lindriukas kaip patiko visi
tik tas vidurinis-violetinis ne mano skonio, ta spalva tokia nekokia
bet jau siaip tai graziai nulakuota ir siaip viskas skoninga, neperkrauta, spalvos dera, tobula
QUOTE(lindrukas @ 2013 12 09, 21:42)
Lilget ir man katinu reikia jau
Kad jau kalbejom apie oranzinius, tai cia mano tiki tiki ir black onyx (OPI) su konad stampu
-
Kad jau kalbejom apie oranzinius, tai cia mano tiki tiki ir black onyx (OPI) su konad stampu
-
Papildyta:
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 12 09, 21:45)
Kad as kaune nepatarejas,kaune tik pas egidija buvus,tai daugiau be jos nieko nezinau
Papildyta:
QUOTE(lindrukas @ 2013 12 09, 21:45)
QUOTE(lilget @ 2013 12 09, 21:34)
O kiek tu laiko sioj srity? Savamoksle ?
O naujokams ką pasiūlytumėt?
Nagučiai gražūs. Man irgi morkavas labiausiai patiko.
Dekui merginos uz grazius zodzius
Toli grazu iki tobulumo,prisipeckioju ir as su kai kuriom spalvom
Dar pasidziaugsiu biski savo opi juodaja, ketvirta karta lakuojant nebeatrodo tokia baisi... Na bega I odeles, as fiksuoju po pora pirstu... Sakau gal pripratau jau
O ir 3 sluoksniu uztenka...
O griztant prie temos apie melynas spalvas, kokia rekomenduotumet is hg, opi ar ibd?
Emaline, ryskia melyna (ne murze ir ne per sviesia?)
Opi eurso euro tokia tamsoka kai kuriose nuotraukose...
Toli grazu iki tobulumo,prisipeckioju ir as su kai kuriom spalvom
Dar pasidziaugsiu biski savo opi juodaja, ketvirta karta lakuojant nebeatrodo tokia baisi... Na bega I odeles, as fiksuoju po pora pirstu... Sakau gal pripratau jau
O griztant prie temos apie melynas spalvas, kokia rekomenduotumet is hg, opi ar ibd?
Emaline, ryskia melyna (ne murze ir ne per sviesia?)
Opi eurso euro tokia tamsoka kai kuriose nuotraukose...
QUOTE(lindrukas @ 2013 12 09, 22:45)
QUOTE(ingeborgita2 @ 2013 12 09, 22:52)
Nu jau,nu jau
Papildyta:
QUOTE(lindrukas @ 2013 12 10, 00:12)
As lakavau kolegei su juoda opi jau 2 kartus,abu kartus dengiau 2 sluoksniais.
Siandien lakavom,tai vis ja paplakt reikia nes labai atsiskiria sluoksniai,pigmentas nusileidzia i apacia,o skairdus sluoksnis iskyla i virsu.
Rimtai??? Dvieju sluoksniu tik????
As paniskai bijau garbanavimosi, priedo, jei storiau uztepu man jinai iskart nespejus nago uzlakuot I odeles bega... Na gal ir as ismoksiu su ja kada.
O tas pigmento skyrimasis koks bjaurus, man tik orly skiedziasi, o dabar dar ir si...
As paniskai bijau garbanavimosi, priedo, jei storiau uztepu man jinai iskart nespejus nago uzlakuot I odeles bega... Na gal ir as ismoksiu su ja kada.
O tas pigmento skyrimasis koks bjaurus, man tik orly skiedziasi, o dabar dar ir si...
QUOTE(lindrukas @ 2013 12 10, 01:09)
Rimtai??? Dvieju sluoksniu tik????
2 ramiai padengiau.Gerai isplakus ji tikrai gerai pigmentuota,o jei tik pastoves pora min ir iskart atsiskiria tai gal tada tau ji skysta ir atrodo.Fiksuoji po 1 naga ir liux. dar lakavom kita spalva tik tikrai nepasakysiu kokia,bet tokia labai tamsi kaip juoda su violetine maisyta,zodziu paziuresiu kokia ten ir parasysiu,tai ji ziauria gerai dengiasi taip nesveikai,net keista,bet po pirmo lakavimo isigere i naga.Nei viena is tu spalvu man nesigarbanojo ir net nebuvo panasu,kad taip daryti nors kiek noretu.
Lilget bais grazus katinas
sakyciau netgi visa pantera
as ir prie katinu garbintoju
Lindrukas irgi vaizdu cia kaip padave tai net man miegai issilakste
Lindrukas irgi vaizdu cia kaip padave tai net man miegai issilakste
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 12 09, 22:17)
2 ramiai padengiau.Gerai isplakus ji tikrai gerai pigmentuota,o jei tik pastoves pora min ir iskart atsiskiria tai gal tada tau ji skysta ir atrodo.Fiksuoji po 1 naga ir liux. dar lakavom kita spalva tik tikrai nepasakysiu kokia,bet tokia labai tamsi kaip juoda su violetine maisyta,zodziu paziuresiu kokia ten ir parasysiu,tai ji ziauria gerai dengiasi taip nesveikai,net keista,bet po pirmo lakavimo isigere i naga.Nei viena is tu spalvu man nesigarbanojo ir net nebuvo panasu,kad taip daryti nors kiek noretu.
Be sios juodosios dar turiu 4 Opi spalvas, ne su viena problemu neturiu, du sluoksniai tik prie tirstumo reikia priprast...
Na o sita juoda tokia keista, pirma kart kai lakavau, tai is zlasties maniau mesiu I siuksline...
Na bet reiks bandyt stipriau ja man paplakt, kad geriau issimaisytu, nes as tai tik pasukioju tarp ranku I psio, itariu cia dar mano klaida, ir dar tyngiu po viena pirsta fiksuot... Po du bandau nulakint, bet tada per greit I odeles suvaziuoja, bet cia itariu protingiau, nei tris kartus lakuot...
Nu kodel visos spalvos negali but puikiai pigmentuotos kad dvieju sluoksniu uztektu I odeles nebaziuotu ir galiukai normaliai apsigaubtu...???
Laba vakara
Neatsimenu kuri mergaite klause (kol viska perskaiciau) del young nails mini LED tai visiskas s... Turi 5 lemputes pinigai bus kaip i bala!!!
QUOTE(Blue-Black @ 2013 12 10, 02:15)
Laba vakara
Neatsimenu kuri mergaite klause (kol viska perskaiciau) del young nails mini LED tai visiskas s... Turi 5 lemputes pinigai bus kaip i bala!!!
Dekis
buciau nusipirkus