Įkraunama...
Įkraunama...

****Mažasis Amerikoniukas****

QUOTE(Beiker @ 2013 12 12, 20:34)
cia atsakymu sunku sulaukt, o taip norisi zinot ko tiketis  unsure.gif  Visai nenoriu laukt iki paskutines akimirkos, ir per kucias begt vaikui zaislu pirkt. As laukiu 12/5 oro siuntos, nors prekes uzsakytos 11.07  doh.gif

O čia jau nuo Ridzio nepriklauso-būna, kad kai kurios parduotuvės ilgai siunčia- būna ir po 3, ir po 4 sav. - Ridzis prekių pas save tikrai nesandeliuoja ir neužlaiko, nes kiekvieną dieną vis naujų prekių gauna rolleyes.gif O dar turėkit omenyje, kad paskutinę lapkričio savaitę siuntinukai nebuvo siunčiami dėl švenčių USA-taip, kad šioj vietoj viskas pas Jus čia tvarkoje,sakyčiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(EXTRAA @ 2013 12 12, 21:11)
O uz kokias prekytes skaiciukai buvo, negavau jokiu sia savaite g.gif Taip reikia kremuku is Natures shea butter ax.gif

Aš gavau šią savaitę už 11.22 beautyencounter, 11.26, 11.27 Timberland rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 12 12, 21:50)
O čia jau nuo Ridzio nepriklauso-būna, kad kai kurios parduotuvės ilgai siunčia- būna ir po 3, ir po 4 sav. - Ridzis prekių pas save tikrai nesandeliuoja ir neužlaiko, nes kiekvieną dieną vis naujų prekių gauna rolleyes.gif O dar turėkit omenyje, kad paskutinę lapkričio savaitę siuntinukai nebuvo siunčiami dėl švenčių USA-taip, kad šioj vietoj viskas pas Jus čia tvarkoje,sakyčiau ax.gif

priklauso ar nepriklauso, bet i klausimus tai galima atsakyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2013 12 12, 21:52)
priklauso ar nepriklauso, bet i klausimus tai galima atsakyt  unsure.gif

Tai aš ne apie tai-aš pakomentavau tik Jūsų situaciją dėl 11.07 užsakytų prekių išiuntimo 12.05 mirksiukas.gif Beje, 12.05 siuntinukai turi pasirodyt kaip ir visad po dviejų savačių nuo išsiuntimo, t. y. kitos savaitės pabaigoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 12 gruodžio 2013 - 21:57
QUOTE(Ditele @ 2013 12 12, 22:50)

Aš gavau šią savaitę už 11.22 beautyencounter, 11.26, 11.27 Timberland rolleyes.gif

Dekui, manieji uzsakymai kiek velesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2013 12 12, 21:53)
Tai aš ne apie tai-aš pakomentavau tik Jūsų situaciją dėl 11.07 užsakytų prekių išiuntimo 12.05 mirksiukas.gif Beje, 12.05 siuntinukai turi pasirodyt kaip ir visad po dviejų savačių nuo išsiuntimo, t. y. kitos savaitės pabaigoje mirksiukas.gif

aciu uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 12 12, 20:47)
Labas, ir as nuo vakar laukiu atsakymo kiek moketi pinigeliu..Nes buvo paskaiciuotas siuntimas lektuvu, o prasiau laivu.

As ir negaunu ats su ta pacia beda. Gal ridzis nebuvo prisijunges. Gavau is BF 6pm skaiciukus ir ankstesnius. biggrin.gif
Papildyta:
Bet tai ka tokiu atveju daroms jei prasyta laivu o siandien issiusta lektuvu?
Atsakyti
Sveiki, ar šiandien Carters -50% jau nėra?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 12 12, 22:11)
O uz kokias prekytes skaiciukai buvo, negavau jokiu sia savaite g.gif Taip reikia kremuku is Natures shea butter ax.gif

Jie labai ilgai siuncia, as pries pora metu pirkau is naturessheabutter 11.25d o skaiciukus gavau 01.05d, bet velgi, ne taisykle, gal ir greit atsius sikart 4u.gif
Atsakyti
Aisku tada, reikes apsisarvuoti kantrybe ir laukti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites pora dienu visai neturejau laiko kada atsakyti i jusu klausimus, visus juos gavau ir tikrai per kelias dienas atsakysiu, parasau kad negalvotumet kad esat ignoruojamos 4u.gif

