Aš irgi buvau šiandien Ikea, tai prie mano akių kabino ant daiktų šauktukus, pavyzdžiai yra, bet sandėliuose neturi daug ko..bent jau to ko man reikėjo..nusipirkau karnizus užuolaidoms, užuolaidas Ritva, (norėjau Sanela, bet nebebuvo rudos spalvos), kilimėlį į vonią ir dar daug visokių smulkmenų(rėmelių, paklodžių ir pan.)
Užuolaidomis esu patenkinta, jau pasikabinau pilno ilgio dėl bendro vaizdo, bet reikės dar kitą savaitę nunešti kur nors, kad sutrumpintų ir palenktų.
Gal žinote kur tai daro gerai bet nebrangiai? Trumpinausi vasarą sijoną Akropolyje tai suplojau 40 lt...už užuolaidas jaučiu dvigubai nuplėštų..
Buvo dar didelis klaustukas dėl karnizų, ant jų rašoma jog maksimali apkrova 1 kg, bet kai kurios užuolaidos dvigubai sunkesnės, o kitokio sprendimo nepasiūlo..nusipirkau standartinius, sukabinau užuolaidas, na ir svoris tikrai daugiau negu 1 kg, bet man pakankamai tvirtai viskas atrodo
Kažkas komentavo jog roletų mažoka, tai internete taip, mažoka, bet gyvai man jų labai daug pasirodė