Lina, gal galima sužinoti ar man iškeliavo (ar iškeliaus dar tik, nelabai suprantu kada čia ta siunta keliaus) kas nors su paskutine šių metų siunta?

QUOTE(Martyna @ 2013 12 23, 12:01)
Lina, gal galima sužinoti ar man iškeliavo (ar iškeliaus dar tik, nelabai suprantu kada čia ta siunta keliaus) kas nors su paskutine šių metų siunta? 

Kad nepraset siusti

Dabar tik po naujuju metu.
QUOTE(Limcamca @ 2013 12 23, 12:43)
Viskas OK, klausiu nes kai kurie pirkiniai be trackingo, tai jeigu nesiekė 7 kg., vadinasi neatėjo

QUOTE(Danni @ 2013 12 22, 22:56)
Parašiau.
Dabar raso, kad galit pirkti, nueme apribojima.
O, toliau visa litanija standartiniu paaiskinimu

QUOTE(vasilysha @ 2013 12 23, 01:40)
Limcamca sveiki,
Gerai, turesim omenyje. Aciu, kad praneset

Tiesa, Jelena A. pasiėmė siuntinuką, pas mane nieko neliko, daugiau šiais metais negausiu, tai galiu ramiai važiuot švęst

QUOTE(*Diva* @ 2013 12 20, 21:11)
aciu uz siuntinuka- atsiemiau siandien- tik ispakavus neradau vieno mazo daikciuko- amazon raso, kad turejo buti pristatytas 9 d. ten be trackingo- va tokie tusinukai: http://www.amazon.co...4...=UTF8&psc=1
ar galejo kazkur uzsimesti? ten kiek suprantu mazutyte dezutyte turetu buti o gal vokas. ar jiems rasyt, kad negauta?? O gal pas kazka priklydo? aciu uz atsakyma
(ten mano siuntinys turejo buti is 3 - vienos didesnes dezutes ir 2 mini- supakuota buvo ta didzioji ir vienas mazas vokelis- o antrojo ir nebuvo.)
ar galejo kazkur uzsimesti? ten kiek suprantu mazutyte dezutyte turetu buti o gal vokas. ar jiems rasyt, kad negauta?? O gal pas kazka priklydo? aciu uz atsakyma
(ten mano siuntinys turejo buti is 3 - vienos didesnes dezutes ir 2 mini- supakuota buvo ta didzioji ir vienas mazas vokelis- o antrojo ir nebuvo.)
Taip, yra sandelyje 1 nedidukas.
kartuoju:
O man si karta nieko nera (siaip turetu buti)? Negavau nei saskaitos, nei zinutes. Aciu
O man si karta nieko nera (siaip turetu buti)? Negavau nei saskaitos, nei zinutes. Aciu
QUOTE(Martyna @ 2013 12 23, 13:48)
Tiesa, Jelena A. pasiėmė siuntinuką, pas mane nieko neliko, daugiau šiais metais negausiu, tai galiu ramiai važiuot švęst 

Smagiu svenciu jums

Papildyta:
QUOTE(ver @ 2013 12 23, 13:49)
kartuoju:
Atsakiau emailu

NEWLOOK - ispardavimas

Lina, negavau atsakymo emailu dėl siuntos atsiėmimo Marina M.
QUOTE(Beautiful Life @ 2013 12 23, 15:25)
Lina, negavau atsakymo emailu dėl siuntos atsiėmimo Marina M.
Neturiu neatsakytu emailu

Na va ir pas mane neliko neatsiimtu siuntiniu
Graziu svenciu visom

Graziu svenciu visom

QUOTE(Limcamca @ 2013 12 23, 15:50)
Pakartojau. Gal vėl tas mano paštas kvailioja