Siandiena suzinojau kad dalis siuntos issiustos praejusia savaite 12-5 ir numatyta gauti iki Gruodzio 20d, gali veluoti, kazkaip pastrigus Lenkijoj buvo, labai tikiuosi, kad didesne dalis mano siustu siuntu atkeliaus laiku, bet kol kas neaisku kas bus pristatyta laiku, kas veluos, informuosiu eigoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovivana @ 2013 12 10, 10:37)
Gal jau yra kokiu ziniu apie 10.17 jurinuka? Kaledines dovanos plaukia lb reik, kad iki 12,20 parkeliautu. ar yra sansu?

KOl kas dar neturiu ziniu apie jurinuka 10.17, bet labai laukiu 4u.gif

QUOTE(Lototo @ 2013 12 10, 11:18)
Mergaites, gal pas kazkuria is jusu priklydo Gymboree 5-7 m pedkelnes mergaitei? Ju viena koja rozine, kita orandzine: PASIKLYDUSIOS PEDKELNES
Atsiliepkite, prasau, nes labia nusimineme ju nerade savo siuntinuke sad.gif

QUOTE(Ingusia31 @ 2013 12 10, 13:26)
paziurekite ar saskaitoje buvo itraukta pedkelniu suma, gali buti kad pasiklydusios ateis su kita siunta  4u.gif

Aciu ingusia31 uz atsakyma, suma uz pedkelnes neitraukta, jos niekur nepaklydo, tiesiog nebegavau is parduotuves ax.gif

QUOTE(EXTRAA @ 2013 12 10, 13:32)
O koks shipas VitaminLife ir taksai?

Shipas apie 6$, taxu nera 4u.gif

QUOTE(Atė @ 2013 12 12, 13:43)
O 11-21 siuntos dar nematyti?

QUOTE(Beiker @ 2013 12 12, 20:34)
cia atsakymu sunku sulaukt, o taip norisi zinot ko tiketis  unsure.gif  Visai nenoriu laukt iki paskutines akimirkos, ir per kucias begt vaikui zaislu pirkt. As laukiu 12/5 oro siuntos, nors prekes uzsakytos 11.07  doh.gif

Siuntos issiustos 12-5, dar neveluoja ir informacija del ju pristatymo dar niekam nera issiusta, tai padarysiu artimiausiu metu, greiciausiai kitos savaites pradzioj, informacija apie siuntu gavima siunciama siuntu gavimo savaite, laukiu visu apmokejimu, kad galeciau is karto issiusti informacija visiems uzsakovams ir nereiketu rasyti daug asmeniniu laisku.

QUOTE(Amelita @ 2013 12 12, 20:47)
Labas, ir as nuo vakar laukiu atsakymo kiek moketi pinigeliu..Nes buvo paskaiciuotas siuntimas lektuvu, o prasiau laivu.

QUOTE(leone @ 2013 12 12, 22:42)
As ir negaunu ats su ta pacia beda. Gal ridzis nebuvo prisijunges. Gavau is BF 6pm skaiciukus ir ankstesnius. biggrin.gif
Papildyta:
Bet tai ka tokiu atveju daroms jei prasyta laivu o siandien issiusta lektuvu?

Esu ne karta rasiusi jei negaunat atsakymo su skaiciukais kuriuose yra klaidos, nepergyvenkit klaidos bus istaisytos ir jums perskaiciuota, taip kaip jus norejot siustis. Treciadieniais praktiskai niekada neturiu galimybes atsakyti i jusu laiskus, nes siuntu pakavimas ir paruosimas siuntimui uztrunka visa diena, bet as tikrai perziuriu laiskus susijusius su skaiciukais pirmumo tvarka ir atsakysiu kaip galedama greiciau 4u.gif

Aciu visoms uz bendradarbiavima ir supratinguma 4u.gif
Linkiu visoms ramaus svenciu laukimo 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gavote šių kelnių 4xlong dydį ir norėtumėte pasikeisti į 2 xlong dydį arba parduodu per Ridzi pirktas man netikusias AERO populiariąsias kelnes. 2 xlong dydis. Labai grazi spalva Aubergine wub.gif . Kaina su siuntimu 65 Lt.
user posted image
daugiau:
http://www.ae.com/we...izeName2=X-Long
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena30: 13 gruodžio 2013 - 07:33