Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2013 11 29, 14:06)
Reviu skaitei? tinka, kad žiemai per plona, nelabai šilta ir t.t. ?
Jin gi Packa***

Tai kas per gyvis tas packable? Mane šiandien paprotino, kad šiltumui įtakos neturi, tik reiškia, kad gerai susipakuoja. Ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 11 29, 16:15)
Aš šampaną jaučiu šausiu ir bengališkas ugneles deginsiu lotuliukas.gif

man kita menesi i santarus reikes uzsukti galesiu ir pas tave uzsukti, sampana uznesiu 4u.gif biggrin.gif
rasau uzsakyma, paziurejau tu goose size charta man atrodo, ar jos tikrai didintos ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 29 lapkričio 2013 - 14:20
QUOTE(manouche @ 2013 11 29, 15:16)
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER berods, dar 25 proc. off butu 4u.gif.

Jeigu svertų 1 kg, būtų ~438 Lt (jei 129$), ne daugiau, bet manau, kad nesveria tiek, daug pūkų, turėtų lengvesnė būt.

aciu, dekinga, kad atsakete, nu nelabai jau cia pigu, nesimatuojant jamti....kas pirks M ir netiks, prasau man siulyt:D (gudrute ane?)
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2013 11 29, 14:12)
nu kalbant apie striukes (vel) sita man pati graziausia:

http://www.llbean.co...=...-ppxs&dds=y

129 dol? tai cia iki LT kazkur 400 lt gausis? g.gif daugiau bliamba

p.s. primigtinai prasau atsakyti kiek primesti, kad zinot mazdaug kiek ji kainuos iki LT, aciuuu

430-450 manau..
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 11 29, 14:19)
man kita menesi i santarus reikes uzsukti galesiu ir pas tave uzsukti, sampana uznesiu  4u.gif  biggrin.gif
rasau uzsakyma, paziurejau tu goose size charta man atrodo, ar jos tikrai didintos ?   blush2.gif

aš atostogausiu biggrin.gif
orientuokis pagal lentelę, panašu,kad puse dydžio didintos, bet dauguma ima įprastą dydį. matyt tos pusės nepakanka, kad mažesnis tiktų.

konkrečiu tavo atveju, jei nešioji usa 10, reik jamt M
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 29 lapkričio 2013 - 14:27
QUOTE(happy @ 2013 11 29, 15:20)
430-450 manau..

aciu...o jums shoesmetro atsidaro?smile.gif (neglai jau klausiu) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 11 29, 15:19)
Tai kas per gyvis tas packable? Mane šiandien paprotino, kad šiltumui įtakos neturi, tik reiškia, kad gerai susipakuoja. Ar ne g.gif

jei čia mano komentaras, tai aš konkrečiai šnekėjau apie Montane striukę smile.gif bet Montane ir TH lyginti net nėra prasmės, nes Montane būtent specializuojasi visokiuose krūtuose striukėse ir pan. Todėl pas juos ir packable yra laaabai šiltos, nors ir susipakuoja į nedidelį maišiuką smile.gif bet ten kokybė tikrai ne TH 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 11 29, 14:19)

Šiltumui įtakos neturi nebent specializuotų gamintojų. visokios dizainerskos gali būt perpučiamos, ten gi neilonas kažkoks plonytis, ir čiut pūkų.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2013 11 29, 16:14)
atsiprašau, o tamsta odinių batų, rankinių, diržų, piniginių irgi nenešiojat?  ax.gif  hihihi.gif
ar tipo kailiukų negalima, o va jau odiniai batai tai ne iš gyvūnų odos  lotuliukas.gif  bigsmile.gif

biggrin.gif Šituos beveik visada tik odinius bigsmile.gif Bet vat asociacijos apie kailiukus tokios.. kažkaip nesinori galvoti, kad dėl tavo/mano batų gyvūliuką užmušė cool.gif

--------
Vinija.. 129 dol. minus 10 proc. (viešas nuolaidos kodas), plius 15 proc. (tarpininkavimas), plius apie 14 dol (1 kg svoris), dauginat iš maždaug 2,65. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 11 29, 14:18)
Atrodysit kaip babcė. Kaina protinga. Tik nelabai supratau, kas viduj  g.gif

Supratau biggrin.gif ir aciu uz komentarus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 11 29, 16:23)
aš atostogausiu biggrin.gif
orientuokis pagal lentelę, panašu,kad puse dydžio didintos, bet dauguma ima įprastą dydį. matyt tos pusės nepakanka, kad mažesnis tiktų.

mano realiai us 10-12 dydziai, L perku tada kai jis atitinka 12-14 us. Landsend irgi tiek pat raso M us 10-12, gal rizikuoti M ? nes per krutine pas mane tik 98 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 11 29, 15:24)
biggrin.gif Šituos beveik visada tik odinius bigsmile.gif  Bet vat asociacijos apie kailiukus tokios.. kažkaip nesinori galvoti, kad dėl tavo/mano batų gyvūliuką užmušė cool.gif

--------
Vinija.. 129 dol. minus 10 proc. (viešas nuolaidos kodas), plius 15 proc. (tarpininkavimas), plius apie 14 dol (1 kg svoris), dauginat iš maždaug 2,65. 4u.gif

aaaaa...panos paskaiciavo man rolleyes.gif dek kailiuku-tai ten negyvo zveries, o oda irgi is tu kur mire, viskas ciki:)
Atsakyti