Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(stuleju @ 2013 11 30, 12:45)
Mergaites, man nestumine skleroze doh.gif  lotuliukas.gif RL kombinezonai pamazinti, taip? Turbut 3 men dydi neapsimoka imti g.gif

Mano praktikoj tai RL vaikiski rubai (leliukiski) buvo labiausiai numazinti. O jei apie ziemini eina kalba, tai 3 menesiu tikrai neverta.
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 11 30, 13:09)
Prisijunkit prie Lastacall pirstiniu http://www.lastcall....u May Also Like
Papildyta:

turim 10% drinks_cheers.gif

Labai fainos pirstines - maciau realiai - kokybiskos, minksta odyte, netrumpos, o cia kaina superine thumbup.gif 4u.gif
QUOTE(spygliz @ 2013 11 30, 13:14)
Aciuuu Loren

ner uz ka mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 11 30, 11:59)
Mergaites, norim priminti,kad kol kas Carters, Gymboree, Macys, Aeropostale, Naturessheabutter, Crocs ....uzsakymu nerenkam, kol nesupirksim kas liko,aciu 4u.gif

QUOTE(dinw @ 2013 11 30, 12:53)

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2013 11 30, 13:07)

Tai vadinasi tik kolkas assa.gif lauksiu..... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2013 11 30, 11:45)
Mergaites, man nestumine skleroze doh.gif  lotuliukas.gif RL kombinezonai pamazinti, taip? Turbut 3 men dydi neapsimoka imti g.gif

Žiūrint kada dėsit ir koks vaiko amžius bus. Jeigu iki 3 mėn. tai tik tokį ir pirkit. Aš 6m pradėjau dėti 4mėn tai buvo didokas, bet dabar va beveik 6 mėn. tai gerai jau. Bet jį dėsiu max dar mėnesį. Tai mano nuomone, atitinka dydžiai. Čia apie štapuotą rudeninį. Žieminį jau dedu ir 9m, bet didelis dar. Jis manau tiks iki 9 mėn kažkur. Bet gi priklauso ir nuo vaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2013 11 30, 12:25)
Siūkis pas siuvėją, tai galėsi ir medžiagą išsirinkti, ir pašiltinimą normalų pasirinkti, kai tu tokia sušąlusi, tai net neįsivaizduoju su kokiu palčiuku iš asos, kur Gyte įmetė doh.gif Aš dabar nešioju kažkokį Anglijos rinkai skirtai paltuką, mamos draugė gavo už 200 Lt. tiesiai iš siuvyklos, bet kol nešalta gerai, bet jei paspaustų šaltukas ir man ragas būtų. Bet man tik 2 savaitės liko, galvoju, kad jau baisių šalčių nebus biggrin.gif

o Zakiene sveikinimai 4u.gif 4u.gif
ziuriu cia visos beveik nescios lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif
taip ir reikes daryt, nes prarandu jau vilti..HM tai pasimatavau spec nesciuju, tai tokia plonyte, kad vasaros vakarais ja nesiot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 11 30, 13:12)
Žiūrint kada dėsit ir koks vaiko amžius bus. Jeigu iki 3 mėn. tai tik tokį ir pirkit. Aš 6m pradėjau dėti 4mėn tai buvo didokas, bet dabar va beveik 6 mėn. tai gerai jau. Bet jį dėsiu max dar mėnesį. Tai mano nuomone, atitinka dydžiai. Čia apie štapuotą rudeninį. Žieminį jau dedu ir 9m, bet didelis dar. Jis manau tiks iki 9 mėn kažkur. Bet gi priklauso ir nuo vaiko  smile.gif

sutinku, tikrai jie atitinka dydi drinks_cheers.gif tik pukinis man labai neatitinka sumoketu pinigu...siaubingai leidzia pukus doh.gif
Atsakyti
[quote=savita1,2013 11 30, 12:09]
Prisijunkit prie Lastacall pirstiniu http://www.lastcall....u May Also Like

O kaip su jų dydžais? Ar tiktų vidutinei normaliai rankai M g.gif ?
Atsakyti
Mergaites, o kaip dydziai Denim&Supply? Domina maikutes, dzemperiai vyriski, ar jie atitinka dydzius ar kaip klasininiu Polo reiktu imti dydziu mazesni?
Atsakyti
Ar pirkote saksfifthavenue? Kodukas, kuri atsiunciau siandien baigia galiot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2013 11 30, 11:41)
Laba,

Maniskis turi XL dydzio RL striuke, pirkau pries kokius 1,5 m., panasi i sia:

http://www.ralphlaur...rentPage=family

Dabar gera jam, ugis jo 175 mazdaug dabar, rankoves ilgis apie 63 cm, nugaroj ilgis matuojant nuo kapisono apie 68 cm.

ačiū Brangioji 4u.gif
bet tai kaip idomiai,išmatavau jo Timberland L dydį dabar nešiojama tai tokie pat matmenys g.gif
o kaip kokybė? nesiplunksnuoja? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 30 lapkričio 2013 - 12:49
shop.mattel.com neberenkat?
Atsakyti