Turoi tokią M dydžio biggrin.gif .Kas konkrečiai domina?

Jazkaip gerai bigsmile.gif Jau mačiau mergos klausimais užpuolė, bet aš dar paklausiu. Su kokia krūtinės apimtimi M dydis tinka? Aš kažkaip manau, kad su 95 cm man S turėtų tikti. O kiti išmatavimai lyg ir nelabai svarbūs tokio modelio striukei g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 29 lapkričio 2013 - 13:41
QUOTE(Pum@ @ 2013 11 29, 13:38)
tikrai tik iki -5? Nu sugadinot visa reikala user posted image

O cia raso,kad labai silta ji  unsure.gif http://www1.macys.co...7f71_COdj93KMjA

gi tas siltumas tai toks individualus biggrin.gif va cia vakar rase, kad su uggsais susalo biggrin.gif o as tokius batus tik prie -10 ir zemiau traukiu lotuliukas.gif ar kad visos pukeskos dizainieriu irgi tik tipo siltos. O man pilnai tinkamos ir salciuose biggrin.gif svarbu, kad ilgesne butu, jei jau i salti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2013 11 29, 13:40)
aš tikiu, kad nemeluoja biggrin.gif man tik įdomu su žąsimis palyginti, kaina skirtųsi ženkliai, klausimų nebekiltų... o dabar kai skirtumas nedidelis  g.gif

neskubėk. jei yra ko apsirengti, išlauk savo striukės, kai nekils dvejonių.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 11 29, 14:39)
Carlin, bet dabar butent prispyre tave tas poreikis pirkt? Ideeli imeta Rudsak viena kita. As gi savaja uz neitiketina 52$ kaina pirkau. Tai man kas, ir nebuvo skirtumo apie uzpilda biggrin.gif. O siaip, interneto platybes Rudsak lygina su Mackage ir modeliu panasumu ir kokybe. Bet sutinku, kad kainos labai jau dideles ju 4u.gif.

jis mane jau senai prispyręs ax.gif mano senutės striukės tiek pūkai susigūlėjo, kad gal jau ten išvis jų nebėra biggrin.gif o dar ir vyras kalėdinę dovaną striukės pavidalu pažadėjo... tai ir neršiu kas dien nuolaidų žąsims ieškodama doh.gif o be nuolaidos pirkti ne onoras unsure.gif

atsimenu, kai tie Rudsak ideeli už kapeikas buvo, bet tada kažkaip jie nekrito man į akis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 11 29, 14:57)
Aš ir pati apie šitą CK internete rausiuosi, ieškau atsiliepimų.
Kaina 77,99 gaunasi su kodu thumbup.gif

bet itariu prie bearpaw tiks labiau gafsiuko uzrodyta striukyte ta goose uz 129 smile.gif nebent dar kazka surasiu prie bearpaw nesioti smile.gif
Atsakyti
shoemetro jums atsidaro? ka jie ten veikia su tuo puslapiu, man tai matrica atsivercia kazkokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2013 11 29, 15:06)
Tikrai žinau, kad yra pirkusių Rudsak  bigsmile.gif  kokie užpildai pas juos? nerašo etiketėje? nes oficialioje svetainėje skūpi info arba aš nerandu  doh.gif 
o visai gražių modelių yra, jei jau žĄsYs visai jokių nuolaidų neduoda  unsure.gif

gal kas gali ką pakomentuot?

kainos bezboznos doh.gif mes pirkom kazkur 50-60$ per red sale, uzpildasnepomniu, bet nelabai lenda tie pukai, kokybei priekaistu nera smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pum@ @ 2013 11 29, 15:08)
user posted image
Labai grazi striuke, Proksi jamk kol dar yra  user posted image

prie bearpaw tiks ? lotuliukas.gif man ji tikrai daili, bet neatrodysiu kaip is kolchozo su pilkos spalvos bearpaw ? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2013 11 29, 15:15)
jamk CK , staigiaiblyn

doh.gif as darbe nelabai galiu ka daryti kol kas tik skaitau sad.gif Man ir tavo prie duses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 11 29, 14:47)
kainos bezboznos  doh.gif  mes pirkom kazkur 50-60$ per red sale, uzpildasnepomniu, bet nelabai lenda tie pukai, kokybei priekaistu nera smile.gif
Papildyta:
prie bearpaw tiks ?  lotuliukas.gif  man ji tikrai daili, bet neatrodysiu kaip is kolchozo su pilkos spalvos bearpaw ? smile.gif

su striuke -ne, o su bearpaw - jo lotuliukas.gif visi bearpaw kalchozas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 11 29, 13:47)
prie bearpaw tiks ?  lotuliukas.gif  man ji tikrai daili, bet neatrodysiu kaip is kolchozo su pilkos spalvos bearpaw ? smile.gif

Tai įdėk savo foto čia, kad galėtume nuspręst, ar yra bent koks panašumas į kolchoznikę prieš apsirengiant ir apsiaunant cool.gif mirksiukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2013 11 29, 15:19)
http://www1.macys.co...7f71_COdj93KMjA ci ajuk ta pati  bigsmile.gif

nu tai jau matuokit per visus galus. Siltuma pasakokit, ilguma ir ar pukai nelenda  4u.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif prisiekiu nebeliks tos striukes tuoj  doh.gif

ka tik po susirinkimo, nebera M, tik L, bet jos padidintos kaip suprantu ? man L bus didoka g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2013 11 29, 13:41)
gi tas siltumas tai toks individualus biggrin.gif va cia vakar rase, kad su uggsais susalo biggrin.gif o as tokius batus tik prie -10 ir zemiau traukiu lotuliukas.gif  ar kad visos pukeskos dizainieriu irgi tik tipo siltos. O man pilnai tinkamos ir salciuose biggrin.gif svarbu, kad ilgesne butu, jei jau i salti  biggrin.gif

ir man taip atrodo drinks_cheers.gif As ra drinks_cheers.gif tuota visur, tai man tikrai pakaktu siltumo tos striukes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 11 29, 15:22)

Oj, Proksi, nepyk, bet tavo striukė jau tuoj sapnuotis pradės sad.gif

lotuliukas.gif viskas ok, as pati metausi, plius siandien visa dienom begom, santaruose su mazaja, mieste pas kosmetologe, dar i darba skubiai, nespeju nieko, o noras striukei yra, nes ziema arteja, o mano subinukas plikas doh.gif
Atsakyti