Įkraunama...
Įkraunama...

****Mažasis Amerikoniukas****

QUOTE(zz_aiza @ 2013 12 06, 22:44)
sorry už blondiniškumą  biggrin.gif , bet kokiu principu jis šaldo, nereikia į šaldiklį dėti? (aš čia filmuką žiūrėjau, bet nieko nesupratau)  blush2.gif

viduje freonas, laikot tiesiog šaldiklyje, o kai norit gaminti-išsiimat....man atrodo-išeis kelios porcijos išsyk, o tada išplaunat ir vėl įmetat į šaldiklį.....

neturintys šaldytuvo su šaldiklio-nepasigamins tongue.gif

o aš tai nusiunčiau vistiek ir ledams gaminti, ir šerbetui dar-kaip už tokią kainą kaip atsilaikyt...o labiausiai laukiu šios formos wub.gif

user posted image

http://www.williams-...l...60&lineid=3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 06 gruodžio 2013 - 21:50
O kuris ten gamina ledus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirila @ 2013 12 06, 22:59)
O kuris ten gamina ledus? blush2.gif

čia vaisiniai geriausia gaunas, dar daro jogurtinius, bet skaičiau atsiliepimuos, kad lyg prasčiau sušala....yra vienviečiai, dvi ir triviečiai...aš ėmiau vienvietį-manau, kad pora porcijų gausis užsišaldyt, užteks...mano dukra jau didelė, bet baisiai mėgsta vaisinius ledus.. galima su inicialais užsisakyt wub.gif

http://www.williams-...o...0&lineid=12
Papildyta:
ai, tiesa, kažkas klausė apie ae blush2.gif

šie labai tamplūs, didinti, gal kas parduodat 6 ar 8?

user posted image

o šie mažinti, dabar tik neatsimenu kurie labiau ar mėlyni, ar juodi-nes modelis taspats, tik spalvų skirtingų ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 12 06, 23:18)

ai, tiesa, kažkas klausė apie ae blush2.gif
šie labai tamplūs, didinti, gal kas parduodat 6 ar 8?

user posted image

o šie mažinti, dabar tik neatsimenu kurie labiau ar mėlyni, ar juodi-nes modelis taspats, tik spalvų skirtingų ax.gif

user posted image

as klausiau mirksiukas.gif tuos pirmuosius tai ir as uzsisakiau, jau geriau didinti nei mazinti, bet aisku geriausia, kai tinka ax.gif Gaila buna, kai tenka pardavinet..
Atsakyti
QUOTE(linute_klp @ 2013 12 07, 00:13)
as klausiau  mirksiukas.gif  tuos pirmuosius tai ir as uzsisakiau, jau geriau didinti nei mazinti, bet aisku geriausia, kai tinka  ax.gif  Gaila buna, kai tenka pardavinet..

tie pirmieji tai ypač faini, dukra neleido nei už ką parduot-eisim taisyt...nebent kuri parduotumėt mažesnį dydį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 12 07, 00:16)
tie pirmieji tai ypač faini, dukra neleido nei už ką parduot-eisim taisyt...nebent kuri parduotumėt mažesnį dydį ax.gif

as laukiu 4 dydzio, tai jei nebus kaip maisas tai nesiosiu vistiek, o per daug aptemptu nenesiociau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oliushka @ 2013 12 06, 13:35)
prie oro uosto  smile.gif

Man butu irgi patogu, i darba per ten vaziuoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 12 06, 23:18)
čia vaisiniai geriausia gaunas, dar daro jogurtinius, bet skaičiau atsiliepimuos, kad lyg prasčiau sušala....yra vienviečiai, dvi ir triviečiai...aš ėmiau vienvietį-manau, kad pora porcijų gausis užsišaldyt, užteks...mano dukra jau didelė, bet baisiai mėgsta vaisinius ledus.. galima su inicialais užsisakyt wub.gif

http://www.williams-...o...0&lineid=12

Vat reklama, reikia nereikia ir as nusiunciau uzsakyma doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
seniai ziurejau i tuos slush,nusiunciau ir as ,jei nepavelavau
Atsakyti
gal kas girdejo kada nusimato 11-21 siuntinukas?
Atsakyti
Mergaites junkites prie gymboree neblogos kainytes
Atsakyti
Labas rytas,

jungiuosi ir as prie Zoku ledu gamintojo dviviecio doh.gif

gal spesiu su 25% nuolaida
Atsakyti