Įkraunama...
Įkraunama...

****Mažasis Amerikoniukas****

prisijunkite prie amazon 30%

http://www.amazon.co...rd_i=B00BO516SA
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 12 07, 23:14)
Cia dar neaisku niekas, pasirodys, kad buvo sistemos klaida, panasiai su Mattel kai buvo. Nes mano striukes kaina pradine buvo 600, o pirkau uz 60, bet tai ne 70 proc cia susidaro. O  dabartine kaina 180 jau panasiau i tiesa unsure.gif

sutikciau visai, jei nematyciau kad realiai viskas issluota, tai butu keista jei vel viska "grazintu" i prekyba g.gif o leles kiek pamenu nebuvo pasibaige vajaus metu g.gif Na laikom pirstus sukryziave biggrin.gif as pirkau du dydzius is akies tai jei kas galesiu perleisti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 12 07, 22:24)
dabar jau galima prie batų grįžt ax.gif  O kokia pas Jus spalva? tų ryžų nėra mano dydžio ir tas 11 nei kiek nedidintas? aš tada imčiau 10, jei nors kiek Jums laisvos vietos yra...ten šone jie dar reguliuojasi(plotis)?
bet mane stabdo tokie atsiliepimai blush2.gif I have somewhat athletic legs- 15" calves- and they fit fine.

Man jie kaip tik-tikrai nedidinti, viduje apie 28,2 cm, susimažinus diržiuku - aulas apie 40 cm , o mano blauzda apie 38cm - truputuką lieka laisvos vietos, bet atrodo normaliai, nes šiaip aš nemėgstu atvipusio aulo ax.gif Mano juodi. O Jūsų blauzda plona-jei plonesnė už mano, tai tada gal jau ir nelbai gražiai atrodys, bet jei ne- tai,sakyčiau, kad drąsiai galit imti. Atsiliepimai, tai,žinokit, prieštaringi- yra ir tokių, kad ėmė US 11 dydį su plona blauzda ir puikiai arba pvz., kad skirti šie batai šakalines blauzdas turinčioms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 12 08, 00:04)
Man jie kaip tik-tikrai nedidinti, viduje apie 28,2 cm, susimažinus diržiuku - aulas apie 40 cm , o mano blauzda apie 38cm - truputuką lieka laisvos vietos, bet atrodo normaliai, nes šiaip aš nemėgstu atvipusio aulo ax.gif Mano juodi. O Jūsų blauzda plona-jei plonesnė už mano,

plonesne, 36cm...reikia čia pasekt-būna nuolaidų, bet buvau užmiršus visai apie šią pardę

http://www.duoboots....amp;calfwidth=G
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2013 12 07, 23:12)
plonesne, 36cm...reikia čia pasekt-būna nuolaidų, bet buvau užmiršus visai apie šią pardę

g.gif tada sunku pasakyti- bet Jums, manau, kad 11 dydžio nereiktų, o pakaktų ir 10, tai, įtariu, ir aulas būtų kiek siauresnis nei US11 ax.gif Kitas dalykas, kad mano ilgos kojos ir man jie, įtariu, yra kokiu 1-2 cm trumpesni nei turėtų būti- jei būtų trumpesnės kojos, tai būtų viskas idealiai su aulo pločiu mirksiukas.gif
Atsakyti
AMAZON -pazymetiems batams papildoma -30%, free shipas(nuo $100), jau uzsakeme, renkame nauja krepsiuka:
http://www.amazon.co...rd_i=B00BO516SA
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2013 12 07, 22:48)
sutikciau visai, jei nematyciau kad realiai viskas issluota, tai butu keista jei vel viska "grazintu" i prekyba  g.gif o leles kiek pamenu nebuvo pasibaige vajaus metu  g.gif Na laikom pirstus sukryziave  biggrin.gif as pirkau du dydzius is akies tai jei kas galesiu perleisti  lotuliukas.gif

Oi, Ingusia, kad jūsų žodžiai tiesiai Dievui į ausį lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nors aš kažkaip vis galvoju, kad būtų per gerai, jei būtų tiesa smile.gif bet visgi - Kalėdos -stebuklų metas, tai gal ir pardėse stebuklų pasitaiko rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,kokias priemones naudojat Ugsu prieziurai? 4u.gif
Atsakyti
Kokiu kainu galima rasto gymboree blink.gif Bet atsiranda, vel dingsta, vel atsiranda g.gif Ar kas pirks siandien?
Atsakyti
Sveiki, ar perkat iš čia? Ar yra taxai, shipas?
http://www.rockyboot.../FQ0004778.html
Atsakyti
Ar www.boscovs.com yra dar 15 proc nuolaida? junkitės, atpigino carter's rūbelius thumbup.gif
Atsakyti
Jei tik susirinks krepsiukas GYMBOREE, pirksime su papildoma -20% ir free shipu, pirksiu apie 21val;

SIERRA -35%, shipas dalinamas, kodukas pasitikrinimui ar jusu norimai prekytei taiko nuolaida-HDP4942U;

BOSCOVS - uzsakysime su papildoma -15%, free shipu.

GAP -20%, free shipas;

OLD NAVY - -35% nuo $100, free shipas;

UZSAKYSIU IS VISU JUSU NORIMU PARDUOTUVIU 4u.gif

Atsakyti