Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,Bendra tema

o kuo būtų galima pakeisti emi ažus, kad liptų folija prie jų ? man kaip asmeniniam naudojimui norėtųsi kažko pigiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutuliukass @ 2013 12 01, 15:06)
Merginos ka galit pasakyt apie Senses juoda spalvyte? Nusipirkau bet ji tokia skysta butinai 4sl reikia. Gal veliau ji sutirstes? unsure.gif

Palik prasukus pastovet po biskeli kasdiena,tik ne ant palanges ar kokios lempos gink die,su laiku aptirstes,as dabar 2 storais sl lakinu thumbup.gif neberetk 3,4.
Papildyta:
QUOTE(Grantee @ 2013 12 01, 15:24)
o kuo būtų galima pakeisti emi ažus, kad liptų folija prie jų ? man kaip asmeniniam naudojimui norėtųsi kažko pigiau  blush2.gif

Kazin ar rasi pigiau schmoll.gif,plius nemanau,kad 35 lt daug del saves,juk ne tiek da pravalgom biggrin.gif jei tu cia apie rastu darymus ivairius mastai,nes jei tik siaip ant nagu spausti,tai ir ant laku gi spaudzias folija ir nereik tada dazu tau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 01 gruodžio 2013 - 14:55
apie raštus šneku smile.gif nu nėra brangu, bet visad pigiau norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 01, 15:50)
Palik prasukus pastovet po biskeli kasdiena,tik ne ant palanges ar kokios lempos gink die,su laiku aptirstes,as dabar 2 storais sl lakinu thumbup.gif  neberetk 3,4.
Papildyta:

Kazin ar rasi pigiau schmoll.gif,plius nemanau,kad 35 lt daug del saves,juk ne tiek da pravalgom  biggrin.gif  jei tu cia apie rastu darymus ivairius mastai,nes jei tik siaip ant nagu spausti,tai ir ant laku gi spaudzias folija ir nereik tada dazu tau smile.gif

Reikia taip ir daryt tada smile.gif nes tokia skysta, o dar sepetelis siauras tai isvis.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2013 12 01, 16:16)
apie raštus šneku smile.gif nu nėra brangu, bet visad  pigiau norisi smile.gif

na butent siuo atveju, gali buti, kad skupas mokes dukart..Tarkim nusipirksi kazka pigesnio,ir nusivilsi nes nepavyks pasiekti rezultato, o cia matai kai daugumos isbandyta ir rekomenduota,jau kazkaip daugiau sancu,kad tenkins produktas.Nors kartais aisku,tureti gera priemone neuztenka,reikia ir igudziu ax.gif Bet pasimucinus-ir tie atsiranda biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu Jolkucei, skupas tikrai moka du kartus.
Atsakyti
Aš ir buvau pamanius jau, kad norėdama sutaupyti nusipirkau visišką š...Čia kalbu apie tuos Harmony gelish po 30Lt, bet žinokit laikosi puikiai smile.gif Nors mano nagai problematiški, tai maniau po dviejų dienų nukris, bet tfu tfu tfu. Ir pakrapštyt bandžiau-nesikrapšto biggrin.gif Vieną nuimti pabandžiau, nusiėmė taip kaip ir kiti. Žodžiu, liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2013 12 01, 19:56)
Aš ir buvau pamanius jau, kad norėdama sutaupyti nusipirkau visišką š...Čia kalbu apie tuos Harmony gelish po 30Lt, bet žinokit laikosi puikiai smile.gif Nors mano nagai problematiški, tai maniau po dviejų dienų nukris, bet tfu tfu tfu. Ir pakrapštyt bandžiau-nesikrapšto biggrin.gif Vieną nuimti pabandžiau, nusiėmė taip kaip ir kiti. Žodžiu, liuks  thumbup.gif

O klausyk, kaip ju kvapas?Gali palygint pvz su kinietukais, jei aisku turi ju? g.gif
Atsakyti
Merginos priminkit kokia is Progelio spalva yra nereali prancuzui? g.gif fb nebeatkapstau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 12 01, 19:00)
O klausyk, kaip ju kvapas?Gali palygint pvz su kinietukais, jei aisku turi ju? g.gif

Kinietukų neturiu smile.gif bet susidėjau ką turiu, ibd, pn, hg orginalą ir tą hg už 30lt. Tai PN kvapas kur kas stipresnis, o silpniausias tai ibd smile.gif to už 30lt kvapas nedaug stipresnis už orginalo.
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 12 01, 20:33)
Merginos priminkit kokia is Progelio spalva yra nereali prancuzui?  g.gif  fb nebeatkapstau  doh.gif

Susiradau paris rose ar tikrai ja verta turet del prancuzo bigsmile.gif
Atsakyti
Iki gruodzio 5d geras rinkinys uz gera kaina biggrin.gif
http://www.boots.com...jCnIi9vnCjCEAkk
Atsakyti