Įkraunama...
Įkraunama...

IUI - ir toliau laukiam stebuklo...

QUOTE(19891010 @ 2013 12 06, 20:42)
Tai nepatingekit ir uzsukit, juk blogiau nebus. Paziures ten tokiu aparatu, tikrai ras kas netvarkoje. Tik tas gydymas ilgas zaidimas, bet...  4u.gif

Kartais verta ir ilgiau [asigydyt, vardan svento tikslo! ax.gif

Beje, Labai-labai, ar (ne)sulaukei mm?
Atsakyti
QUOTE(little_princess123 @ 2013 12 06, 11:01)
kastas hcg?

HCG -Chorioninis gonadotropinas, si hormona gamina placenta, o jeigu jau yra placenta reiskia yra ir zirniukas smile.gif
Atsakyti
Labukas.noreciau jungtis i jusu burely.sausy laukia IUI Norgej. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2013 12 07, 00:50)
Labukas.noreciau jungtis i jusu burely.sausy laukia IUI Norgej. 4u.gif

Sveika prisijungus 4u.gif linkiu, kad butu 1-a ir paskutine
Papildyta:
QUOTE(vilvi @ 2013 12 06, 21:48)
Kartais verta ir ilgiau [asigydyt, vardan svento tikslo!  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dekui 4u.gif o ar yra kam pavyko is pirmo karto?
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2013 12 07, 11:59)
Dekui 4u.gif  o ar yra kam pavyko is pirmo karto?

yra smile.gif ir ne viena.

Atsakyti
man is trecio,bet du iui paradiusi padariau ilga pertrauka,pakeiciau gyditoja ir pavyko is pirmo karto pas ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2013 12 06, 21:48)

Nezinau net kaip cia atsakius.... vakar turejo pasirodyt, bet nepasirode. Siandien nuo pat ryto taip maudzia pilva kaip senai jau neskaudejo per mm, ir svelniai teplioja rusvai. Tikrosios mm dar nepasirode. Bet skausmas toks stiprus kad neapsikentusi katik ikaliau ibumetino tab. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(labai-labai @ 2013 12 07, 12:41)
Nezinau net kaip cia atsakius.... vakar turejo pasirodyt, bet nepasirode. Siandien nuo pat ryto taip maudzia pilva kaip senai jau neskaudejo per mm, ir svelniai teplioja rusvai. Tikrosios mm dar nepasirode. Bet skausmas toks stiprus kad neapsikentusi katik ikaliau ibumetino tab.  verysad.gif

Labukas 4u.gif
Ar NT nekartojai ?
Atsakyti
QUOTE(labai-labai @ 2013 12 07, 12:41)
Nezinau net kaip cia atsakius.... vakar turejo pasirodyt, bet nepasirode. Siandien nuo pat ryto taip maudzia pilva kaip senai jau neskaudejo per mm, ir svelniai teplioja rusvai. Tikrosios mm dar nepasirode. Bet skausmas toks stiprus kad neapsikentusi katik ikaliau ibumetino tab.  verysad.gif

Vaje... verysad.gif Laikykis, mergyt! 4u.gif matyt jau jau visai ateina tos nelabosios...
as irgi vis dar tu tikruju nesulaukiu... jau trecia diena rudai teplioja, bet pas mane iprastas reikalas, tai manau ryt ir tikrosios pasirodys.
Mergaites, o butinai per mm reikia gydytojui pasirodyt? jetum, man kazkaip baisiai nejauku per mm ten eit... ypac pirmom dienom, kai skestu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2013 12 07, 14:09)
Labukas 4u.gif
Ar NT nekartojai ?

Nea, vakar buvau nusprendusi kad siryt vaziuosiu hcg pasitikrinti is kraujo, bet ryte prasidejus tokiems pilvo skausmams, buvau 100 proc isitikinusi kad mm parkeliauja.. blush2.gif tai dar gal luktersiu iki vakaro.. Labai bijau kad nebutu sie skausmai del kokios cistos.. verysad.gif tai buvo mano pirmoji stimuliacija (pirmaji iui dariausi naturaliam cikle)
Atsakyti
QUOTE(vilvi @ 2013 12 07, 14:31)
Vaje...  verysad.gif Laikykis, mergyt!  4u.gif matyt jau jau visai ateina tos nelabosios...
as irgi vis dar tu tikruju nesulaukiu... jau trecia diena rudai teplioja, bet pas mane iprastas reikalas, tai manau ryt ir tikrosios pasirodys.
Mergaites, o butinai per mm reikia gydytojui pasirodyt? jetum, man kazkaip baisiai nejauku per mm ten eit... ypac pirmom dienom, kai skestu  doh.gif

Man gyd sako neiti... Tai as tik 1-aji karta buvau.. 4u.gif
Atsakyti