Įkraunama...
Įkraunama...

****Mažasis Amerikoniukas****

QUOTE(RAbies @ 2013 12 05, 21:44)
Ar užsakinėjo jau iš childrensplace? Šiandien siunčiau užsakymą.. gal jau pavėlavau?

Man dar neuzsake. g.gif
Atsakyti
Sorriukas, as gal nevisai i tema siame post'e, bet gal jei skaito, gali atsiliept mamyte, auginanti dvynukes, kuri rekomendavo UCB pukinius kombius-vokelius leliukams, kai temoj diskutavom apie columbia kombius? Prasykit i az man, jei dar turit kombiuku:)
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 12 05, 10:42)
Ačiū, turiu siuntinuką 4u.gif  4u.gif  4u.gif

kaip nervuoja tas ae, neveltui čia tiek diskusijų dęl dydžių....pirkau daug -to paties 10 dydžio, tai tarp jų vieni šortai yra tokie maži, kad net niekaip neužsisega ir yra tokie milžiniški-jog tikrai būtų 6 užtekę...tai va ax.gif  kelneitės irgi-2 rūšių, dydis tas pats, vienos 1-1,5cm platesnės ax.gif

Kokius sortus pirkote? Turbut ir as sikart busiu nusigrybavusi doh.gif
Atsakyti
o puma yra taksai? ar nuo sale irgi -50proc? 4u.gif
Atsakyti
As AE irgi sugrybavau su dydziais doh.gif

Parduodu dzinsus 14dydzio ae dzinsai leginsai
Atidupsiu uz protinga kaina 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo populi: 05 gruodžio 2013 - 22:46
OLD NAVY -jei susirinks krepsiukas, tai nuo $100 -35% arba -25%, free shipas(nuolaida negalioja dzinsams ir everyday steals prekems);

CRAZY8, jei susirinks krepsiukas, uzsakysime su papildoma -20%, free shipas;

CARTERS -20%, free shipas, nuolaida negalioja doorbuster ir clearance prekems);

BOSCOVS -15%, free shipas;

Oshkosh -clearance prekems -20%, free shipas;

LANDSEND -20%, free shipas nuo $50.00;

http://www.1stopkidzshop.com - renkame free shipa;

DRUGSTORE - renkame free shipa;

http://www.naturessheabutter.com/ -40%, renkame free shipa;

6pm - free shipas;

Ruelala - free shipas;

Ideeli - free shipas;

Hautelook - renkame free shipas;

Atsakyti
SIERRA -40%, shipas dalinamas(kodukas pasitikrinimui ar jusu norimai prekei taiko nuolaida GPM6982G);
Atsakyti
QUOTE(madam fifi @ 2013 12 05, 23:34)
o puma yra taksai? ar nuo sale irgi -50proc? 4u.gif

a6 jau klausiau apie PUMA..negavau atsakymo jokio....kaip žinot kam 50proc??????
Atsakyti
nu o as su old navy,gal kas norit svarkiukas 3T,bet realiai ant 2metuku,pirm kart taip pamazintas papuole http://oldnavy.gap.c...p;pid=636083002
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 12 05, 10:46)
Noriu pakviesti jungtis prie williams sonoma, aš turiu ir dar noriu-čia vasarai labiau-šerbetui gamintis, tikrai puikiai ir lengvai gaunas, šiuo metu-kadangi ne sezonas, dukra gaminasi iš šokoladinio sojų pieno-labai sveika thumbup.gif ....žinoma, gal ne pats geriausias laikas tokiems patiekalams, bet ji dieviena vaisinius ledus ir šerbetus-tai jai žiema/vasara..nesvarbu..

O sakykit, nelabai suprantu kiek galima pagaminti porcijų su 1 indeliu? g.gif 4u.gif
Nes taip suprantu kaina yra 1 indelio g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2013 12 06, 13:03)
O sakykit, nelabai suprantu kiek galima pagaminti porcijų su 1 indeliu?  g.gif  4u.gif
Nes taip suprantu kaina yra 1 indelio  g.gif

ten toks principas-sakyčiau labai geras..indelius laikai šaldiklyje, kai nori-išimi ir gamini, ledainių neturiu, bet šerbetui-tai išeitų ne vienas, nes tas indelis būna įšalęs, ten viduje-toks tipo freonas....galima pagaminti tikrai ne vieną porciją...geriausia gal imti dvivietį...

Mergaitės, junkitės gi, nagi nebūna tokių progų, čia jau retas atvejis, kad duotų tokią nuolaidą, kitai vasarai-laivu atsisiųst-retai pasitaikanti proga tikrai...aš dar nenusiunčiau užsakymo, nes nežinau ką čia daryt-ar siųst kitai tarpininkei-ten tikrai noriai renkas, bet ji nesiunčia laivu blush2.gif ....negi, nėra norinčių????

Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2013 12 05, 21:55)
Matai jis paima su savim į darbą mano siuntinukus, o aš dirbu prie pat  thumbup.gif Tai nereik specialiai važiuot, o tiesiog pakeliui į darbuką, užsuku, paimu ir vualia  mirksiukas.gif

Kaip gerai jums čia gaunasi... thumbup.gif Kitaip klaust netaktiska, todėl - o kokiam rajone jus dirbat? gossip.gif
Atsakyti