QUOTE(Raganaa999 @ 2013 12 22, 22:32)
Is Medzio stiliaus pas mus antram aukste visos 4 durys, patenkintii
ir kaina superine, kaip uz naturalia mediena
Na va, o mano nuomone visai kitokia. As pries trumpalaikes paskolas, t.y. vadinamas vartojamasias. Niekada tokios neimciau. Man paskola tik rimtai reikalui - bustui
Procentu antra tiek tikrai nesumokesi. Aisku priklauso kokiu imsi, linijiniu ar anuitetiniu budu. Cia jau savo galva reikia galvoti
Beto nebutina paemus paskola 20 metu, ja tiek ir moketi, niekas nedraudzia grazinti greiciau.
O del normalaus gyvenimo, tai viskas priklauso su kokiom pajamom ta paskola pasiimsi. Na musu atveju, mes is savo atlyginimu paskolai neskiriam ne cento. Todel gyvenimo kokybe nuo to nenukencia.
Bet gyventi name ir ji 10 metu remontuoti, ar bute gyventi ir 10 metu statybose praleisti, tai ne uz ka nepasirasyciau.. Tada jau geriau ramiai bute

Na va, o mano nuomone visai kitokia. As pries trumpalaikes paskolas, t.y. vadinamas vartojamasias. Niekada tokios neimciau. Man paskola tik rimtai reikalui - bustui

O del normalaus gyvenimo, tai viskas priklauso su kokiom pajamom ta paskola pasiimsi. Na musu atveju, mes is savo atlyginimu paskolai neskiriam ne cento. Todel gyvenimo kokybe nuo to nenukencia.
Bet gyventi name ir ji 10 metu remontuoti, ar bute gyventi ir 10 metu statybose praleisti, tai ne uz ka nepasirasyciau.. Tada jau geriau ramiai bute

ne iki galo issireiskiau. As snekejau kad busto paskola pasiimti keliem metam,ne daugiau. Net ne busto paskola o paskola dasibaigimui. Vartojanoji paskola manes visiskai nedomina su savo nenormeliais procentais