Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2013 12 02, 19:14)
Video pažiūrėk,kaip gražiai atrodo http://www.youtube.c...h?v=hKSckdUQTCk

Taip tikrai ir atrodo. As si pernyksti pirkini uzskaiciau, kaip viena geriausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 02, 20:04)
MB striukyte neatlaike ir pirmo skalbimo, bet ten titanium serija, idomu kaip moteriski modeliai, nes oze tai gyre  g.gif

turiu columbia titanium striuke- vien geri atsiliepimai, bet pas mane nepukine.. thumbup.gif ir rankoves ilgarankei puikiai tinka..
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 02, 19:27)
As bijau, kad jos ant kilimeliu paskui gules visa apacia ir nepatinka kai tarp koju tabalosis  lotuliukas.gif  del to ir ieskojau maksimum iki keliu, o jeigu jos ilgis 100 tai su mano ugiu 168, bus panasiai iki puses blauzdu smile.gif

Mano ugis 168cm. Tikrai ne iki puses blauzdu, o tik dengia kelius. Jei su ilgaauliais batais iki keliu, tai susijungia. Ilgis apie 100 tikrai. Ir kad didinta nepasakyciau. Bet yra vienas bet..uztrauktukas nedvipusis,t.y.neatsisega is apacios. Man su mazu vaiku,kai reikia tupt-stot, nebuvo patogu, nes vis kilsteldavau,kad neisplest. Siemet pakeiciau uztrauktuka-kitas reikalas:)
Papildyta:
QUOTE(dager @ 2013 12 02, 19:27)
Taure cia apie sita http://www.wilsonsle...kid=body_rv_img ?
o kaip dydis,ar atitinka,ar didinta ?
ir ar neina pukai,ieskau kazkokios striukes,kad buciau rami kad su juodu megztuku netapsiu balta ?

Siemet po valymo pastebejau islindusiu pora puku. Siandien darbe buvau juoda-balta netapau ir nepanasu, kad taip nutiks devint toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 02, 19:20)
jos padidintos ? ir ar koks kodukas yra ar jau galutine kaina ? gundot mane gundot ? o kaip vairuosiu ?  lotuliukas.gif  as jus su mechanine deze varineju smile.gif

Su RMN75 kodu 20$ nuo 100$ wilsonsleather, pirk tiktai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 12 02, 20:35)
Su RMN75 kodu 20$ nuo 100$ wilsonsleather, pirk tiktai.

staigiai user posted image
Atsakyti
Gafsa, aš į jus kreipiuosi. Sugirdžiau savo mergaitei dvigubą dozę Unysan antibiotikų mellow.gif Ir dabar nežinau, ką daryti...
Atsiprašau labai už off-topic blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GudLaima @ 2013 12 02, 20:43)
Gafsa, aš į jus kreipiuosi. Sugirdžiau savo mergaitei dvigubą dozę Unysan antibiotikų  mellow.gif Ir dabar nežinau, ką daryti...
Atsiprašau labai už off-topic  blush2.gif

davaj, į až
Atsakyti
Labas vakaras

Sakykit, o GAP visoms prekems taiko -40% ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 12 02, 22:39)

Jus issivaziduojat vaizdeli bearpaw iki keliu ir sitas paltas, man jie kazkaip nesirisa, aisku kaina liuksine, nesiginciju plius nesiojasi liuks.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 12 02, 22:03)
Jus issivaziduojat vaizdeli bearpaw iki keliu ir sitas paltas, man jie kazkaip nesirisa, aisku kaina liuksine, nesiginciju plius nesiojasi liuks.

nu jooo, su Bearpaw kažkas ne visai į temą...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 12 02, 21:53)
davaj, į až

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2013 12 02, 23:05)
nu jooo, su Bearpaw kažkas ne visai į temą...

tai vat butent, as ieskau sau sportinio tipo striukytes paltuko iki puses slaunu, nes ziema is bearpaw neislendu.
Atsakyti