Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

[quote=natina,2013 11 29, 19:55]
turiu nauticos silta liemene, labai labai kokybiska, dydis atitinka... Bet konkreciai del sito nepasakysiu.

O kaip jūs manote jei esu tarp S-M dydžio,kuris labiau (viršus mano visada S,bet apačia M) g.gif ?Ačiū natina 4u.gif .Ir šiaip smagu ,kad šiom dienom kai temoje toks SAMBRUZDIS biggrin.gif , atsiranda atsiliepiančių į HELP šauksmą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mon Cheri @ 2013 11 29, 18:35)
Kaip manot ne per plonas ziemai? Gal kas turit? Kaip kokybe sios firmos ir zinoma dydziai?
http://www1.macys.co...;LinkType=PDPZ1

Neturiu, bet plika akim matosi kad plonas. Nuogas poliesteris - rudeniui gal ir taip, bet ziemai tikrai nepirkciau.
Atsakyti
Gal kas zino ar atitinka Vince Camuto marskiniu dydziai? Koki imti su 86-65? XS ar S? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Breath @ 2013 11 29, 16:08)
S dydzio
po pazastim 56cm,
peciu nuo siules iki siules virsuje 47cm

Ačiū 4u.gif

QUOTE(savita1 @ 2013 11 29, 18:06)
as turiu 18 men dydi, vaikui metai buvo rudeni, bet kazkaip rudeni nedejau, didoka kazkokia ji man buvo, dabar pavasari ziuresiu ar dar ne maza biggrin.gif

Ačiū, tada mano panai didelė bus pavasarį, reik ko gero 12m imt..
Atsakyti
QUOTE(anabog @ 2013 11 29, 07:43)
Karolinc, o kaip ToryBurch ar susirinko, nes nuo ryto negaunu atsakymo, bijau kad dydziu neliks:)

jau turim 30% nuolaida, tuoj perku drinks_cheers.gif

QUOTE(kristuliukas2 @ 2013 11 29, 08:15)
Rudaplauke,gal turite POLO dar  10% koduka?ar jis negaliotu prie visu tu nuolaidu? ax.gif

negalioja toms prekems, prie kuriu yra 25% nuolaida parodyta, nenukainuotoms prekems galioja 10% nuolada ir $125 nuo $500 nuolaida

Laukiam dar polo drinks_cheers.gif

QUOTE(Lyn @ 2013 11 29, 11:33)

bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.ralphlaur...rentPage=family
kaip suprast dydi, large, kazi kokiam amziui, raso ten jau idomiai dydziu lenteleje
Atsakyti
Prasau isduokit paslapti, is kur perkat Tory Burch g.gif Is outnet? Labai noriu situ batu ir nezinau ar i ta puslapi pataikiau, ir kaip su dydziais g.gif

http://www.theoutnet.../product/419966
Atsakyti
Mergaites, daug klausymu del POLO, bet dar ir as paklausiu biggrin.gif 500 - 125, tai yra 25 proc, jei dar galioja 10 Jusu kodukas, tai viso butu 35 proc, ar teisingai skaiciuoju g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 11 29, 17:39)
Svarsčiau, kada gi ta tikroji Tavo, sandrixxx, diena iš šitų trijų, bet dabar supratu, kad šiandien - nuoširdžiausi sveikinimai ir padėkos už visad malonias dalybas  wub.gif 

QUOTE(Atiloja @ 2013 11 29, 17:52)
Sandrixxx, prisidedu prie sveikinimu  4u.gif

QUOTE(Lyn @ 2013 11 29, 18:20)
ir as  sveikinu sandrixxx 4u.gif  linksmu  sventes  ir  visu  metu  yahoo.gif

QUOTE(natina @ 2013 11 29, 18:32)
sandrixxx, bene tave mama su black friday nuolaidom paeme g.gif  biggrin.gif  Sveikinu, buckis!

QUOTE(zakiene @ 2013 11 29, 18:36)
Sandrixxx, su Gimtadieniu happybday.gif

QUOTE(TrioSSS @ 2013 11 29, 18:39)
Sandrixxx, skanaus torto ir daug burbuliuku smile.gif happybday.gif

QUOTE(Aleja.lt @ 2013 11 29, 18:40)
Sandrixxx, sveikinu!!!
Skaniu sonkauliuku biggrin.gif

QUOTE(anabog @ 2013 11 29, 18:41)
Sandrixxx, prisidedu prie sveikinimu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Kaip dziaugiuosi sutikusi tiek sauniu mergaiciu group.gif
Atsakyti
Labas mergaites,

dekui uz siuntinuka 4u.gif . Mini swarovskiukai ruzavi thumbup.gif Is kart juos isimylejau.

Ir dar toki klausima turiu. Turbut ne as viena vyrui uzsakiau sia striuke oilve spalvos:
http://www1.macys.co...;LinkType=PDPZ1
Ja gavau ir ziuriu i ja ir i foto puslapyje. Na jos skiriasi. Apyklakle turi but geltona, o musu tokia kaip ir visa striuke. Gal kazkuri gavot irgi tokia? Sakau gal as cia ne savo preke pasiemiau? Uztrauktukas is moteriskos puses pasiutas, bet ir foto taip. Gal amerikieciai tik taip siuva smile.gif Nieko, vyras ismoks ir su kita ranka uzsisekti. Bet va del tos apykakles spalvos tai nezinau, ar cia ta pati striuke ar ne g.gif
Ikelciau foto kaip ta striuke atrodo, bet nemoku kaip cia ikelt.
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2013 11 29, 20:21)
Ačiū  4u.gif
Ačiū, tada mano panai didelė bus pavasarį, reik ko gero 12m imt..

ai kazkoks keistas man sitos striukes modelis, peciai siauroki, rankoves ilgos, ir pati tokia ilga. siais metais jau imu is todleriu, gal bus labiau vykes modelis.
gal rudeli ir butu buvusi gera uzraitojus rankoves, bet ji tokia ilga, iki keliu vaikui, negraziai atrode, tai ir nerengiau
Atsakyti
Merginos, o envirosax gal uzsakinesite greitu metu?
Atsakyti