Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

Idesiu dar viena prancuza, nes kaip suprantu jame darau daugiausia lepsusu, tai lauksiu pastabu, vistik noris tobulet ir eit i prieki, o ne tenkintis tuom kas yra 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 03, 11:57)
Idesiu dar viena prancuza, nes kaip suprantu jame darau daugiausia lepsusu, tai lauksiu pastabu, vistik noris tobulet ir eit i prieki, o ne tenkintis tuom kas yra  :4u

Nu tobuleji ne dienom,o valandom thumbup.gif bent jau savoj plansetkej minusu nelabai i bematau,reik kurt savo seni,kiba,kad ieskot prie ko prikibt biggrin.gif O cia tik topas ar yra pagrindo spalva? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 03, 12:15)
Nu tobuleji ne dienom,o valandom  thumbup.gif bent jau savoj plansetkej minusu nelabai i bematau,reik kurt savo seni,kiba,kad ieskot prie ko prikibt biggrin.gif O cia tik topas ar yra pagrindo spalva? lens.gif

Tik topas 4u.gif va dabar jau turesiu ir pagrindui spalva tai ismeginsiu kai tik kas panores prancuzo biggrin.gif Kazkaip nuotraukoj biski atrodo platejantys naguciai, bet kodel realiai taip neatrodo, niekaip nesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 03, 12:30)
Tik topas  4u.gif  va dabar jau turesiu ir pagrindui spalva tai ismeginsiu kai tik kas panores prancuzo  biggrin.gif  Kazkaip nuotraukoj biski atrodo platejantys naguciai, bet kodel realiai taip neatrodo, niekaip nesuprantu  g.gif

As tau vakar sakiau,kad foto rodo didesnius brokus,nei realiai yra.O tai jau kita tema,kaip reikia moketi fotografuoti rankas,kokiu kampu ,kokiu apsvietimu is kur turi but seseliai ir t.t smile.gif Svarbu ,kad mes pacios zinom,jog realiai yra gerai,grazu ir nuostabu biggrin.gif O dabar ainam kiba pas kaledu seni dovanu prasyt,nauju laku ,dzindziliusku,lipdaliusku,ir t.t bigsmile.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 03, 12:46)
As tau vakar sakiau,kad foto rodo didesnius brokus,nei realiai yra.O tai jau kita tema,kaip reikia moketi fotografuoti rankas,kokiu kampu ,kokiu apsvietimu is kur turi but seseliai ir t.t smile.gif Svarbu ,kad mes pacios zinom,jog realiai yra gerai,grazu ir nuostabu biggrin.gif O dabar ainam kiba pas kaledu seni dovanu prasyt,nauju laku ,dzindziliusku,lipdaliusku,ir t.t bigsmile.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

jo jo kad tik neatnestu kaledu senis tau situ gerybiu lotuliukas.gif man foiko reik doh.gif lotuliukas.gif paskui kursus praeit dar ir fotografijos ir butu liux biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 03, 12:49)
jo jo kad tik neatnestu kaledu senis tau situ gerybiu  lotuliukas.gif  man foiko reik  doh.gif  lotuliukas.gif paskui kursus praeit dar ir fotografijos ir butu liux  biggrin.gif

blush2.gif man jau atnese isankstinis senis biggrin.gif tai kazin a begausiu jau kazka lotuliukas.gif nebent snieguole ceshint reikes biggrin.gif Blyn laukiu kol kurnors islys ta Hg snow kolekcija cool.gif
Atsakyti
Gavau šiandien naujų spalvų - HG -Inner vixen, Black Cherry berry, Good gossip ir Elegant wish.
Dabar jau pradedu galvot, kad nieko gero tas gelinis lakavimas - reiks mažiausiai mėnesio, kad visas išsibandyt biggrin.gif
Klausimas dėl prancūzo - mano laisvas kraštas labai ryškus ir baltas, dar ta panagės liniją tokia ne visai tiesi, nuaugimas iš karto matosi. Kokios spalvos gerai dengiasi ir gali būti tinkamos kaip pagrindas, kad suveiktų taip, kaip, kamufležas priauginime ir būtų galima paailgint nago plokštelę prancūzą piešiant?
Atsakyti
QUOTE(echidna @ 2013 12 03, 14:17)
Gavau šiandien naujų spalvų - HG -Inner vixen, Black Cherry berry, Good gossip ir Elegant wish.
Dabar jau pradedu galvot, kad nieko gero tas gelinis lakavimas - reiks mažiausiai mėnesio, kad visas išsibandyt biggrin.gif
Klausimas dėl prancūzo - mano laisvas kraštas labai ryškus ir baltas, dar ta panagės liniją tokia ne visai tiesi, nuaugimas iš karto matosi. Kokios spalvos gerai dengiasi ir gali būti tinkamos kaip pagrindas, kad suveiktų taip, kaip, kamufležas priauginime ir būtų galima paailgint nago plokštelę prancūzą piešiant?

tobulai pasirinktos spalvos wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 03, 12:56)
Blyn laukiu kol kurnors islys ta Hg snow kolekcija cool.gif

Manęs tai nesužavėjo ta nauja kolekcija, iš visų gal 2 spalvas ir priglausčiau, nors gal realybėj gražesnės būtų... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seche: 03 gruodžio 2013 - 13:27
QUOTE(echidna @ 2013 12 03, 14:17)

Super spalvos thumbup.gif O kolkas mano geriausias atrastas kamuflezas tai Senses936 firmos lakas,cia daug jau mes ji aptarinejom...Arba dar variantas balta laka maisyti su hg exhale smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Seche @ 2013 12 03, 14:26)
Manęs tai nesužavėjo ta nauja kolekcija, iš visų gal 2 spalvas ir priglausčiau, nors gal realybėj gražesnės būtų... g.gif

Mane tai raudonas blizgus tas lakas domina,nepamenu kaip jis ten vadinas dabar..bet va butent kai pasirodys placiau,bus nete daugiau foto tada ir spesim imt ar ne cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 03 gruodžio 2013 - 14:16
O aš šiandien gavau savo kinietiškas juosteles, už kurias beveik prieš mėnesį pardavėjas grąžino pinigėlius biggrin.gif dabar galvoju kaip čia man jas išbandyt, kaip tyčia vienas nagas nulūžo, vistiek reikės persilakuot... Galvojau pabandyt prancūzą, bet dabar neapsisprendžiu smile.gif
Atsakyti
lilget, Jolkuce, dėkui, už pagyras spalvom - mėgstu tamsias, ryškias, žibančias, bet intelektualias ir šiltas smile.gif įtariu Good gossipas turėtų gerai atrodyt užtepus jo ant black cherry bery - čia bus man šventinis variantas.
Tik nesu tikra dėl Elegant Wish'o - rodos bus kiek per šalta spalvikė, o aš - šiltų gerbėja... kiekvienas su savo cveku.
Jolkuce, dėkui už patarimus prancūzo klausimais, kai jau ryšiuos pasipeckiot - būtinai parodysiu rezultatą biggrin.gif
Atsakyti