Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(manouche @ 2013 11 29, 14:56)
linamog, kaip tu drįsai vėl sumaištį įnešt? A jukš iš čia, atsiimk savo žodžius, nes paskui gailėsies kai proksi nuo mašinos atgal namo parbėks šaldama užpakalį su ta tavo packable maišelyje  scare.gif.

Tyliu, tyliu, vsio, tegu ima ka ten ima. Greiciau ta sventa ramybe.
Atsakyti
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 11 29, 14:20)
Niu va,kaip gerai,bet kad tikrai nera M d.? schmoll.gif
koks jusu ugis,ir ismatuokit prasau,rankoves ilgi
aj,dar kokie jusu ismatavimai

Rankove nuo peties siules - 63 cm. Mano ugis - 168 cm, klubai - 105, krutine- 99 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 11 29, 14:52)
Pgrindinis patarimas-šiandien visi naudojasi proga iškišt šūdą užsigulėjusį sandėliuose. Tokį, kurio ir už ačiū neimtum. Rimtesnės parduotuvės duoda simbolines nuolaidas, ir tai ne viskam, tikrai nebus einamiausių sezoninių prekių su -90%. BF- ne Caritas Day. Labai gerų kainų ieškoma individualiai, ne sezono metu dažniausiai arba išparduotuvėse, jei pasiseka, savo dydžio kartais randi su neįtikėtina nuolaida, bet tai ne taisyklė, garantijų, kad rasi -nėra. Protingi žmonės dabar ieško vasarinių daiktų, brangių gerai nukainotų basučių, rankinių šviesių , šilkinių suknelių ir panašiai, bet ieško sau, savo dydžio, savo skoniui, o ne mitologinių masinių išpardavimų. Vat, pamokslas baigtas.
Šaltojo sezono rūbų pradėsim ieškot nuo sausio pabaigos -vasario pradžios.

Mano kuklia, bet negincijama ir teisinga nuomone biggrin.gif , vakar buvo kur kas daugiau ka pirkt.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 11 29, 15:00)
Mano kuklia, bet negincijama ir teisinga nuomone  biggrin.gif , vakar buvo kur kas daugiau ka pirkt.

Man šiandien- nepirkimo diena
Atsakyti
QUOTE(Vinija @ 2013 11 29, 15:59)
oho, as jau didele, aciu, zinau viska:)  pamokslas lotuliukas.gif
bet tai ir vasariniu nerandu graziu ir kokybisku, nu nesvarbu atsakyti nebutina, bet nusipirkti kazka juk reik ane?smile.gif

As irgi nerandu nieko, galvojau palta nusipirksiu, bet, aisku, is Landsendo ir Lofto jie stebuklingai dingo per BF.
Atsakyti
QUOTE(Samanaika @ 2013 11 29, 14:38)
Sveikos,
Gal Sierros kodukas yra?
Jei kas turite, brūkštelkit AŽ, ačiū 4u.gif

As irgi sierros koduko noreciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2013 11 29, 14:38)
tikrai tik iki -5? Nu sugadinot visa reikala user posted image

O cia raso,kad labai silta ji  unsure.gif http://www1.macys.co...7f71_COdj93KMjA

Si striuke skirta dabartiniams orams, tikrai ne prie -15. TH ilgasis paltas tikrai zyyyymiai siltesnis.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 11 29, 15:05)
Man šiandien- nepirkimo diena

As tik merino cardigana is J.Crew nukoviau.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 11 29, 14:52)
Pgrindinis patarimas-šiandien visi naudojasi proga iškišt šūdą užsigulėjusį sandėliuose. Tokį, kurio ir už ačiū neimtum. Rimtesnės parduotuvės duoda simbolines nuolaidas, ir tai ne viskam, tikrai nebus einamiausių sezoninių prekių su -90%. BF- ne Caritas Day. Labai gerų kainų ieškoma individualiai, ne sezono metu dažniausiai arba išparduotuvėse, jei pasiseka, savo dydžio kartais randi su neįtikėtina nuolaida, bet tai ne taisyklė, garantijų, kad rasi -nėra. Protingi žmonės dabar ieško vasarinių daiktų, brangių gerai nukainotų basučių, rankinių šviesių , šilkinių suknelių ir panašiai, bet ieško sau, savo dydžio, savo skoniui, o ne mitologinių masinių išpardavimų. Vat, pamokslas baigtas.
Šaltojo sezono rūbų pradėsim ieškot nuo sausio pabaigos -vasario pradžios.

Ot Grinčas, nori black friday pavogti biggrin.gif
Nu ne visai taip irnesakyk.gif
Vat aš patenkinta kaip slyva. Odine CK rankinę už 80 pinigų šiandien pirkau. Baisulingai man patiko ir ne vasarinė ji.
Nu būna gi gerų daikčiukų. Dillards man patiko ir šiemet ir pernai išpardavimai.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 11 29, 15:11)
Ot Grinčas, nori black friday pavogti  biggrin.gif
Nu ne visai taip  irnesakyk.gif
Vat aš patenkinta kaip slyva. Odine CK rankinę už 80 pinigų šiandien pirkau. Baisulingai man patiko ir ne vasarinė ji.
Nu būna gi gerų daikčiukų. Dillards man patiko ir šiemet ir pernai išpardavimai.

Tai kad CK rankinė už tokią kainą-nėra retenybė biggrin.gif o ir nešiojasi anos ne stebuklingai cool.gif
Dillards maloni išimtis , jų akcijos dažniausiai sąžiningos būna.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 11 29, 16:11)
Ot Grinčas, nori black friday pavogti  biggrin.gif
Nu ne visai taip  irnesakyk.gif

lotuliukas.gif :lotuliu drinks_cheers.gif kas: lotuliukas.gif Grincas

as ir norejau parasyt, kad ....nius, gal dar ne vakaras wink.gif

neriu i dillards:) dar ten nebuvau....ai nei karto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vinija: 29 lapkričio 2013 - 15:16
QUOTE(happy @ 2013 11 28, 22:14)
geri jie? gal ir as pajamciau.. kaip dydziai?

apie kuriuos trusikus kalbama?gal ir man reik:)
Atsakyti