Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(Teka @ 2013 12 19, 08:03)
Parodykit man, kaip atrodo balto stiklo dujine blink.gif  nesu macius, gal ir as uzsinoresiu  biggrin.gif

Vakare pafotkinsiu 4u.gif
Va panasi į mano

http://www.imarket.l...-lg640avdw.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Živutė*: 19 gruodžio 2013 - 08:11
QUOTE(*Živutė* @ 2013 12 19, 08:07)
Vakare pafotkinsiu 4u.gif
Va panasi į mano

http://www.imarket.l...-lg640avdw.html

Nu geras, nemacius buvau toki. Lauksiu "gyvos" fotkes

Kazkam antradieni virtuve turejo montuoti...Foto nera, virtuves ka irgi? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, stai mano virtuvike ax.gif
user posted image
Esu viskuo patenkinta, kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 12 19, 14:54)
user posted image
Esu viskuo patenkinta, kol kas  biggrin.gif

Labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 12 19, 15:54)

grazu. Koks cia stalvirsis? wub.gif akmesn mases ar imitacija? kiek kainavo , kur daretes, gal galit rekomenduot?
Atsakyti
Slyva wub.gif Grazu ir atrodo, praktiska biggrin.gif
Atsakyti

Aciu aciu 4u.gif
QUOTE(@leja @ 2013 12 19, 16:23)
grazu. Koks cia stalvirsis?  wub.gif  akmesn mases ar imitacija? kiek kainavo , kur daretes, gal galit rekomenduot?

Stalvirsis imitacija biggrin.gif kazin kaip devesis, nes lygus, be jokiu rieviu, kaip medzio imitacijos...bet nors ne blizgus biggrin.gif
Virtuve didele, tai daug ir kainavo blush2.gif kam idomu, az. gaminom "Baldu zvaigzdes", radau juos atsitiktinai, niekas nerekomendavo, bet likau patenkinta viskuo. Net anskciau sumontavo nei termino pabaiga pagal sutarti 4u.gif dar jie turi ir drabuzine mums atvezti tarp svenciu.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 12 19, 16:35)
Aciu aciu 4u.gif

Stalvirsis imitacija biggrin.gif kazin kaip devesis, nes lygus, be jokiu rieviu, kaip medzio imitacijos...bet nors ne blizgus biggrin.gif
Virtuve didele, tai daug ir kainavo  blush2.gif kam idomu, az.  gaminom "Baldu zvaigzdes", radau juos atsitiktinai, niekas nerekomendavo, bet likau patenkinta viskuo. Net anskciau sumontavo nei termino pabaiga pagal sutarti 4u.gif dar jie turi ir drabuzine mums atvezti tarp svenciu.

Kažką labai primena biggrin.gif Jeigu ne paslaptis, kiek kainavo? Viršuj ir apačioj ta pati spalva, ar skirtingos?
Atsakyti
Slyva, paprasta ir grazu 4u.gif virtuve atrodo is ties nemaza, tai ydomu kiek kainavo, nes mano irgi ne is mazuju g.gif
Primink is kokiu ploksciu fasadas?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 12 19, 19:22)
Kažką labai primena  biggrin.gif Jeigu ne paslaptis, kiek kainavo? Viršuj ir apačioj ta pati spalva, ar skirtingos?

O ka primena?smile.gif turiu itarima biggrin.gif
Spalva skirtinga.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 12 19, 16:54)
user posted image

Grazu 4u.gif
Sorry jei buvo kalbeta apie tai, bet....Kokie jusu virtuvinio ismatavimai ( labiau domina atstumas nuo dujines iki "salos"-uzlenkimo)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stella Maris @ 2013 12 19, 19:28)
Slyva, paprasta ir grazu  4u.gif  virtuve atrodo is ties nemaza, tai ydomu kiek kainavo, nes mano irgi ne is mazuju  g.gif
Primink is kokiu ploksciu fasadas?

Apacioj Egger balta, virsuj kazkokia Cleaf kapucino spalvos. Cia nesimato, bet dar su tokiom iskiliom linijom, gal kada nufotkinsiu kad matytusi.
Virtuve apatinem spintelem gaunasi 7m, kainavo netoli 10k.
Papildyta:
QUOTE(sania @ 2013 12 19, 19:34)
Grazu 4u.gif
Sorry jei buvo kalbeta apie tai, bet....Kokie jusu virtuvinio ismatavimai ( labiau domina atstumas nuo dujines iki "salos"-uzlenkimo)? 4u.gif

Jei skaiciuoti stalciai+indaplove+spintele gaunasi 210m, jei darbastalis dar iki kaitlentes 60cm.
Atsakyti