Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(bbiitute @ 2013 11 28, 16:52)
dabar aisku  4u.gif  aciu paskaiciuoti jau gaunasi  mirksiukas.gif
Papildyta:

nu kokius penkis kartus tikrai perskaityta  mirksiukas.gif bet del kainu litais neradau  blush2.gif todel ir paklausiau  mirksiukas.gif kaip persijungiau viskas aisku  mirksiukas.gif
Aciu uz atsakyma  4u.gif
Papildyta:

tiesa  thumbup.gif

Na, mano reakcija blink.gif blink.gif buvo į tą dalį klausimo su šypsena, kaip apskaičiuoti galutinę kainą.. nes, jei ne pirmą dieną temoje, tai skamba nelabai.. 4u.gif

Oi, riužavas treningiuks vyriškiui bigsmile.gif doh.gif biggrin.gif Ir dar barzdą reiks praauginti ir veizolus pamokyt išpūsti.. na, kostiumui, vaidmeniui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 28 lapkričio 2013 - 15:01
QUOTE(pumpica @ 2013 11 28, 15:12)
jis zinok nera storas ir labai siltas, sese katik toki parsisiunte  mirksiukas.gif dydziai gal nedidinti...ji ant saves XL eme, siaip koks Landsendo tai jai L ar net M tiktu smile.gif

bet atsliepimuose raso, kad siltas ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 11 28, 15:58)

Oi, riužavas treningiuks vyriškiui  bigsmile.gif doh.gif  biggrin.gif  Ir dar barzdą reiks praauginti ir veizolus pamokyt išpūsti.. na, kostiumui, vaidmeniui  biggrin.gif

viskas bus tik treningo niekur negaunu doh.gif , arba kaina kosminė būna
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 11 28, 15:56)
Tai kad cia visi dydziai, kaip cia jums patart? biggrin.gif

Neparašiau ko noriu doh.gif . 11 dydis, nešiojančiam 44 tiks? Nežinau saviškio pėdos ilgio. 11 dydį esam kažkokius kitokius batus pirkę. Nors pagal dydžių gidą čia raš, kad 11 yra 45.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 11 28, 15:58)
Na, mano reakcija  blink.gif  blink.gif  buvo į tą dalį klausimo su šypsena, kaip apskaičiuoti galutinę kainą.. nes, jei ne pirmą dieną temoje, tai skamba nelabai.. 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Padekit prasau apsispresti kuria imti striuke:
Striuke1

arba
Striuke2

labiausiai norisi kad silta butu ir kad puku neleistu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2013 11 28, 15:16)
Striuke1

arba
Striuke2

labiausiai norisi kad silta butu ir kad puku neleistu  ax.gif

Jūsų abi išsirinktos striukės gražios. Pati abejoju tarp šitų dviejų ir vienos CK.

Mergai, patarkit dėl rankinės. Daugybę parduotuvių perverčiau, visokių TH, MK ir kitokių rankinių prisižiūrėjau daugybę, o vat į akį krito šita http://www1.macys.co...mp;RVI=Browse_2
Bet ar kokybiška kažin, kaina tokia mažutė tai iš karto verčia mane abejoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 28 lapkričio 2013 - 15:21
Laba 4u.gif

o is columbia.com yra taxai ir shipas ? duoda 30$ nuolaida batams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzunaki: 28 lapkričio 2013 - 15:46
Junkites prie disney bigsmile.gif 4u.gif http://www.disneystore.com/

user posted image
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2013 11 28, 15:16)
Striuke1

arba
Striuke2

AS UZ ANTRAJA smile.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2013 11 28, 17:16)
Striuke1

arba
Striuke2

as gal irgi uz antraja. idomu o jos dydziai atitinka ? jeigu visos striukytes L sia irgi imti L ar kaip ir landsend imti mazesne ?
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 11 28, 16:20)
Jūsų abi išsirinktos striukės gražios. Pati abejoju tarp šitų dviejų ir vienos CK.
Mergai, patarkit dėl rankinės. Daugybę parduotuvių perverčiau, visokių TH, MK ir kitokių rankinių prisižiūrėjau daugybę, o vat į akį krito šita http://www1.macys.co...mp;RVI=Browse_2
Bet ar kokybiška kažin, kaina tokia mažutė tai iš karto verčia mane abejoti g.gif

Imu ingesne ax.gif bus matyt ar atitiks mano norus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 28 lapkričio 2013 - 15:37